Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="safinaz" data-source="post: 62314" data-attributes="member: 2520"><p>Benimde nickim <span style="color: #ff0900">"safinaz"</span>gerçek adımı asla sanalda zikretmedim.Bu nedenle "Hanım hanıma"bölümüne asla katılmayı düşünmüyorum.Bir tek kimlik numaramızı vermediğimiz kalmış,zaten o bilgilerle kimlik numarasıda bulunur.Tam bir risale-i Nur ve Bediüzaman aşığıyım.Demokrat,Cumhuriyetçi,Liberal,Muhafazakar düşünce yapısını benimsiyorum.Siyasetide hiç sevmem,sadece ehvenül şer olarak görür,pasif bir katılımcıyımdır. Genelde forumlara bu nick ve <span style="color: #ff0900">azize </span> nickleriyle katılırım.Çok açık sözlü ve şakşakçı olmadığım için biraz antipatik gelebilirim.Ancak kalp kırmaktan Allah'a sığınırım.</p><p>Espirili biriyimdir.Yemeklerden en çok ıspanağı severim.Kuru baklagiller hariç etli etsiz diye yemek hiç ayırt etmem.Hiç tıraş olmam ama sakalımda yoktur. ;DBana ağır abla derler.</p><p>Helal dairesindeki her eğlenceli şey hobimdir,yükseklik fobim vardır.Çok geveze ve aşırı cıvığını çıkaran samimiyetlerden hiç hoşlanmam.</p><p>Forumdaki tüm üye ve adminlere benle muhatap olmak zorunda olacakları için başarılar dilerim.</p><p>Saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="safinaz, post: 62314, member: 2520"] Benimde nickim [color=#ff0900]"safinaz"[/color][b][/b]gerçek adımı asla sanalda zikretmedim.Bu nedenle "Hanım hanıma"bölümüne asla katılmayı düşünmüyorum.Bir tek kimlik numaramızı vermediğimiz kalmış,zaten o bilgilerle kimlik numarasıda bulunur.Tam bir risale-i Nur ve Bediüzaman aşığıyım.Demokrat,Cumhuriyetçi,Liberal,Muhafazakar düşünce yapısını benimsiyorum.Siyasetide hiç sevmem,sadece ehvenül şer olarak görür,pasif bir katılımcıyımdır. Genelde forumlara bu nick ve [color=#ff0900]azize [/color] [b][/b]nickleriyle katılırım.Çok açık sözlü ve şakşakçı olmadığım için biraz antipatik gelebilirim.Ancak kalp kırmaktan Allah'a sığınırım. Espirili biriyimdir.Yemeklerden en çok ıspanağı severim.Kuru baklagiller hariç etli etsiz diye yemek hiç ayırt etmem.Hiç tıraş olmam ama sakalımda yoktur. ;DBana ağır abla derler. Helal dairesindeki her eğlenceli şey hobimdir,yükseklik fobim vardır.Çok geveze ve aşırı cıvığını çıkaran samimiyetlerden hiç hoşlanmam. Forumdaki tüm üye ve adminlere benle muhatap olmak zorunda olacakları için başarılar dilerim. Saygılar... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…