Konuya cevap cer

Sayın cade yukarda yazdıklarımdan halen birşey anlamış değilsiniz bakın kendiniz BÖLÜNÜP PARÇALANMIYALIM diyorsunuz aleviler dışında herkesi kabul ediyorsunuz anlayamdım Amerikası İsraili bu sunni - şiisi -vehhabisi kullanarak bizi bölmeye çalıyor diyorsunuz bakın ozaman bölünmemek gaye şu olmalı bizim tek kaynağımız nedir Kuran ve Sünnettir ortak noktamız budur eğer peygamberin Allaha davetini kabul ediyorsak bu kaynaklarda bizim rehberimizdir bu rehbere uymayan inanç ve amelleri kesinlikle kabul edemeyiz bırakın şimdi sunniliği - şiliği - vehhabiliği eğer Müslümanlar tek noktata Lailaheillallah çatısı altında toplanacaklarsa buda kuran ve sünnete uymakla olur ayrıca sizi hedef göstermedim yazdıklarınıza katılmıyorum onu belirttim ilmim müsade vermez diyorsunuz hangi ilimleri aldınızda ve neye dayanarak bunları yazıyorsunuz yani kusura bakmayın benim ilmimde kuran ve sünnete uymayanı kesinlikle kabul etmez 

Ama tekrar üzerine basa basa size söylüyorum elbetteki şiilere - vehhabilere ve diğer müslüman sapık fırkalara karşı Amerika - israil - haçlı ordularından bir saldırı olsa bir savaş açılsa elbette elimden geldiği kadar şiilerin vehhabilerin veya diğer sapık fırkaların yanında yer alır ve destek veririz ama bu ayrı bir konu iş Allaha Davete geldiğinde ve birlik beraberlik ve dostluğa geldiğinde buyrun Kuran ve Sünnet deriz Haaa kuran ve sünnette uymuyorlarmı eyvallah hidayeti verecek olan Allah bizi ilgilendirmez saygı duyar geçeriz ama bunda birlik beraberlik olmaz Sadece Laileheillallah demekle müslüman olunmaz o tevhidinde şartları kuralları var ona uymazsan mümin olunmaz umarın beni anlamışsınızdır Ehli Sünnet kimseyi incitmez sizin dediğiniz gibi kimseyi HEDEF göstermez birlik Ehli Sünnet berabelikse burun kuran ve sünnet der ona uyalım der Ehli Sünnet mümin kardeşinin hatasını gördümü onu kınamaz güzellikle uyarır Ehli Sünnet Kuran ve Sünnet dışına çıkmaz çıkanı asla kabul etmez ayrıca sizin bahsettiğiniz Sayın fethullah gülende Ehli Sünnete göre diyologlarını gerçekleştiriyo dimi konuyu uzatmaya gerek yok sayın Cade sizin görüşlerinizede ve diğer fırakların görüşlerinede Saygı duyarım Bize göre doğru olan Kuran ve Sünnettir o nederse kabulüz o neyi yasaklar uyarız

İndirdiğimiz açık delilleri ve kitapta insanlara apaçık gösterdiğimiz hidayet yolunu gizleyenlere hem Allah hemde bütün lanet ediciler lanet eder 

(Bakara 159)

Ve hepiniz, Allah'ın ipine sımsıkı tutunun, fırkalara ayrılmayın! Ve Allah'ın sizin üzerinizdeki ni'metini hatırlayın; siz (birbirinize) düşman olmuştunuz. Sonra sizin kalplerinizin arasını birleştirdi, böylece Allah'ın ni'meti ile kardeşler oldunuz. Ve siz ateşten bir çukurun kenarında iken sizi ondan kurtardı. İşte Allah, âyetlerini size böyle açıklıyor. Umulur ki böylece siz hidayete erersiniz

Ali İmran 103 

Şüphesiz bu,benim dosdoğru yolumdur.Buna uyun.(Başka) yollara uymayın.Zira o yollar sizi Allah’ın yollarından ayırır.İşte sakınmanız için Allah size bunları emretti. 

Enam 153 

(İhtilafa düşülen şeyleri açıklayasın diye bu kitabı sana indirdik.) [Nahl 64]

(Allah ve Resulüne itaat eden, en büyük kurtuluşa ermiştir.) [Ahzab 71]

(Resulüm de ki, “Bana uyun ki, Allah da sizi sevsin!”) [A.İmran 31]

Selam ve Dua ile...

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)