Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 68853"><p>yahu kardeşim şu dediklerinizi toplasak bir ceviz kabuğunu doldurmuyor.. benim ithammım hakka girmekmiş.. ben kimi neyle itham etmişim söyer misiniz? </p><p></p><p> yani söyleyecek başka söz mü bulamadınız da """"işinize gelmiyor""" lafına """kızların ismini mi öğrenmek istiyorsunuz manasında"" kullandım diyorsunuz.. """"işinize gelmiyor""" lafı ile """kızların ismini mi öğrenmek istiyorsunuz?"" soru cümlesinin uzaktan yakından ne alakası var Allah aşkına.. biri birine neden işine gelmiyor der? çünkü istenilen yapılmadığında çıkar elden gidiyor demektir, dolayısıyla adam o işi veya isteği, çıkarından olmamak için yapmak istemez,, karşıdakide derki işine gelmiyor.. bu gayet açık ve net bir deyimdir.. </p><p></p><p> yani evvela, bi cüretle söylediniz, şimdi içinden çıkamıyorsunuz, acip acip manalar yükleyerek ben bunu kastettim ben şunu demek istedim diyorsunuz.. oysa içinden çıkmanın çoook kolay bir yolu vardı, "evet abi haklısın, özür dilerim" işte bu altın cümle gelseydi gecenin bu vakti böyle sıkıntılara girmeyecektik.. </p><p></p><p></p><p>..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 68853"] yahu kardeşim şu dediklerinizi toplasak bir ceviz kabuğunu doldurmuyor.. benim ithammım hakka girmekmiş.. ben kimi neyle itham etmişim söyer misiniz? yani söyleyecek başka söz mü bulamadınız da """"işinize gelmiyor""" lafına """kızların ismini mi öğrenmek istiyorsunuz manasında"" kullandım diyorsunuz.. """"işinize gelmiyor""" lafı ile """kızların ismini mi öğrenmek istiyorsunuz?"" soru cümlesinin uzaktan yakından ne alakası var Allah aşkına.. biri birine neden işine gelmiyor der? çünkü istenilen yapılmadığında çıkar elden gidiyor demektir, dolayısıyla adam o işi veya isteği, çıkarından olmamak için yapmak istemez,, karşıdakide derki işine gelmiyor.. bu gayet açık ve net bir deyimdir.. yani evvela, bi cüretle söylediniz, şimdi içinden çıkamıyorsunuz, acip acip manalar yükleyerek ben bunu kastettim ben şunu demek istedim diyorsunuz.. oysa içinden çıkmanın çoook kolay bir yolu vardı, "evet abi haklısın, özür dilerim" işte bu altın cümle gelseydi gecenin bu vakti böyle sıkıntılara girmeyecektik.. .. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Üyeler Arası Tanışma
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…