kardeşim ilim-irfan,,, dikkat edersen ben kimseyi direk olarak hedef almadım, ben yalnız Peygamberlerin kulları ALLAHA DAVET ettiklşerini söyledim bunu deklere ettim ..
senin yazdıkların da Aleviler dışında hepsini müslüman kardeşlerim olarak biliyor ve kabul ediyorum,
ben bütün mezhepleri kabul ediyorum hiç birini de dışlamıyorum çünkü benim ilmim buna musaid değil ve ben her LAİLAHE İLLALLAH Muhammederresulullah diyeni kendime DİN KARDEŞİ bilirim...
BİZ (MÜSLÜMANLAR) GAYBE İMAN ETMİŞİZ.........
Not- benim mesajımın gayesi Fasıkların, kafirlerin ve münafıkların OYUNUNA gelinmemesidir ,BÖLÜNÜP PARÇALANMIYALIMDIR,,,
herkes istediği mezhebe tabii olur bunda ne ihtilaf var....
Amrika,İsrail, Haçlı Avrupası bizleri (müslümanları)bölmek için sünniliği, şiiliği veya vahhabiliği kullanarak bizi bölmeye çalışmasına karşı bu mesajı yazdım ... sizi neden rahatsız etti ben asıl bunu anlayamadım??? ben sizin gibi başka mezhepleri hain, sapık, falan görmüyorum..
Sayın Fethullah Hoca Dinler arası diyalog derken ve bu amaç için çalımalar yaparken ki çok güzel ve olumlu buluyorum bunuda belirteyim... sizler niye bize içimizden HEDEF GÖSTERİYORSUNUZ ???? işte bunu anlıyamadım ??? hele hele bu SİTEYE HİÇ YAKIŞMIYOR ,yanılıyormuyum ?? selamlar
H