Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TESBIHAT" data-source="post: 58977" data-attributes="member: 2251"><p>selam</p><p>ben feride </p><p>anneyım ve mutluyum çok..elhamdulıllah...</p><p>marmara üni ikti idr bil. ekonometrı bölümü mezunuyum</p><p>ınsallah hızmete gönlümü verdim çalan olmasın amin</p><p>neden tesbıhat dersenız hızmete duydugum muhabbet ılk tesbıhatı duymamla baslar bu bır vefa allah unutturmasın dılımde kalbımde...</p><p>delıyım</p><p>aklım basında oldugu zamanlarda ise bana verılen vazıfelerı yapmaya calısırım</p><p>erzurum ve kutahya hatta uşak kırmasıyım</p><p>amma velakın görmüşlüğüm yoktur</p><p>istanbulda dogdum okudum ve hala ıkamet etmekteyım</p><p>allah nasıb ederse aralık ayında yenıden bır hayat baslayacak </p><p>usa ...california...los angeles ...</p><p>vazıfe yerımız </p><p>allah bızı bızden alsın da kendısınden almasın</p><p>merak edılen herseye cevab verılır</p><p>allah sızın kalbınızı ve benımkını ıslam dını uzerıne sabıt kadem kılsın</p><p>amin</p><p>selametle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TESBIHAT, post: 58977, member: 2251"] selam ben feride anneyım ve mutluyum çok..elhamdulıllah... marmara üni ikti idr bil. ekonometrı bölümü mezunuyum ınsallah hızmete gönlümü verdim çalan olmasın amin neden tesbıhat dersenız hızmete duydugum muhabbet ılk tesbıhatı duymamla baslar bu bır vefa allah unutturmasın dılımde kalbımde... delıyım aklım basında oldugu zamanlarda ise bana verılen vazıfelerı yapmaya calısırım erzurum ve kutahya hatta uşak kırmasıyım amma velakın görmüşlüğüm yoktur istanbulda dogdum okudum ve hala ıkamet etmekteyım allah nasıb ederse aralık ayında yenıden bır hayat baslayacak usa ...california...los angeles ... vazıfe yerımız allah bızı bızden alsın da kendısınden almasın merak edılen herseye cevab verılır allah sızın kalbınızı ve benımkını ıslam dını uzerıne sabıt kadem kılsın amin selametle [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…