Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Bugün değil,yarınsın sen..!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 17296" data-attributes="member: 5"><p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Edemeyeceğimi biliyorum. ulaşılmaz oldun hep; dokunmak</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni, kocaman bir</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Yalnızlıktı payımıza düşen</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Payıma düşen her şeyi erteledim. ama erteleyemediğim bir</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Şey vardı, sana benziyordu. su olsan dokunduğumda</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Bozulurdun, bozulmayan bir 'şey'din... gidilecek bir yer</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Olsa sonu olurdu, sonu olmayan bir 'şey'din... uykuda</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Görülecek bir rüya olsa uyanırdım, beni rüyamdan</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Uyandırmayacak bir 'şey'din... simsiyah saçların olsun</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">İstiyorum, ama bahtın değil</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">O gün seni gözlerinden, anafatma'dan, üç ırmağın</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Birleştiği yerinden öpeyim desem, aklına ırmaklar gelir</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Düşün ki yılan dağından aşağı iniyoruz ve dünyada sadece</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">İki kişilik türkü kalmış, onu söylüyoruz. öyle</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Bir 'şey'sin sen... seni düşündükçe yoruluyorum desem</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Dünyanın en büyük yalanı olur. yalanım yok</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Bu günden yarına ne kalır bilmem, ama sen kalırsın tıpkı</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Yatağı değişmeyen bir ırmak gibi</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Yaşadıklarımız azdı, zamana sığmadık yaşamak isterken her</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Şeyi. bu gün şarkı söylüyorsam, o gün şarkı değil, şarkı</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Gibi seni yaşamak isterim</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Halkıma benziyordun, bir yanın göç, bir yanın toprak</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Kokuyordu hep. gezmediğim yerin kalmadı, bazen yasaklandın</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Bana, bazen suç gibi boynumda taşıdım seni. yedi telli</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Sazımla bile tam anlatamadım. sen bir uçurum gülüydün</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Ellerimi her uzattığımda bin kırıkla geri döndüm</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Yasaların bile tanımlayamadığı bir 'şey'din sen</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Haritalara sığmazdın, her ülkede bir başka gülüyordun</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Uzundun, inceydin, dokunduğumda nereli olduğumu seninle</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Hatırlardım. bana hep kendimi hatırlatan bir 'şey'sin</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Sen</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Uzaksın, yakınsın, özlenensiN ama bugün değil, yarın gibi</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Bir 'şey'sin sen</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Bugün her şeyi değiştirmek için çabalarken, sen değişmeyen</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Olarak duruyorsun karşımda. kabul ediyorum. dünyaya bu</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Kalsın, ama sen bilme</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Dünyada kaç iklim, kaç zulüm, kaç ölüm var? bir seni</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Bunların karşısına koymak nasıldır bilemezsin. bilme!</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Bugün her ölümle biraz ölürken, seni düşündükçe hayata</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Dönüyorum yeniden</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Gecenin en karanlık yerindeyim, bir sigara ateşinin</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Aydınlattığı kadar ışık bile olsan, yine de istiyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Seni. sadece benim seni anladığım, kimsenin unutmamak için</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Defterine not düşmediği, ama hayatımda hep bir dipnot</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Olarak kalan kendi yasaklarım gibi unutmuyorum seni</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Dağları delmiyorum, inmek istiyorum oralardan. hepiniz</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Gibi aynada saçlarımı taramak, ''günaydın'' der gibi</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Sokağa fırlamak ve şarkı söylemek istiyorum sana</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Adına aşk diyorlar, gelecek diyorlar... bana yetmiyor. her</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Şarkımda sana bir adım daha yaklaşmak istiyorum. bir başka</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Dilden seviyorum, kırmızıdan daha uzundur</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Gelincikler gibi bir mevsim değil, dört iklim, köşe bucak</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Kim ne derse desin geri dönecek yerim yok, bir kentin</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Ortasında çığlık çığlığa bağırarak tek başına kalsam da</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Yine seviyorum seni</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">Bu bir suç duyurusudur, kendimi ihbar ediyorum</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: green">alıntı </span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 17296, member: 5"] [CENTER][B][COLOR=green]Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif Edemeyeceğimi biliyorum. ulaşılmaz oldun hep; dokunmak Hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni, kocaman bir Yalnızlıktı payımıza düşen Payıma düşen her şeyi erteledim. ama erteleyemediğim bir Şey vardı, sana benziyordu. su olsan dokunduğumda Bozulurdun, bozulmayan bir 'şey'din... gidilecek bir yer Olsa sonu olurdu, sonu olmayan bir 'şey'din... uykuda Görülecek bir rüya olsa uyanırdım, beni rüyamdan Uyandırmayacak bir 'şey'din... simsiyah saçların olsun İstiyorum, ama bahtın değil O gün seni gözlerinden, anafatma'dan, üç ırmağın Birleştiği yerinden öpeyim desem, aklına ırmaklar gelir Düşün ki yılan dağından aşağı iniyoruz ve dünyada sadece İki kişilik türkü kalmış, onu söylüyoruz. öyle Bir 'şey'sin sen... seni düşündükçe yoruluyorum desem Dünyanın en büyük yalanı olur. yalanım yok Bu günden yarına ne kalır bilmem, ama sen kalırsın tıpkı Yatağı değişmeyen bir ırmak gibi Yaşadıklarımız azdı, zamana sığmadık yaşamak isterken her Şeyi. bu gün şarkı söylüyorsam, o gün şarkı değil, şarkı Gibi seni yaşamak isterim Halkıma benziyordun, bir yanın göç, bir yanın toprak Kokuyordu hep. gezmediğim yerin kalmadı, bazen yasaklandın Bana, bazen suç gibi boynumda taşıdım seni. yedi telli Sazımla bile tam anlatamadım. sen bir uçurum gülüydün Ellerimi her uzattığımda bin kırıkla geri döndüm Yasaların bile tanımlayamadığı bir 'şey'din sen Haritalara sığmazdın, her ülkede bir başka gülüyordun Uzundun, inceydin, dokunduğumda nereli olduğumu seninle Hatırlardım. bana hep kendimi hatırlatan bir 'şey'sin Sen Uzaksın, yakınsın, özlenensiN ama bugün değil, yarın gibi Bir 'şey'sin sen Bugün her şeyi değiştirmek için çabalarken, sen değişmeyen Olarak duruyorsun karşımda. kabul ediyorum. dünyaya bu Kalsın, ama sen bilme Dünyada kaç iklim, kaç zulüm, kaç ölüm var? bir seni Bunların karşısına koymak nasıldır bilemezsin. bilme! Bugün her ölümle biraz ölürken, seni düşündükçe hayata Dönüyorum yeniden Gecenin en karanlık yerindeyim, bir sigara ateşinin Aydınlattığı kadar ışık bile olsan, yine de istiyorum Seni. sadece benim seni anladığım, kimsenin unutmamak için Defterine not düşmediği, ama hayatımda hep bir dipnot Olarak kalan kendi yasaklarım gibi unutmuyorum seni Dağları delmiyorum, inmek istiyorum oralardan. hepiniz Gibi aynada saçlarımı taramak, ''günaydın'' der gibi Sokağa fırlamak ve şarkı söylemek istiyorum sana Adına aşk diyorlar, gelecek diyorlar... bana yetmiyor. her Şarkımda sana bir adım daha yaklaşmak istiyorum. bir başka Dilden seviyorum, kırmızıdan daha uzundur Gelincikler gibi bir mevsim değil, dört iklim, köşe bucak Kim ne derse desin geri dönecek yerim yok, bir kentin Ortasında çığlık çığlığa bağırarak tek başına kalsam da Yine seviyorum seni Bu bir suç duyurusudur, kendimi ihbar ediyorum[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=green]alıntı [/COLOR][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Bugün değil,yarınsın sen..!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…