Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Hatıralar
bu para bizim değil milletindir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="memluk" data-source="post: 154374" data-attributes="member: 9260"><p>Bediüzzaman İstanbuldayken yeğeni Abdurrahmanda yanında özel işlerini takip ediyordu</p><p> Bediüzzaman devletten aldığı parayı Abdurrahmana veriyor oda ihtiyaçları için harcıyordu.</p><p>Abdurrahman:</p><p>Dünyada evimiz yok. bu paralardan biraz arttıralımda belki kendimize bir ev alırızdiye bir miktar para biriktirmişti.</p><p>Bediüzzaman ise yazdığı kitapların basılması için matbaa müdürüne talimat verdi.</p><p>bu kitapları bas,üzerinede "parasızdır" diye yaz .</p><p>bunu duyan abdurrahman ağlamaya başladı .</p><p>ben bu paraları bir ev almak için biriktiriyordum, şimdi bu hayalım de söndü.</p><p>Bediüzzaman. Abdurrahmanın çok üzüldüğünü görünce;evladım Abdurrahman dedi,bu paralar bizim değil milletindir. onun için millete iade etmeliyiz.</p><p>Hem Cenabı hak isterse bu memleketin her yerinde bize evler nasip eder.</p><p>yüce allah bediüzzamanın bu dileğini kabul etti.....</p><p> Hayatında bir eve bile sahip olmadan göçüp gitmişti,ama bugün yalnız Türkiyede değil .dünyanın her yerinde sayısız evler kuruldu</p><p>(h. Ertuğrul. insanlığa adanmış ömür)</p><p>ALLAH RAZI OLSUN USTAD DAN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="memluk, post: 154374, member: 9260"] Bediüzzaman İstanbuldayken yeğeni Abdurrahmanda yanında özel işlerini takip ediyordu Bediüzzaman devletten aldığı parayı Abdurrahmana veriyor oda ihtiyaçları için harcıyordu. Abdurrahman: Dünyada evimiz yok. bu paralardan biraz arttıralımda belki kendimize bir ev alırızdiye bir miktar para biriktirmişti. Bediüzzaman ise yazdığı kitapların basılması için matbaa müdürüne talimat verdi. bu kitapları bas,üzerinede "parasızdır" diye yaz . bunu duyan abdurrahman ağlamaya başladı . ben bu paraları bir ev almak için biriktiriyordum, şimdi bu hayalım de söndü. Bediüzzaman. Abdurrahmanın çok üzüldüğünü görünce;evladım Abdurrahman dedi,bu paralar bizim değil milletindir. onun için millete iade etmeliyiz. Hem Cenabı hak isterse bu memleketin her yerinde bize evler nasip eder. yüce allah bediüzzamanın bu dileğini kabul etti..... Hayatında bir eve bile sahip olmadan göçüp gitmişti,ama bugün yalnız Türkiyede değil .dünyanın her yerinde sayısız evler kuruldu (h. Ertuğrul. insanlığa adanmış ömür) ALLAH RAZI OLSUN USTAD DAN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Hatıralar
bu para bizim değil milletindir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…