Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
bu annenin suçu ne?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 20181" data-attributes="member: 656"><p>&&_ANNE_&& </p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Çok düştüm çocukken </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Sen vardın </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Öptün </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Üff yaptın sen </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ağladım geçti... </span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Bugün senden düştüm anne! </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Sadece dizlerim değil kanayan </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Bugün </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Canım kanıyor anne! .. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ağladım, ağladım geçmedi... </span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ben senden düştüm! </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Çocukluğum benden düştü! .. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Metanetimden mi bilmem </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Yokluğundan mı? .. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Sustum anne... </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Sustum! .. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Baktım ki üff yapan yok </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Ağlasam da geçmiyor acım </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Görmezden geliyor senden başkası </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Senden düştüğümü anladım... </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Benden düştü bana verdiğin nazlar </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Büyüdüm... </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">İçimdeki </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Hem senden </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #800000">Hem benden yetim kaldı... </span></p><p></p><p> </p><p>Yokluklarının acısı kor gibi düşünce yüreklerine, dayanacak omuz bulamadıklarında,bayram sabahları kahvaltı hazırlayan güler yüz göremediklerinde,akşamları iş dönüşünde vs. evde hazır masa bulamadıklarında, hele hasta olduklarında bir yudum suyu bile alamadıkları zaman, evliliklerinde,evlatları babannem veya dedem, vs. yokmu dediklerinde, elbette yanacaktır yürekleri. Dökdükleri göz yaşları söndürmeyecek o yangınlarını bilinen bir gerçek vicdan azabları yaşadıkları hayatı zindana çevirecektir. Ama bugün ama yarın....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 20181, member: 656"] &&_ANNE_&& [CENTER][COLOR=#800000]Çok düştüm çocukken [/COLOR] [COLOR=#800000]Sen vardın [/COLOR] [COLOR=#800000]Öptün [/COLOR] [COLOR=#800000]Üff yaptın sen [/COLOR] [COLOR=#800000]Ağladım geçti... [/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#800000]Bugün senden düştüm anne! [/COLOR] [COLOR=#800000]Sadece dizlerim değil kanayan [/COLOR] [COLOR=#800000]Bugün [/COLOR] [COLOR=#800000]Canım kanıyor anne! .. [/COLOR] [COLOR=#800000]Ağladım, ağladım geçmedi... [/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#800000]Ben senden düştüm! [/COLOR] [COLOR=#800000]Çocukluğum benden düştü! .. [/COLOR] [COLOR=#800000]Metanetimden mi bilmem [/COLOR] [COLOR=#800000]Yokluğundan mı? .. [/COLOR] [COLOR=#800000]Sustum anne... [/COLOR] [COLOR=#800000]Sustum! .. [/COLOR] [COLOR=#800000]Baktım ki üff yapan yok [/COLOR] [COLOR=#800000]Ağlasam da geçmiyor acım [/COLOR] [COLOR=#800000]Görmezden geliyor senden başkası [/COLOR] [COLOR=#800000]Senden düştüğümü anladım... [/COLOR] [COLOR=#800000]Benden düştü bana verdiğin nazlar [/COLOR] [COLOR=#800000]Büyüdüm... [/COLOR] [COLOR=#800000]İçimdeki [/COLOR] [COLOR=#800000]Hem senden [/COLOR] [COLOR=#800000]Hem benden yetim kaldı... [/COLOR][/CENTER] Yokluklarının acısı kor gibi düşünce yüreklerine, dayanacak omuz bulamadıklarında,bayram sabahları kahvaltı hazırlayan güler yüz göremediklerinde,akşamları iş dönüşünde vs. evde hazır masa bulamadıklarında, hele hasta olduklarında bir yudum suyu bile alamadıkları zaman, evliliklerinde,evlatları babannem veya dedem, vs. yokmu dediklerinde, elbette yanacaktır yürekleri. Dökdükleri göz yaşları söndürmeyecek o yangınlarını bilinen bir gerçek vicdan azabları yaşadıkları hayatı zindana çevirecektir. Ama bugün ama yarın.... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
bu annenin suçu ne?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…