Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Bu sonu önce ben yazdim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 80526" data-attributes="member: 5"><p><span style="color: darkgreen"><strong>BU SONU ÖNCE BEN YAZDIM</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong><em>bu sonu önce ben yazdım</em></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>kimselerin başını bile bilmediği o günlerde</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>ayrılık sevgiyi hissettiğim ilk anda korkum oldu</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>seni bulup bulup yitirdim düşlerimde</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>sonra yeniden buldum yeniden yitirdim</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>bende kalacağın bir yarın kurgulayamadım</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>sevgiyi ve korkuyu birlikte yaşadım</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>bu yüzden bir daha göremeyecekmişim gibi uzun ve derindi bakışlarım</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>her yeni buluşma ilki kadar heyecanlıydı ve sensizlik hep seninleydi...</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong><em>bu sonu önce ben yazdım</em></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>kimselerin başını bile bilmediği o günlerde</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>bilseydin ayrılığa yazgılanmış bir sevgiye açar mıydın yüreğini</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>takvimden günleri birer ikişer çalmama</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>aylara yıllara yerleşmeme izin verir miydin</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>görüyor musun farkında olmadan ne çok şey paylaşmışız seninle</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong><em>bu sonu önce ben yazdım</em></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>kimselerin başını bile bilmediği o günlerde</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>hayallerin ardından serüvenlere sürüklendik seninle</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>hiç görmediğimiz ülkelerde hayatlar kurar evler döşerdik</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>kısa vadeler seçerdik hayatlarımızı yenilemeye</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>o gün gelmezdi bir türlü</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>vade dolmazdı</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>birileri çıkar yolumuzu değiştirirdi</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>yeni hayaller armağan ederdi bize</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>çocuk olur kanardık</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>sonuna kadar gidilecek yollar yerine böyle kopuk maceralara tutkunduk</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>seviyorduk</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>bir yaz gecesi dolunaydı</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>bana bakmıştın.</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>bende korkularımı yenmiştim</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>bizden başka inanacak kimsem kalmamıştı</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>yorgunduk kazanmak zorundaydık üstelik</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>adımlarımıza güç verecek sağlam zeminlerden yoksunduk</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>içimiz bir kararsa bir daha güneşi göremezdik</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>birbirimize güvendik, bize aşılmayacak dağ taş kalmadı sandık</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>en güzel günlerimizdi o günler</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong><em>bu sonu önce ben yazdım</em></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>kimselerin başını bile bilmediği o günlerde</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>sonra her şey değişiverdi</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>umutlarımızı yitirdik</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>kendi ayak izlerimizden yürüdükçe birbirimize</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>dostluğun vermiş olduğu lezzeti üretmekten bıkkın</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>kışkırtıcı huysuzluklardan medet umduk</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>ayrı dünyaları özledik</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>kendi peşimizden koştuk başkaları diye</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>şimdi şarkılar söylediğimiz birbirimizin gözlerinde eriyip gittiğimiz puslu gecelerin kokusu burnumda tütüyor</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>beni beni böyle bir gecede öldürmeliydin</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>bir cennetten bir cennete geçmeliydim</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>itirazım olmazdı</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>sürgünleri bana vermemeliydin.</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>Beni beni böyle bir gecede öldürmeliydin</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>ayrılık çığlıkları kanımı dondururken</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>gemilerimi yakacak çılgınlıklarımı gemleyip</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>kendime ve sana en mutlu bölünmeleri vaat etmiştim</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>benden armağan olacak bütün bensizlikleri reddettin</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>ve ben hiç bilmediğim dokunuşlarınla yüreğimden izlerini kazıdım</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong><em>bu sonu önce ben yazdım</em></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>şimdi bak burda ne var </strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong>BİR DERİN YARA....</strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: darkgreen"><strong></strong>Kahraman Tazeoğlu</span></p><p><span style="color: darkgreen"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 80526, member: 5"] [COLOR=darkgreen][B]BU SONU ÖNCE BEN YAZDIM [I]bu sonu önce ben yazdım[/I] kimselerin başını bile bilmediği o günlerde ayrılık sevgiyi hissettiğim ilk anda korkum oldu seni bulup bulup yitirdim düşlerimde sonra yeniden buldum yeniden yitirdim bende kalacağın bir yarın kurgulayamadım sevgiyi ve korkuyu birlikte yaşadım bu yüzden bir daha göremeyecekmişim gibi uzun ve derindi bakışlarım her yeni buluşma ilki kadar heyecanlıydı ve sensizlik hep seninleydi... [I]bu sonu önce ben yazdım[/I] kimselerin başını bile bilmediği o günlerde bilseydin ayrılığa yazgılanmış bir sevgiye açar mıydın yüreğini takvimden günleri birer ikişer çalmama aylara yıllara yerleşmeme izin verir miydin görüyor musun farkında olmadan ne çok şey paylaşmışız seninle [I]bu sonu önce ben yazdım[/I] kimselerin başını bile bilmediği o günlerde hayallerin ardından serüvenlere sürüklendik seninle hiç görmediğimiz ülkelerde hayatlar kurar evler döşerdik kısa vadeler seçerdik hayatlarımızı yenilemeye o gün gelmezdi bir türlü vade dolmazdı birileri çıkar yolumuzu değiştirirdi yeni hayaller armağan ederdi bize çocuk olur kanardık sonuna kadar gidilecek yollar yerine böyle kopuk maceralara tutkunduk seviyorduk bir yaz gecesi dolunaydı bana bakmıştın. bende korkularımı yenmiştim bizden başka inanacak kimsem kalmamıştı yorgunduk kazanmak zorundaydık üstelik adımlarımıza güç verecek sağlam zeminlerden yoksunduk içimiz bir kararsa bir daha güneşi göremezdik birbirimize güvendik, bize aşılmayacak dağ taş kalmadı sandık en güzel günlerimizdi o günler [I]bu sonu önce ben yazdım[/I] kimselerin başını bile bilmediği o günlerde sonra her şey değişiverdi umutlarımızı yitirdik kendi ayak izlerimizden yürüdükçe birbirimize dostluğun vermiş olduğu lezzeti üretmekten bıkkın kışkırtıcı huysuzluklardan medet umduk ayrı dünyaları özledik kendi peşimizden koştuk başkaları diye şimdi şarkılar söylediğimiz birbirimizin gözlerinde eriyip gittiğimiz puslu gecelerin kokusu burnumda tütüyor beni beni böyle bir gecede öldürmeliydin bir cennetten bir cennete geçmeliydim itirazım olmazdı sürgünleri bana vermemeliydin. Beni beni böyle bir gecede öldürmeliydin ayrılık çığlıkları kanımı dondururken gemilerimi yakacak çılgınlıklarımı gemleyip kendime ve sana en mutlu bölünmeleri vaat etmiştim benden armağan olacak bütün bensizlikleri reddettin ve ben hiç bilmediğim dokunuşlarınla yüreğimden izlerini kazıdım [I]bu sonu önce ben yazdım[/I] şimdi bak burda ne var BİR DERİN YARA.... [/B]Kahraman Tazeoğlu [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Bu sonu önce ben yazdim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…