Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
bismillah
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurunalanur" data-source="post: 124049" data-attributes="member: 6082"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">BİSMİLLAH...</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Yine acımasız dalgalar esip geçti kapılarımdan...Yüreğimin kimsesiz kıyısında dilemeye ve dilenmeye oruçlu bu halsizliğimle bilemem ki ne zamana kadardır bu hissizliğim...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Çok soğuk....O kadar üşüyorum ki...Bir an ayrılsam kapından ince bir sızı gibi başlıyor yağmurlarım...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Artıkça artıyor ve artık yorulup yaşlanıyor biriken damlalarım...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Gecenin bu siyahi tenhasında bir yıldırım düşüyor gönlüme sonra...Bir yıldırım...Bir yıldırım daha...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Alnımda bir şafak beliriyor ardından...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Liyakatim yok Rabbim...Günahkarım...İsyankarım...Sensizim,sensizliğim biliyorum aslında hiçkimsesizliğim derken...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Yorgunum...İstemeyi bile beceremeyen bu mücrimi huzuruna yine kabul ettiğin için derken...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Başımı secdeden kaldırmaya korkarken...Bir yıldırım...Bir yıldırım daha...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Melik zannetmişim kendimi bunca zaman...Fakat memlükmüşüm...Şaşkın vaziyetteyim...Nefsimi mi azarlayayım,arzulu gözümü mü yoksa kalbimi mi derken...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Yıldırımlar düşüyor hiç bıkmadan...Damlaların tükendiği,ümidin kuraklaştığı,istemenin kısırlaştığı o anda... </span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Yine...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Birçok razılık,birçok pişmanlık...Birçok aşma,birçok aşkınlık...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Verse de,vermese de Rab'ten razılığın sırrına vakıf olan hakikat-i geceye Bismillah!..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Nasılki çömleği tutan biçimi değil,boşluğuysa...Beni de benliğim değil,hiçliğim ayakta tutsun Rabbim...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Senin hepliğine benim hiçliğim yakışır ancak...Çünkü sen sahipsin,bense ait...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ve,esirgeme benden aşkını ki,aşkla var olduğum yerde yine aşkla yok olayım...Çünkü ben aşkın hem hükmü hem de hükümlüsüyüm...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">...Artık,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Beni perdeler ötesinden hakikate doğuracak bu aşka Bismillah!..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Geceye,yağmura,buluta,hüzüne,bu yalnızlık bestesine Bismillah!..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Derdi misafir etmişim gecelerime ki,elemi gitmiş,lezzeti kalmış...Dermanı derde gizleyen bu lezzete Bismillah!..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Ve özlemeye değer ne kaldıysa hepsine Bismillah!..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">Bismillah...Bismillah...</span></span></p><p style="text-align: right"></p> <p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px">HAYRİYE ÖZOĞLU</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurunalanur, post: 124049, member: 6082"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]BİSMİLLAH...[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Yine acımasız dalgalar esip geçti kapılarımdan...Yüreğimin kimsesiz kıyısında dilemeye ve dilenmeye oruçlu bu halsizliğimle bilemem ki ne zamana kadardır bu hissizliğim... Çok soğuk....O kadar üşüyorum ki...Bir an ayrılsam kapından ince bir sızı gibi başlıyor yağmurlarım... Artıkça artıyor ve artık yorulup yaşlanıyor biriken damlalarım... Gecenin bu siyahi tenhasında bir yıldırım düşüyor gönlüme sonra...Bir yıldırım...Bir yıldırım daha... Alnımda bir şafak beliriyor ardından... Liyakatim yok Rabbim...Günahkarım...İsyankarım...Sensizim,sensizliğim biliyorum aslında hiçkimsesizliğim derken... Yorgunum...İstemeyi bile beceremeyen bu mücrimi huzuruna yine kabul ettiğin için derken... Başımı secdeden kaldırmaya korkarken...Bir yıldırım...Bir yıldırım daha... ... Melik zannetmişim kendimi bunca zaman...Fakat memlükmüşüm...Şaşkın vaziyetteyim...Nefsimi mi azarlayayım,arzulu gözümü mü yoksa kalbimi mi derken... ... Yıldırımlar düşüyor hiç bıkmadan...Damlaların tükendiği,ümidin kuraklaştığı,istemenin kısırlaştığı o anda... ... Yine... Birçok razılık,birçok pişmanlık...Birçok aşma,birçok aşkınlık... Verse de,vermese de Rab'ten razılığın sırrına vakıf olan hakikat-i geceye Bismillah!.. Nasılki çömleği tutan biçimi değil,boşluğuysa...Beni de benliğim değil,hiçliğim ayakta tutsun Rabbim... Senin hepliğine benim hiçliğim yakışır ancak...Çünkü sen sahipsin,bense ait... Ve,esirgeme benden aşkını ki,aşkla var olduğum yerde yine aşkla yok olayım...Çünkü ben aşkın hem hükmü hem de hükümlüsüyüm... ...Artık, Beni perdeler ötesinden hakikate doğuracak bu aşka Bismillah!.. Geceye,yağmura,buluta,hüzüne,bu yalnızlık bestesine Bismillah!.. Derdi misafir etmişim gecelerime ki,elemi gitmiş,lezzeti kalmış...Dermanı derde gizleyen bu lezzete Bismillah!.. Ve özlemeye değer ne kaldıysa hepsine Bismillah!.. Bismillah...Bismillah...[/SIZE][/FONT] [RIGHT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]HAYRİYE ÖZOĞLU[/SIZE][/FONT][/RIGHT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
bismillah
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…