Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İmanın Şartları
Bu yola baş koyanlar..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurhadimi" data-source="post: 15895" data-attributes="member: 526"><p>Şimdilerde yine tuzaklar, yasaklar peşindeler. Yağmur her</p><p>düştüğünde can verir ya toprağa, içimdeki imanı onların kurdukları</p><p>tuzaklar, yasaklar arttırdı.İmanım onların öfkelerine paralel olarak</p><p>arttı hep. Dileğim "bu yola baş koyduk diyenlerin" arkadan gelenleri</p><p>de düşünerek mücadeleye devam etmeleri. Zaten benim bu yaştan sonra</p><p>ve onca sıkıntıların ardından, kendim için "başörtüsü sorunu çözülür</p><p>mü?" diye kara kara düşünmem, hala üniversite kapılarında okuma</p><p>mücadelesi verenler düşünüldüğünde abes oluyor. Öyle ki sorun sadece</p><p>bir başörtüsü sorunu değil, İslam'ın tezahürlerinin her geçen gün</p><p>artıp, etkinlik alanının genişlemesi, kendini hissettirmesidir.</p><p>Varsın bir ömür sürsün sıkıntılarımız. Zaten İslam eşittir mücadele</p><p>değil midir? Biz bu düsturla devam edelim yolumuza, ardımızdan gelen</p><p>çocuklarımıza, daha sıkıntılı,zorlu ortamlar bırakmamak için. Öz</p><p>kimlikleri ile toplumda var olabilmeleri için.</p><p></p><p></p><p>ALLAH razı olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurhadimi, post: 15895, member: 526"] Şimdilerde yine tuzaklar, yasaklar peşindeler. Yağmur her düştüğünde can verir ya toprağa, içimdeki imanı onların kurdukları tuzaklar, yasaklar arttırdı.İmanım onların öfkelerine paralel olarak arttı hep. Dileğim "bu yola baş koyduk diyenlerin" arkadan gelenleri de düşünerek mücadeleye devam etmeleri. Zaten benim bu yaştan sonra ve onca sıkıntıların ardından, kendim için "başörtüsü sorunu çözülür mü?" diye kara kara düşünmem, hala üniversite kapılarında okuma mücadelesi verenler düşünüldüğünde abes oluyor. Öyle ki sorun sadece bir başörtüsü sorunu değil, İslam'ın tezahürlerinin her geçen gün artıp, etkinlik alanının genişlemesi, kendini hissettirmesidir. Varsın bir ömür sürsün sıkıntılarımız. Zaten İslam eşittir mücadele değil midir? Biz bu düsturla devam edelim yolumuza, ardımızdan gelen çocuklarımıza, daha sıkıntılı,zorlu ortamlar bırakmamak için. Öz kimlikleri ile toplumda var olabilmeleri için. ALLAH razı olsun [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İmanın Şartları
Bu yola baş koyanlar..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…