Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
bugün mavi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="m_safiturk" data-source="post: 5220" data-attributes="member: 183"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Bugün mavi…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Caddenin karşısı…Çarşının arabası..Mevsimlik abası şükür…Gökyüzü..Gözümün nuru…Bir sanatlı fırça..Bir bulut koşusu…Bugün mavi..Gri dağların başında…Hafif esintili bir sonbahar…Seyrek insanlı bulvar…Yeşilim sevgi renginde mahsun…Ağaçlarımda yazdan kalma bakışlar…Güvercin gürbüz…Otlar ezik az ve kıymetli…Ekimden bir sabah…Ekilmişim…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Ömürce uzun bir vadinin..Tam ortasında vadem nehirler gibi akıyor..iki yakasında hasret ..sadece..susuyor…Yuvarlanıyorum kopmuş taşlar gibi…Uykum ağır…Yosun tutmuyor karar kılamıyorum..kararlarım kara…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Ekinmişim..Kitaba göre…Kitap fıtratın tercümesi…Kitap Alemlerin ta kendisi…Nüveymişim..Mezrasında dünyanın …Derince bir kuyunun içinde rüyam…Çağlarmış hayat volkanlar şahaplar gibi..ve sızarmış ışık kadar ötelere de İnsan onu öyle durur zannedermiş…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Öyle bir ağaçmış ki bu alem..çok çeşitli meyveler vermiş…Bir hürriyet takılmış arzuma bir serbestlik yaftasında dolaşıyorum..görünüşte tek başımlayım…Kalbim başka ellerde atıyor..Ben yaşıyorum…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Biçilmek için dikilmişim…Üzerimde binler pencereli bir bina…Bir güneşe pervane olmuş dönüyorum..Bilsem bilmesem…Budanıyorum yaban sürgünler gibi…Koluma kanadıma ilişir emir…Acılar kutlu yadigar…Bir şefkat sarar yaramı..bir filiz başını uzatır …Bir kelebek ömrünü verir başımda…Büyür bir yeni ben olurum..Öksüz ağlamalarım utanır…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Bugün mavi… Denizsizim…Martı var çatıda…Bugün mavi…Ve ben maviyim…Her mavi kadar…Kabuğunu bırakmanın beklide zamanıdır..Belki bu ayrılmak sancısı kavuşmaktır…Her firakın izinde bir kesişme noktasıdır...Buldum kendimi karanlığımda sevinci saklıdır…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Hayatı hayat gibi yaşamak…burudette üşümek hararette ısınmak..Işıkta aydınlamak..Ağırdığında başın ilaç kullanmaktır…Dost yüzü..Aşina..Bir tebessüm…”bir üzülme her şey iyi olacak”senin intizarına bir nur gelsin..ya kendi gider o elem dediğin..ya sen ondan gidersin….demektir yaşamak…Olduğu gibi..Yalın ve mavi olmak…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">İçini açan sarıların olur…Sen sarılırsın…Bir masal alır başını kaçar çocukluğundan..kalan yanına sarılırsın..Sen sen oldukça mavi olmalısın…Gök yüzü gibi..Durmalısın mütevekkil ..bulutlarını emanet edip..bir rüzgara taşıtmalısın..Yağmur içinde rahmet burcun..mavi benim mutluluğumun rengi..sende umudla sevinçle her renkten kendine mavi bulmalısın…</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Deniz gibi…dalgalı ve derin ve sesiz ….Renklerin sesini duymalısın………</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Her şey kontrol altında Mutlu ol….</span></span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">m_safiturk</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m_safiturk, post: 5220, member: 183"] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000099]Bugün mavi…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000099]Caddenin karşısı…Çarşının arabası..Mevsimlik abası şükür…Gökyüzü..Gözümün nuru…Bir sanatlı fırça..Bir bulut koşusu…Bugün mavi..Gri dağların başında…Hafif esintili bir sonbahar…Seyrek insanlı bulvar…Yeşilim sevgi renginde mahsun…Ağaçlarımda yazdan kalma bakışlar…Güvercin gürbüz…Otlar ezik az ve kıymetli…Ekimden bir sabah…Ekilmişim…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000099]Ömürce uzun bir vadinin..Tam ortasında vadem nehirler gibi akıyor..iki yakasında hasret ..sadece..susuyor…Yuvarlanıyorum kopmuş taşlar gibi…Uykum ağır…Yosun tutmuyor karar kılamıyorum..kararlarım kara…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000099]Ekinmişim..Kitaba göre…Kitap fıtratın tercümesi…Kitap Alemlerin ta kendisi…Nüveymişim..Mezrasında dünyanın …Derince bir kuyunun içinde rüyam…Çağlarmış hayat volkanlar şahaplar gibi..ve sızarmış ışık kadar ötelere de İnsan onu öyle durur zannedermiş…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000099]Öyle bir ağaçmış ki bu alem..çok çeşitli meyveler vermiş…Bir hürriyet takılmış arzuma bir serbestlik yaftasında dolaşıyorum..görünüşte tek başımlayım…Kalbim başka ellerde atıyor..Ben yaşıyorum…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000099]Biçilmek için dikilmişim…Üzerimde binler pencereli bir bina…Bir güneşe pervane olmuş dönüyorum..Bilsem bilmesem…Budanıyorum yaban sürgünler gibi…Koluma kanadıma ilişir emir…Acılar kutlu yadigar…Bir şefkat sarar yaramı..bir filiz başını uzatır …Bir kelebek ömrünü verir başımda…Büyür bir yeni ben olurum..Öksüz ağlamalarım utanır…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000099]Bugün mavi… Denizsizim…Martı var çatıda…Bugün mavi…Ve ben maviyim…Her mavi kadar…Kabuğunu bırakmanın beklide zamanıdır..Belki bu ayrılmak sancısı kavuşmaktır…Her firakın izinde bir kesişme noktasıdır...Buldum kendimi karanlığımda sevinci saklıdır…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000099]Hayatı hayat gibi yaşamak…burudette üşümek hararette ısınmak..Işıkta aydınlamak..Ağırdığında başın ilaç kullanmaktır…Dost yüzü..Aşina..Bir tebessüm…”bir üzülme her şey iyi olacak”senin intizarına bir nur gelsin..ya kendi gider o elem dediğin..ya sen ondan gidersin….demektir yaşamak…Olduğu gibi..Yalın ve mavi olmak…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000099]İçini açan sarıların olur…Sen sarılırsın…Bir masal alır başını kaçar çocukluğundan..kalan yanına sarılırsın..Sen sen oldukça mavi olmalısın…Gök yüzü gibi..Durmalısın mütevekkil ..bulutlarını emanet edip..bir rüzgara taşıtmalısın..Yağmur içinde rahmet burcun..mavi benim mutluluğumun rengi..sende umudla sevinçle her renkten kendine mavi bulmalısın…[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000099]Deniz gibi…dalgalı ve derin ve sesiz ….Renklerin sesini duymalısın………[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000099]Her şey kontrol altında Mutlu ol….[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][COLOR=#000099]m_safiturk[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
bugün mavi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…