Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
"Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır!"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cade" data-source="post: 163644" data-attributes="member: 17144"><p>Kuran-ı Mecid in hiç bir yerinde ehli-sünnet diye birşeyden bahsedilmez lütfen bunu bilin ve görün ve iman esaslarına iteat edin.</p><p>Kuran-ı Mecid de Peygamberlerde bize ALLAHı tanımamızı ve iteat etmemizi söylerler ve DAVET YALNIZ ALLAHA DIR..</p><p>farkında olmadan Ümmet içinde BÖLÜCÜLÜK yapıyorsunuz,, senin meselen ,, benim mezhebim hakdır ,........................................................hafizanallah ŞİRKE düşersinin benden söylemesi...</p><p> </p><p>ben hiç bir mezhebe hak veya değil diyemem kıplesi bir kitabı bir ,peygamberi bir olan insanlara sen ne hakla onlar yanlış ben doğruyum diyebiliyorsun ??? sen cehaletinin farkında değilsin ve söylediklerinin içeriği hakkında bilgin de yok , çünkü söylemin seni perişan eder. hatırlatırım..</p><p>bütün MÜSLÜMANLAR kardeştir..</p><p>Peygamber efendimizin hiç bir beyanı , hadisi varmıdır senin dediklerini doğrulayan, veya Kuran-ı Mecidin hangi suresinde ve ayetinde var senin söylediklerin....</p><p> </p><p>sünnisi, şiisi, vahhabisi, bilmem necisi ben müslümanım diyorsa siz onlara hayır siz ehli-sünnete uymadıkça Müslüman OLAMAZSINIZ MI DİYORSUNUZ ??? böyle bir şey Kitabullahda mevcut değil iken hemde.... DİKKAT.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cade, post: 163644, member: 17144"] Kuran-ı Mecid in hiç bir yerinde ehli-sünnet diye birşeyden bahsedilmez lütfen bunu bilin ve görün ve iman esaslarına iteat edin. Kuran-ı Mecid de Peygamberlerde bize ALLAHı tanımamızı ve iteat etmemizi söylerler ve DAVET YALNIZ ALLAHA DIR.. farkında olmadan Ümmet içinde BÖLÜCÜLÜK yapıyorsunuz,, senin meselen ,, benim mezhebim hakdır ,........................................................hafizanallah ŞİRKE düşersinin benden söylemesi... ben hiç bir mezhebe hak veya değil diyemem kıplesi bir kitabı bir ,peygamberi bir olan insanlara sen ne hakla onlar yanlış ben doğruyum diyebiliyorsun ??? sen cehaletinin farkında değilsin ve söylediklerinin içeriği hakkında bilgin de yok , çünkü söylemin seni perişan eder. hatırlatırım.. bütün MÜSLÜMANLAR kardeştir.. Peygamber efendimizin hiç bir beyanı , hadisi varmıdır senin dediklerini doğrulayan, veya Kuran-ı Mecidin hangi suresinde ve ayetinde var senin söylediklerin.... sünnisi, şiisi, vahhabisi, bilmem necisi ben müslümanım diyorsa siz onlara hayır siz ehli-sünnete uymadıkça Müslüman OLAMAZSINIZ MI DİYORSUNUZ ??? böyle bir şey Kitabullahda mevcut değil iken hemde.... DİKKAT. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
"Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır!"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…