Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
BU RÜYANIN YORUMUNU YAPABİLEN VARSA BENİDE AYDINLATSIN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="birdost" data-source="post: 52863" data-attributes="member: 2087"><p>Selamunaleyküm değerli kardeşim;</p><p></p><p>evet bugün MHP'nin üst yönetimiyle cemaat birbirine düşman gibi görünüyor,peki sorayım ben sana aynı kıbleye baş koyan insanlar neden birbirine düşman oluyor?</p><p></p><p>yada bu durumdan kim fayda görüyor?</p><p></p><p>ben yanlışa yanlış doğruya doğru diyen insanlardanım,benim savunduğum görüşün içindeki insanlardada yanlış yapanlar yok değil,ancak benim buradaki niyetim tartışma yaratmak değil,hocaefendiyi görmek isteyen bir çokinsan varken benim gibi her tarafı günaha batmış bir insanın rüyasına g,rebiliyorsa bunda ne gibi bir hikmet var onu merak ediyorum.</p><p></p><p>ba bende sana 2 ayet yazayım</p><p></p><p>"Sen dinlerine uymadıkça ne yahudiler nede hristiyanlar asla senden razı olmazlar,eğer onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan bilmiş ol ki,Allah'tan sana ne bir dost ne bir yardımcı vardır.bakara 120"</p><p></p><p>"Ey inananlar yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin,onlar birbirlerinin dostlarıdırlar.Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz oda onlardandır"</p><p></p><p>benim hizmete bakışım ne partimi ne dünya görüşümü bağlamaz.ama şunuda hatırlatayımki</p><p></p><p>rahmetli başbuğ Alparslan TÜRKEŞ hocaefendinin çalışmalarını takdir etmiş ve bunuda basın açıklamasıyla duyurmuş bir insandır.Smanyolunda hocaefendinin anlatıldığı bir programda bu yayınlandı</p><p></p><p>peki baştaki soruyu bir daha sorayım</p><p></p><p>bizim ayrı olmamızdan kim fayda sağlar?</p><p></p><p>bugün dünya düzenine bakarsak bu sorunun cevabını anlayabiliriz?</p><p></p><p>sen ben değil kardeş bugün İSLAM TEHLİKE ALTINDA</p><p></p><p>bunun farkında olalım yeter</p><p></p><p>ama bu rüyanın yorumunu bilenlerden bekliyorum</p><p></p><p>inşallah hayırlara vesile olur</p><p></p><p>selam ve dua ile</p><p></p><p>AYDIN EKİZ</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="birdost, post: 52863, member: 2087"] Selamunaleyküm değerli kardeşim; evet bugün MHP'nin üst yönetimiyle cemaat birbirine düşman gibi görünüyor,peki sorayım ben sana aynı kıbleye baş koyan insanlar neden birbirine düşman oluyor? yada bu durumdan kim fayda görüyor? ben yanlışa yanlış doğruya doğru diyen insanlardanım,benim savunduğum görüşün içindeki insanlardada yanlış yapanlar yok değil,ancak benim buradaki niyetim tartışma yaratmak değil,hocaefendiyi görmek isteyen bir çokinsan varken benim gibi her tarafı günaha batmış bir insanın rüyasına g,rebiliyorsa bunda ne gibi bir hikmet var onu merak ediyorum. ba bende sana 2 ayet yazayım "Sen dinlerine uymadıkça ne yahudiler nede hristiyanlar asla senden razı olmazlar,eğer onların arzu ve keyiflerine uyacak olursan bilmiş ol ki,Allah'tan sana ne bir dost ne bir yardımcı vardır.bakara 120" "Ey inananlar yahudi ve hristiyanları dost edinmeyin,onlar birbirlerinin dostlarıdırlar.Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz oda onlardandır" benim hizmete bakışım ne partimi ne dünya görüşümü bağlamaz.ama şunuda hatırlatayımki rahmetli başbuğ Alparslan TÜRKEŞ hocaefendinin çalışmalarını takdir etmiş ve bunuda basın açıklamasıyla duyurmuş bir insandır.Smanyolunda hocaefendinin anlatıldığı bir programda bu yayınlandı peki baştaki soruyu bir daha sorayım bizim ayrı olmamızdan kim fayda sağlar? bugün dünya düzenine bakarsak bu sorunun cevabını anlayabiliriz? sen ben değil kardeş bugün İSLAM TEHLİKE ALTINDA bunun farkında olalım yeter ama bu rüyanın yorumunu bilenlerden bekliyorum inşallah hayırlara vesile olur selam ve dua ile AYDIN EKİZ [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
BU RÜYANIN YORUMUNU YAPABİLEN VARSA BENİDE AYDINLATSIN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…