Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Turkmenoglu" data-source="post: 60974" data-attributes="member: 3749"><p>Selamun aleykum ,</p><p></p><p>Allah'in rahmeti ve bereketi hepinizin uzerine olsun. Baslayacak olan ramazan ayi tum muslumanlara hayir getirsin , gafletten uyanmasina vesile olsun.</p><p></p><p>Ben Ali...Uzun yillardir Hollanda'da yasiyorum. Turkiye'de liseyi bitirdikten sonra geldim buraya. Su an devlet memuru olarak calismaktayim.</p><p></p><p>Kitap okumak , muzik dinlemek ve Fenerbahce vazgecilmezlerimdendir. Bu siteyi tevafuken buldum. Insallah burada yeni seyler ogrenir ve hayat ufkumu daha da guzellestirebilirim ogrendiklerimle...</p><p></p><p>Iyi bir musluman oldugumu iddia edecek degilim ama sovecek , hakir gorecek , nufus cuzdani muslumanlarindan da degilim. bunlari niye mi yaziyorum..Icimde hep Allah'a yonelmek O'nun emir ve yasaklarina uymak konusunda hep bir arzu var.Ama nedense korolasi nefsim bunu hep bu zamana kadar engellledi.Ama kendi kendime aldigim karar neticesinde bugunden sonra Allah'a layik bir kul oluip , gunahlarimdan tovbe edip beni bagislamasi icin O'na yalvaracagim. biliyorum ki O bagislayici ve rahmeti bol. </p><p></p><p>Sizlerden ricam bana dua etmeniz ve nefsime yenilmeden arzu ettigim dogru yolda dimdik ayakta durabilmek ve yuruyebilmek..</p><p></p><p>Allah hepinizden razi olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turkmenoglu, post: 60974, member: 3749"] Selamun aleykum , Allah'in rahmeti ve bereketi hepinizin uzerine olsun. Baslayacak olan ramazan ayi tum muslumanlara hayir getirsin , gafletten uyanmasina vesile olsun. Ben Ali...Uzun yillardir Hollanda'da yasiyorum. Turkiye'de liseyi bitirdikten sonra geldim buraya. Su an devlet memuru olarak calismaktayim. Kitap okumak , muzik dinlemek ve Fenerbahce vazgecilmezlerimdendir. Bu siteyi tevafuken buldum. Insallah burada yeni seyler ogrenir ve hayat ufkumu daha da guzellestirebilirim ogrendiklerimle... Iyi bir musluman oldugumu iddia edecek degilim ama sovecek , hakir gorecek , nufus cuzdani muslumanlarindan da degilim. bunlari niye mi yaziyorum..Icimde hep Allah'a yonelmek O'nun emir ve yasaklarina uymak konusunda hep bir arzu var.Ama nedense korolasi nefsim bunu hep bu zamana kadar engellledi.Ama kendi kendime aldigim karar neticesinde bugunden sonra Allah'a layik bir kul oluip , gunahlarimdan tovbe edip beni bagislamasi icin O'na yalvaracagim. biliyorum ki O bagislayici ve rahmeti bol. Sizlerden ricam bana dua etmeniz ve nefsime yenilmeden arzu ettigim dogru yolda dimdik ayakta durabilmek ve yuruyebilmek.. Allah hepinizden razi olsun. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…