Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 68835"><p>yahu şu işe bak, </p><p></p><p> ikimiz muhatab oluyoruz ve sen diyorsunki """"işinize gelmiyor"""" ve beni bunca uyenin içinde zann altında bırakıyorsun... </p><p></p><p> ne demek işinize gelmiyor? ablaların isimlerini yazmalarını istemişim sende yazmamışsın ve bana diyorsunki işinize gelmiyor... yani açarsak: ablaların isimlerini mevkilerini yazması benim işime geliyor yazmaması benim işime gelmiyor.. </p><p></p><p> bu ne çirkin bir söz """işinize gelmiyor""" sen beni neyle itham ettiğinin farkında bile değilsin.. benim önceki mesajda açıkladığım niyetle isimlerin verilmesini istememi, verilmemesinden yana olup bir de """"işinize gelmiyor"""" diyerek nasıl çarpıttığının beni ne kategoriye koyduğunun farkında değilsin.. sanki ben isimlerin verilmesinden bir çıkar elde ediyorumda sen vermeyince bu benim işime gelmiyor.. </p><p> senin dediğin o """"işinize gelmiyor"""""" lafı bu demektir, beni zann altına almak demektir çok çirkin bir ithamdır.. </p><p></p><p> sen beni bu duruma düşürüyorsun, ve sen, benle muhattabiyetini kesiyor ve hakkını helal etmiyorsun... tebrik ederim... benim ise hakkım helaldir, çünkü yavuzun dediği gibi herkes kendine yakışanı yapar... </p><p></p><p>..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 68835"] yahu şu işe bak, ikimiz muhatab oluyoruz ve sen diyorsunki """"işinize gelmiyor"""" ve beni bunca uyenin içinde zann altında bırakıyorsun... ne demek işinize gelmiyor? ablaların isimlerini yazmalarını istemişim sende yazmamışsın ve bana diyorsunki işinize gelmiyor... yani açarsak: ablaların isimlerini mevkilerini yazması benim işime geliyor yazmaması benim işime gelmiyor.. bu ne çirkin bir söz """işinize gelmiyor""" sen beni neyle itham ettiğinin farkında bile değilsin.. benim önceki mesajda açıkladığım niyetle isimlerin verilmesini istememi, verilmemesinden yana olup bir de """"işinize gelmiyor"""" diyerek nasıl çarpıttığının beni ne kategoriye koyduğunun farkında değilsin.. sanki ben isimlerin verilmesinden bir çıkar elde ediyorumda sen vermeyince bu benim işime gelmiyor.. senin dediğin o """"işinize gelmiyor"""""" lafı bu demektir, beni zann altına almak demektir çok çirkin bir ithamdır.. sen beni bu duruma düşürüyorsun, ve sen, benle muhattabiyetini kesiyor ve hakkını helal etmiyorsun... tebrik ederim... benim ise hakkım helaldir, çünkü yavuzun dediği gibi herkes kendine yakışanı yapar... .. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…