Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Bu Günüm Ne Acı Gündür
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_vatan_" data-source="post: 365669" data-attributes="member: 1007353"><p> <table style='width: 100%'><tr><td><table style='width: 100%'><tr><td><strong><span style="font-size: 12px">ACI GÜNDÜR<br /> <br /> <br /> Ya bir yazda ya bir kışta <br /> Hasta olurum ilk başta <br /> Yataktayım şimdi işte <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Çağırdılar geldi doktor <br /> Baktı ,der hastalık çoktur <br /> Bu ölür ,hiç çare yoktur <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Dedi ,lüzum yok ilaca <br /> Bir de çağır gelsin hoca <br /> O da der , ölür bu gece <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Faydasız kavim kardeşim <br /> Artmakta daim ateşim <br /> Bayıldım ,dönüyor başım <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Dil yok ,işitmez kulağım <br /> Hararetten yanacağım <br /> Kurudu dil ,hem damağım <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Azrail beni sıkıyor <br /> Dayanmıyor ,ruh çıkıyor <br /> Gözümün nuru akıyor <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Off !deyip boynum bükerim <br /> İnleyip ,hem ah çekerim <br /> Parçalandı hem ciğerim <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Ömrüm sonu bugün benim <br /> Azrail alıyor canım <br /> Şeytan istiyor imanım <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Bak ,can geldi boğazıma <br /> Şeytan göründü gözüme <br /> Şahadet gelmez ağzıma <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Zikirden almazdım bir tat <br /> Sağlıkta etmedim adet <br /> Dil edemiyor şahadet <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Evim insanla doluyor <br /> Sanki düğünüm oluyor <br /> Dost ağlar ,düşman gülüyor <br /> Bu günüm ne acı gündür<br /> <br /> ..............<br /> <br /> İkrar eder bana bakan <br /> Ağız ,burnumdan akar kan <br /> Yürek boğazımdan çıkan <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> El ,kolum gevşeyip düştü <br /> Vücudum kararıp ,şişti <br /> Ahbablarım benden kaçtı <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Suyum koydular kazana <br /> Müezzin başlar ezana <br /> Tez ol !der kabir kazana <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Komşular salayı duyar <br /> Gelip elbisemi soyar <br /> Teneşire tez koyarlar <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Yıkanıyorum dışarıda <br /> Çıplağım , yok çamaşırda <br /> Utanıyorum teneşirde <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Vücudum şişip ,kararıp <br /> Hoca yıkamaya varıp <br /> Yıkayıp ,kefenim sarıp <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Su akmış kefen dışına <br /> Aldılar omuz başına <br /> Kondum musalla taşına <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Hoca hazırlanıp ,geldi <br /> Öne geçip ,tekbir aldı <br /> Cenaze namazım kıldı <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Hoca döner cemaate <br /> Der ,helal edin bu zata <br /> Görüşmesi kıyamete <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Ya derler ,helal etmeyiz <br /> Çok kötülükler gördük biz <br /> Elinden kalmıştık aciz <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Bak ,cenazem musallada <br /> kurtaran yok ,bu belada <br /> Bak ,aileme efrada <br /> Bu günüm ne acı gündür<br /> <br /> ....................<br /> <br /> Şimdi namazım kıldılar <br /> Omuz başına aldılar <br /> Kabir başına geldiler <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Korkunç eve götürdüler <br /> O dar yere yatırdılar <br /> Tel tel toprak attırdılar <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Kıbleye verdiler yüzüm <br /> Toz toprakla doldu gözüm <br /> Hem de burun ile ağzım <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Kül atıp dağıldı herkes <br /> Kabrim oynadı biraz <br /> Kulağıma geldi bir ses <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Çünkü oldum yine diri <br /> Baktım çağırıyor biri <br /> Korktum görünce dar yeri <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Neye telkin verir hoca <br /> Bir yer ,kaldım ben epeyce <br /> Bilmiyorum ,gündüz gece <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Yok pencere ,hem kapısı <br /> Baktım ,dört kerpiç yapısı <br /> Alt üstü ,toprak hepisi <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Baktım ,geldi iki kişi <br /> Sorgudur bunların işi <br /> Yüzü siyah ,beyaz dişi <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Çok çirkin ,uzun kulaklı <br /> Diş uzun ,kalın dudaklı <br /> Korkup ,kayıp ettim aklı <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Elekten büyük bir göz <br /> Kulak sağır ,işitmez söz <br /> Elinde ateşten topuz <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Ölü değil ,yine sağım <br /> Korkup ,yarıldı dudağım <br /> Ter yerine ,akar yağım <br /> Bu günüm ne acı gündür<br /> <br /> ....................<br /> <br /> <br /> Kurmuşlar terazi , mizan <br /> Gelmiş hayrı ,şerri yazan <br /> Dünyada benimle gezen <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Elime verdiler kitap <br /> Dediler oku ,ver cevap <br /> Baktım hep şerr ,yoktur sevap <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Bu kitap hep bana ait <br /> Ne ettiysem ,olmuş kayıt <br /> Yazılı ,istemez şahid <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Günahım yazılı yeri <br /> Dakika evvel ne geri <br /> Kayıp olmamış hiç biri <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Gerek çoktan ,gerek azı <br /> Yok hiç hakaret ,garezi <br /> Kitabımda var o yazı <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Verdiler cehennem kartı <br /> Terazi amelim tarttı <br /> Sevabım az ,günah arttı <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Bütün günah ,sevabım yok <br /> Defterimde hep hak ,hukuk <br /> Mizanda ağır geldi çok <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Dediler ,ey yüzü kara ! <br /> El boş geldin sen mahşere <br /> Ümitlenme peygambere <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Der ,dünyada sürdüm sefa <br /> Düşünmezdim hiç bir defa <br /> Gelmez Muhammed Mustafa (s.a.v.) <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Cehennemliksin derlerse <br /> Herkes cennete giderse <br /> Hak cemalin seyrederse <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Vay !o gün mahşer yerinde <br /> Peygamber ve o pirinde <br /> Olmazsa imdat birinde <br /> Bu günüm ne acı gündür <br /> <br /> Dinleyin ,sıdkı sözünde <br /> İbretler var bu sözümde <br /> Bu beytin özü ,sonunda <br /> Bu günüm ne acı gündür . </span><br /> </strong><br /> </td></tr><tr><td><table style='width: 100%'><tr><td></td></tr><tr><td></td></tr></table></td></tr></table></td></tr></table><p><span style="font-size: 15px"><a href="http://www.youtube.com/watch?v=9ke8EbIryqk" target="_blank">süper çıplak ses ilahi acı gündür 2008 - YouTube</a></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_vatan_, post: 365669, member: 1007353"] [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="class: smalltext, width: 85%"][TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="width: 85%"][B][SIZE=3]ACI GÜNDÜR Ya bir yazda ya bir kışta Hasta olurum ilk başta Yataktayım şimdi işte Bu günüm ne acı gündür Çağırdılar geldi doktor Baktı ,der hastalık çoktur Bu ölür ,hiç çare yoktur Bu günüm ne acı gündür Dedi ,lüzum yok ilaca Bir de çağır gelsin hoca O da der , ölür bu gece Bu günüm ne acı gündür Faydasız kavim kardeşim Artmakta daim ateşim Bayıldım ,dönüyor başım Bu günüm ne acı gündür Dil yok ,işitmez kulağım Hararetten yanacağım Kurudu dil ,hem damağım Bu günüm ne acı gündür Azrail beni sıkıyor Dayanmıyor ,ruh çıkıyor Gözümün nuru akıyor Bu günüm ne acı gündür Off !deyip boynum bükerim İnleyip ,hem ah çekerim Parçalandı hem ciğerim Bu günüm ne acı gündür Ömrüm sonu bugün benim Azrail alıyor canım Şeytan istiyor imanım Bu günüm ne acı gündür Bak ,can geldi boğazıma Şeytan göründü gözüme Şahadet gelmez ağzıma Bu günüm ne acı gündür Zikirden almazdım bir tat Sağlıkta etmedim adet Dil edemiyor şahadet Bu günüm ne acı gündür Evim insanla doluyor Sanki düğünüm oluyor Dost ağlar ,düşman gülüyor Bu günüm ne acı gündür .............. İkrar eder bana bakan Ağız ,burnumdan akar kan Yürek boğazımdan çıkan Bu günüm ne acı gündür El ,kolum gevşeyip düştü Vücudum kararıp ,şişti Ahbablarım benden kaçtı Bu günüm ne acı gündür Suyum koydular kazana Müezzin başlar ezana Tez ol !der kabir kazana Bu günüm ne acı gündür Komşular salayı duyar Gelip elbisemi soyar Teneşire tez koyarlar Bu günüm ne acı gündür Yıkanıyorum dışarıda Çıplağım , yok çamaşırda Utanıyorum teneşirde Bu günüm ne acı gündür Vücudum şişip ,kararıp Hoca yıkamaya varıp Yıkayıp ,kefenim sarıp Bu günüm ne acı gündür Su akmış kefen dışına Aldılar omuz başına Kondum musalla taşına Bu günüm ne acı gündür Hoca hazırlanıp ,geldi Öne geçip ,tekbir aldı Cenaze namazım kıldı Bu günüm ne acı gündür Hoca döner cemaate Der ,helal edin bu zata Görüşmesi kıyamete Bu günüm ne acı gündür Ya derler ,helal etmeyiz Çok kötülükler gördük biz Elinden kalmıştık aciz Bu günüm ne acı gündür Bak ,cenazem musallada kurtaran yok ,bu belada Bak ,aileme efrada Bu günüm ne acı gündür .................... Şimdi namazım kıldılar Omuz başına aldılar Kabir başına geldiler Bu günüm ne acı gündür Korkunç eve götürdüler O dar yere yatırdılar Tel tel toprak attırdılar Bu günüm ne acı gündür Kıbleye verdiler yüzüm Toz toprakla doldu gözüm Hem de burun ile ağzım Bu günüm ne acı gündür Kül atıp dağıldı herkes Kabrim oynadı biraz Kulağıma geldi bir ses Bu günüm ne acı gündür Çünkü oldum yine diri Baktım çağırıyor biri Korktum görünce dar yeri Bu günüm ne acı gündür Neye telkin verir hoca Bir yer ,kaldım ben epeyce Bilmiyorum ,gündüz gece Bu günüm ne acı gündür Yok pencere ,hem kapısı Baktım ,dört kerpiç yapısı Alt üstü ,toprak hepisi Bu günüm ne acı gündür Baktım ,geldi iki kişi Sorgudur bunların işi Yüzü siyah ,beyaz dişi Bu günüm ne acı gündür Çok çirkin ,uzun kulaklı Diş uzun ,kalın dudaklı Korkup ,kayıp ettim aklı Bu günüm ne acı gündür Elekten büyük bir göz Kulak sağır ,işitmez söz Elinde ateşten topuz Bu günüm ne acı gündür Ölü değil ,yine sağım Korkup ,yarıldı dudağım Ter yerine ,akar yağım Bu günüm ne acı gündür .................... Kurmuşlar terazi , mizan Gelmiş hayrı ,şerri yazan Dünyada benimle gezen Bu günüm ne acı gündür Elime verdiler kitap Dediler oku ,ver cevap Baktım hep şerr ,yoktur sevap Bu günüm ne acı gündür Bu kitap hep bana ait Ne ettiysem ,olmuş kayıt Yazılı ,istemez şahid Bu günüm ne acı gündür Günahım yazılı yeri Dakika evvel ne geri Kayıp olmamış hiç biri Bu günüm ne acı gündür Gerek çoktan ,gerek azı Yok hiç hakaret ,garezi Kitabımda var o yazı Bu günüm ne acı gündür Verdiler cehennem kartı Terazi amelim tarttı Sevabım az ,günah arttı Bu günüm ne acı gündür Bütün günah ,sevabım yok Defterimde hep hak ,hukuk Mizanda ağır geldi çok Bu günüm ne acı gündür Dediler ,ey yüzü kara ! El boş geldin sen mahşere Ümitlenme peygambere Bu günüm ne acı gündür Der ,dünyada sürdüm sefa Düşünmezdim hiç bir defa Gelmez Muhammed Mustafa (s.a.v.) Bu günüm ne acı gündür Cehennemliksin derlerse Herkes cennete giderse Hak cemalin seyrederse Bu günüm ne acı gündür Vay !o gün mahşer yerinde Peygamber ve o pirinde Olmazsa imdat birinde Bu günüm ne acı gündür Dinleyin ,sıdkı sözünde İbretler var bu sözümde Bu beytin özü ,sonunda Bu günüm ne acı gündür . [/SIZE] [/B] [/TD] [/TR] [TR] [TD="class: smalltext, width: 85%"][TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="class: smalltext, width: 100%, colspan: 2"][/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [SIZE=4][url=http://www.youtube.com/watch?v=9ke8EbIryqk]süper çıplak ses ilahi acı gündür 2008 - YouTube[/url][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Bu Günüm Ne Acı Gündür
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…