Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bu bekleyisler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="heysem" data-source="post: 191408" data-attributes="member: 1004658"><p><em>Bu Bekleyişler / <a href="http://www.yagmurdergisi.com.tr/yazar_goster.php?yaz_id=1997" target="_blank"><u><span style="color: #0000ff">Yaşar BEÇENE</span></u></a> - </em></p><p><em></em></p><p><em>Hasret hüzzam bestesi yüklü bir gemi</em></p><p><em>Leyâlin otağında tebessüm hicran</em></p><p><em>Akrep ve yelkovanda ömrün her demi</em></p><p><em>Lâle ak, gül kırmızı, melûl erguvan</em></p><p><em></em></p><p><em>Çiçeğimde bir şebnem aşkın izleri</em></p><p><em>Beyaz zakkumlar açan hüznünü dindir</em></p><p><em>Gönül aşkı bulursa çözer gizleri</em></p><p><em>Bu bekleyişler var ya gitmek içindir</em></p><p><em></em></p><p><em>Uzar gider yollarım bitmez sihirdir</em></p><p><em>Bin sükut düşer beni saran hayâle</em></p><p><em>Ümitle tükettiğim yıllar nehirdir</em></p><p><em>Akarım vuslatıma ân-ı seyyâle</em></p><p><em></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="heysem, post: 191408, member: 1004658"] [I]Bu Bekleyişler / [URL="http://www.yagmurdergisi.com.tr/yazar_goster.php?yaz_id=1997"][U][COLOR=#0000ff]Yaşar BEÇENE[/COLOR][/U][/URL] - Hasret hüzzam bestesi yüklü bir gemi Leyâlin otağında tebessüm hicran Akrep ve yelkovanda ömrün her demi Lâle ak, gül kırmızı, melûl erguvan Çiçeğimde bir şebnem aşkın izleri Beyaz zakkumlar açan hüznünü dindir Gönül aşkı bulursa çözer gizleri Bu bekleyişler var ya gitmek içindir Uzar gider yollarım bitmez sihirdir Bin sükut düşer beni saran hayâle Ümitle tükettiğim yıllar nehirdir Akarım vuslatıma ân-ı seyyâle [/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bu bekleyisler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…