Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="imported_Firdevsi-ala" data-source="post: 63190" data-attributes="member: 3845"><p><strong>eselamün aleyküm bizde inş tanıtalım bakalım</strong></p><p><strong></strong></p><p> <strong>inş</strong></p><p><strong>isim ******,21 yaşındayım... </strong></p><p><strong>dinler ve diller şehri memleketimiz </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Açıköğretimde okuyorum.. elh RAHMANIN VERDİ TÜM NİMETLER GÜZEL şuana kadar hiç bi nimete karı yüzümüzü ekşitmedik </strong></p><p><strong>yakışırmı ki bize ALAHIN HABİBİ PEYGAMBERİ AÇLIKTAN KARNINA TAŞ BAĞLARKEN NİMETİ BEYENMEMEK </strong></p><p><strong>Bİ ÇOK KERE SOFRAMDAKİ NİMETEN UTANDIM (RABİM ŞÜKRÜNÜ EDA ETMEYİ NASİP EYLESİN </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>rabbimin rahmetinin büyülünden nasiplenmiş </strong></p><p><strong>en şanslı kullarından biriyim inş </strong></p><p><strong>dünyanın en güzel ailesine sahip olmuş onlara hakıyla layık olma gayertiyle( nefes alan bir hiçim .(</strong></p><p><strong>:genelde misyoner sitelerinde dini tebliğ etmek .)</strong></p><p><strong>hristyan forrumlarında fing atıp adam çatlatmak,</strong></p><p><strong>ateist bozunntularına dinime havlayanlara musallat olmak</strong></p><p><strong>KAFA ÜTÜLEMEK </strong></p><p><strong>bi çok isimle sanal hayata tanırlar bizi</strong></p><p><strong>zemherir ,azap,vs. ve en son kulandım süleyman nıckıydı yalnış hatırlamıyorsam</strong></p><p><strong>dini sitelerde pek az dolaşırım ,(hele islami sohbet ve chat beni tümüyle kopardı )</strong></p><p><strong>interneti genelde bazı bılgıler elde etmek için kullanırım (birde çocuklumun çizgi filmlerini izlerim büyük bi keyifle neten )</strong></p><p><strong>(ŞÜKRÜMÜ TAM EDA EDEMEDİĞİM İÇİN beni AFFET Rabim )</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>CIVIK ,Laubali, gevşek, disiplinsiz, şımarık ,metodsuz kişilerle PEK GEÇİNMEM </strong></p><p><strong>hata bu tür sahışların bulunduğu ortamda nefes bile alamam tıkanırım,</strong></p><p><strong>azıcık alınganız ) şey bizi tanıyanlar hep küçük abla diye hitap eder inş burdaki abla ve abilerimizinde güzel yüreklerinde </strong></p><p><strong>bu şekılde karşılanırız .)</strong></p><p><strong>FOBİLERİM ZİFİRİ KARANLIK FARE ,YILAN , YÜKSEKLİK KORKUMUZDA VAR AZICIK )</strong></p><p><strong>bir dileğim var rabım kısmet ederse şahsım için değil (sev diği güzel kulları ,habibi hürmetine maksadımıza nail eylesin inş )neyse...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>ön yargılı bı ınsan değiliz ..inş ama hislerimizde güveniriz </strong></p><p><strong>GÜVENEBİECEĞİM ZERE KADAR GÜZEL BI AMELIMIZ YOK .YO KKİ </strong></p><p><strong>şu saate kadar rabıma layık olacak bir KUL olduğumu hiç düşünmedim aksine </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>ona yaraşır bir kulluk sergilemediğim için kendimden utanıyorum(rabim affet) .(</strong></p><p><strong>amellerimize azıcık riya karıştığını hısetikmi yada gaflet bastığını </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>dünyadan bağlantıyı koparır kendi kabuğumuza çekılırız arada kaybolursak merak etmeyin bılınkı bu sahtekar ve riyakar kardeşiniz </strong></p><p><strong>rabiyle başbaşadır inş </strong></p><p><strong>bu kadar yeter sanırım </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>HAKINIZI HELAL EDİN </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>(kibir ve gurur şeytandanır kin tutmayız ız mümin kardeşimize KALBİNİ KIRDIMIZ KARDEŞLERİMİZDEN ÖZÜR DİLER (KATREMİSAL )HAKINI HELAL EDECEKLERİNİ ÜMİD EDERİZ )</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN FİRDEVS CENETLERİNİ CÜMLE ÜMMETİ MUHAMEDE (SAV)BAĞIŞLASIN </strong> </p><p></p><p>(DALMIŞIZ KUSURA BAKMAYIN GEVEZELİK ETMİŞİZ HABERİMİZ YOK HAKINIZI HELL EDİN )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imported_Firdevsi-ala, post: 63190, member: 3845"] [b]eselamün aleyküm bizde inş tanıtalım bakalım inş isim ******,21 yaşındayım... dinler ve diller şehri memleketimiz Açıköğretimde okuyorum.. elh RAHMANIN VERDİ TÜM NİMETLER GÜZEL şuana kadar hiç bi nimete karı yüzümüzü ekşitmedik yakışırmı ki bize ALAHIN HABİBİ PEYGAMBERİ AÇLIKTAN KARNINA TAŞ BAĞLARKEN NİMETİ BEYENMEMEK Bİ ÇOK KERE SOFRAMDAKİ NİMETEN UTANDIM (RABİM ŞÜKRÜNÜ EDA ETMEYİ NASİP EYLESİN rabbimin rahmetinin büyülünden nasiplenmiş en şanslı kullarından biriyim inş dünyanın en güzel ailesine sahip olmuş onlara hakıyla layık olma gayertiyle( nefes alan bir hiçim .( :genelde misyoner sitelerinde dini tebliğ etmek .) hristyan forrumlarında fing atıp adam çatlatmak, ateist bozunntularına dinime havlayanlara musallat olmak KAFA ÜTÜLEMEK bi çok isimle sanal hayata tanırlar bizi zemherir ,azap,vs. ve en son kulandım süleyman nıckıydı yalnış hatırlamıyorsam dini sitelerde pek az dolaşırım ,(hele islami sohbet ve chat beni tümüyle kopardı ) interneti genelde bazı bılgıler elde etmek için kullanırım (birde çocuklumun çizgi filmlerini izlerim büyük bi keyifle neten ) (ŞÜKRÜMÜ TAM EDA EDEMEDİĞİM İÇİN beni AFFET Rabim ) CIVIK ,Laubali, gevşek, disiplinsiz, şımarık ,metodsuz kişilerle PEK GEÇİNMEM hata bu tür sahışların bulunduğu ortamda nefes bile alamam tıkanırım, azıcık alınganız ) şey bizi tanıyanlar hep küçük abla diye hitap eder inş burdaki abla ve abilerimizinde güzel yüreklerinde bu şekılde karşılanırız .) FOBİLERİM ZİFİRİ KARANLIK FARE ,YILAN , YÜKSEKLİK KORKUMUZDA VAR AZICIK ) bir dileğim var rabım kısmet ederse şahsım için değil (sev diği güzel kulları ,habibi hürmetine maksadımıza nail eylesin inş )neyse... ön yargılı bı ınsan değiliz ..inş ama hislerimizde güveniriz GÜVENEBİECEĞİM ZERE KADAR GÜZEL BI AMELIMIZ YOK .YO KKİ şu saate kadar rabıma layık olacak bir KUL olduğumu hiç düşünmedim aksine ona yaraşır bir kulluk sergilemediğim için kendimden utanıyorum(rabim affet) .( amellerimize azıcık riya karıştığını hısetikmi yada gaflet bastığını dünyadan bağlantıyı koparır kendi kabuğumuza çekılırız arada kaybolursak merak etmeyin bılınkı bu sahtekar ve riyakar kardeşiniz rabiyle başbaşadır inş bu kadar yeter sanırım HAKINIZI HELAL EDİN (kibir ve gurur şeytandanır kin tutmayız ız mümin kardeşimize KALBİNİ KIRDIMIZ KARDEŞLERİMİZDEN ÖZÜR DİLER (KATREMİSAL )HAKINI HELAL EDECEKLERİNİ ÜMİD EDERİZ ) RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN FİRDEVS CENETLERİNİ CÜMLE ÜMMETİ MUHAMEDE (SAV)BAĞIŞLASIN [/b] (DALMIŞIZ KUSURA BAKMAYIN GEVEZELİK ETMİŞİZ HABERİMİZ YOK HAKINIZI HELL EDİN ) [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…