Bu günün kızı bundan bir şey anlar mı?

bikes

Member
çünkü kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar...

burda da tamamen boş konuşmuyoruz ama tabiki o tür konularımız daha önemli.. buna işaret etmen de çok güzel ..

tamamen boş konuşulmuyor belki ama .% 80,90 boş bunlar boş şeyler...

Kardeşler sizlerden daha faydalı paylaşımlar bekliyoruz..Çünkü anladığım kadarıyla buradaki kardeşlerim risale-i nurlara oldukça vakıf...

Bana kızmayın...

Selamlar...

Tarihci

Marmara Tarih
tamamen boş konuşulmuyor belki ama .% 80,90 boş bunlar boş şeyler...

Kardeşler sizlerden daha faydalı paylaşımlar bekliyoruz..Çünkü anladığım kadarıyla buradaki kardeşlerim risale-i nurlara oldukça vakıf...

Bana kızmayın...

Selamlar...

güzel kardeşim, diğer kategorilerde açtığımız konuların hepsini okuyarak mı bunların % 90 ı boş diyorsun?

yoksa ezbere mi konuşuyorsun?

bikes

Member
güzel kardeşim, diğer kategorilerde açtığımız konuların hepsini okuyarak mı bunların % 90 ı boş diyorsun?

yoksa ezbere mi konuşuyorsun?

Kardeş herkesin mizacı farklıdır değil mi.Ben girdiğim forumlara genelde açıklamalı risalei nur dersleri için girerim takib ederim çıkarım..Ve bu siteye de o yüzden üye olmuştum..

Mesela siz oldukça risale-i nurlara vakıf bir kardeşimizsiniz anladığım kadarıyla..En son ne zaman açıklamalı risale-i nur derslerine yeni konu açtınız..

Benim amacım sizi tenkit etmek falan değil.Kusura bakmayın biraz kızdık galiba...:p

Ben daha hizmet eden değil hizmet alan konumunda olduğum için böyle söyledim.

Neyse sizler benden daha iyi bilirsiniz.

Selametle...

Tarihci

Marmara Tarih
Kardeş herkesin mizacı farklıdır değil mi.Ben girdiğim forumlara genelde açıklamalı risalei nur dersleri için girerim takib ederim çıkarım..Ve bu siteye de o yüzden üye olmuştum..

Mesela siz oldukça risale-i nurlara vakıf bir kardeşimizsiniz anladığım kadarıyla..En son ne zaman açıklamalı risale-i nur derslerine yeni konu açtınız..

Benim amacım sizi tenkit etmek falan değil.Kusura bakmayın biraz kızdık galiba...:p

Ben daha hizmet eden değil hizmet alan konumunda olduğum için böyle söyledim.

Neyse sizler benden daha iyi bilirsiniz.

Selametle...

haklısınız o konuda ben de bir gayretsizlik var demekki.. İnşallah yeni konular açacağım.. selametle