Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
bu formu doldurun:))
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_vatan_" data-source="post: 207320" data-attributes="member: 1007353"><p><span style="color: #ff3a00">ben...<span style="color: black">baya enaniyetli bir kulum</span></span></p><p><span style="color: #ff3a00">benim en iyi...yaptığım şeydir susmak </span></p><p><span style="color: #ff3a00">arkadaş...çevremde baya garip </span></p><p><span style="color: #ff3a00">eskiden...hafız olucam diye baya çabalamıştım</span></p><p><span style="color: #ff3a00">elimden gelse...hafız olurdum</span></p><p><span style="color: #ff3a00">en korktugum şey...cemalullahtan mahrum kalmak</span></p><p><span style="color: #ff3a00">kurtulmak istedigim şey...enaniyetim</span></p><p><span style="color: #ff3a00">yalnız kalınca...ruh halime göre bazen ölümü bazen de boş şeyleri düşünürüm</span></p><p><span style="color: #ff3a00">bazen babam...aklıma gelirde helal olsun derim </span></p><p><span style="color: #ff3a00">başkalarına göre ben..muhabbeti bol zararı olmayan mahallenin en düzgün gençlerinden biriyim tabi başkalrına göre bana sorsalarpehhhhhhh</span></p><p><span style="color: #ff3a00">yaşamak istediginiz yer...bulunduğum yer istanbul</span></p><p><span style="color: #ff3a00">annemi severim ama...ama sı yok çok severim </span></p><p><span style="color: #ff3a00">canım sıkılınca...şirin aile çaybahçesine giderim </span></p><p><span style="color: #ff3a00">cezalar ve yasalar...herkese göre adil bir şekilde uygulanmıyo</span></p><p><span style="color: #ff3a00">sinirlerim...hakkım yenildiğinde başkasına haksızlık yapıldığında </span></p><p><span style="color: #ff3a00">büyükler...onlarla uğraşması ölüm</span></p><p><span style="color: #ff3a00">beceremedigim şey...sabır </span></p><p><span style="color: #ff3a00">hayatım sanki çok sıkıcı yahu</span></p><p><span style="color: #ff3a00"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_vatan_, post: 207320, member: 1007353"] [COLOR=#ff3a00]ben...[COLOR=black]baya enaniyetli bir kulum[/COLOR] benim en iyi...yaptığım şeydir susmak arkadaş...çevremde baya garip eskiden...hafız olucam diye baya çabalamıştım elimden gelse...hafız olurdum en korktugum şey...cemalullahtan mahrum kalmak kurtulmak istedigim şey...enaniyetim yalnız kalınca...ruh halime göre bazen ölümü bazen de boş şeyleri düşünürüm bazen babam...aklıma gelirde helal olsun derim başkalarına göre ben..muhabbeti bol zararı olmayan mahallenin en düzgün gençlerinden biriyim tabi başkalrına göre bana sorsalarpehhhhhhh yaşamak istediginiz yer...bulunduğum yer istanbul annemi severim ama...ama sı yok çok severim canım sıkılınca...şirin aile çaybahçesine giderim cezalar ve yasalar...herkese göre adil bir şekilde uygulanmıyo sinirlerim...hakkım yenildiğinde başkasına haksızlık yapıldığında büyükler...onlarla uğraşması ölüm beceremedigim şey...sabır hayatım sanki çok sıkıcı yahu [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
bu formu doldurun:))
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…