Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Bu sevdadan söyle geriye ne kaldı!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 213576" data-attributes="member: 1005472"><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Her yanım boş, vecdi kırılmış bir sarhoş…</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bir avare değilim, yolun istikameti için viraneyim ve belki deliyim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Teslim olmak, inanmak için bahanelere sığınmamak meğerse suçmuş bilemedim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Gönül sesimi dinledim, hissiyatımla yol yardam için edepte ikamet ettim ve eridim</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne söyledinse, kahır içinde nefeslendinse…</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Hatalı ben miyim diye defaten halimi taradım ve arandım, ikna olmadın</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Vehimlere saldırdın, ne kalp tanıdın, ne insan diye bir nebze tefekküre adımladın</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Sonra pişman olduğunu, yanlış anlaşıldığını sıraladın, lakin muhabbet bırakmadın</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Sanki umut içinde diktiğim fide kuruyordu…</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Nereye baksam karşıma kuraklık çıkıyordu, güneş elinden geldiğince yakıyordu</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne bir hal bırakıyor, ne su için an tanıyor, akılımı başımdan alıyordu, bilmiyordun</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ruhumun hicran damlalarını görmüyordun, sinin sürurunda ne varsa koparıyordun</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bilmiyorum ki ne söylemeliydim, boyun mu bükmeliydim…</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Keyfiyetin yetmesi için beklemeli miydim, sabır içinde dirilip veya çürümeli miydim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kanaat için, bahtım bilmem ki ne kadar elimde olan bir seçim, geçim eza nasıl vehim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kırıldı kollarım ve muhtaç halim, hazan için nefes alıyor ahtım, hüzünle sabahlarım</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne yarlar gördüm, mazi içinde ibreti derledim, idrake evet, dedim…</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bir hevesin, hesapsız serilişin, bahaneler içinde seyreden bir halin bekçisi olamaz</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Can, ezanın ve pranganın vicdanına bırakılamaz dedim, kalp niye var, akıl kime kar</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Umutlar, ecrin ve ihsanın vuzuhunda açılan bir bahar ve nitelikle ruha aşkla bakar</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne söylesem kar etmeyecek, gönül dili mutlak bilinecek…</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Aklıselim ile yola girilecek, hesabi olmak ne demekmiş mutlaka bilinecek, seçilecek</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Aşksız, sevdasız ağlamak kar etmeyecek evet görülecek, dirilmek için sabra geçilecek</span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">An ve hali zaman, ömür denen ihsan, sabır içinde ki vicdan huzura erdirip yeşerecek</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Mustafa CİLASUN</span></span></em></strong></p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 213576, member: 1005472"] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Her yanım boş, vecdi kırılmış bir sarhoş…[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bir avare değilim, yolun istikameti için viraneyim ve belki deliyim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Teslim olmak, inanmak için bahanelere sığınmamak meğerse suçmuş bilemedim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Gönül sesimi dinledim, hissiyatımla yol yardam için edepte ikamet ettim ve eridim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne söyledinse, kahır içinde nefeslendinse…[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Hatalı ben miyim diye defaten halimi taradım ve arandım, ikna olmadın[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Vehimlere saldırdın, ne kalp tanıdın, ne insan diye bir nebze tefekküre adımladın[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Sonra pişman olduğunu, yanlış anlaşıldığını sıraladın, lakin muhabbet bırakmadın[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Sanki umut içinde diktiğim fide kuruyordu…[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Nereye baksam karşıma kuraklık çıkıyordu, güneş elinden geldiğince yakıyordu[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne bir hal bırakıyor, ne su için an tanıyor, akılımı başımdan alıyordu, bilmiyordun[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ruhumun hicran damlalarını görmüyordun, sinin sürurunda ne varsa koparıyordun[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bilmiyorum ki ne söylemeliydim, boyun mu bükmeliydim…[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Keyfiyetin yetmesi için beklemeli miydim, sabır içinde dirilip veya çürümeli miydim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kanaat için, bahtım bilmem ki ne kadar elimde olan bir seçim, geçim eza nasıl vehim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kırıldı kollarım ve muhtaç halim, hazan için nefes alıyor ahtım, hüzünle sabahlarım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne yarlar gördüm, mazi içinde ibreti derledim, idrake evet, dedim…[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bir hevesin, hesapsız serilişin, bahaneler içinde seyreden bir halin bekçisi olamaz[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Can, ezanın ve pranganın vicdanına bırakılamaz dedim, kalp niye var, akıl kime kar[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Umutlar, ecrin ve ihsanın vuzuhunda açılan bir bahar ve nitelikle ruha aşkla bakar[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne söylesem kar etmeyecek, gönül dili mutlak bilinecek…[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Aklıselim ile yola girilecek, hesabi olmak ne demekmiş mutlaka bilinecek, seçilecek[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Aşksız, sevdasız ağlamak kar etmeyecek evet görülecek, dirilmek için sabra geçilecek[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]An ve hali zaman, ömür denen ihsan, sabır içinde ki vicdan huzura erdirip yeşerecek[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Mustafa CİLASUN[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Bu sevdadan söyle geriye ne kaldı!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…