Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
BugÜn yoldan geÇenler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="N&amp;#304;SANUR" data-source="post: 243100" data-attributes="member: 1011595"><p></p><p> </p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-size: 12px">Son gülün karşısında son bülbül ah ederken</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Sırma saçlım bu sabah bahçeme geldi erken.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Taş oluktan dökülen bir su başında durdu;</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Her geçen yolcu için başka bir söz bulurdu.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">O,her dalı bir başka meyve veren bir ağaç,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Ben onun gölgesinde göğüs geçiren bir aç!</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Önce yorgun bir âmâ çıktı yolun ucundan,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Değneğiyle tutarak toprağın avucundan,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Köye varan yokuşun aştı; en dik yerini....</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Sırma saçlım;süzerek ışıklı gözlerini,</span></span></p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-size: 12px">Dedi ki:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><em>-Kaldı gönlüm ebedî bir hüzünde......</em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><em>Yaşamaktan kastı ne bu körün yer yüzünde?</em></span></span></p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-size: 12px">Dedim:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><em>-Ne aşka erme ne gönül verme kaydı,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><em>Daha berbad olurdu seni görmüş olaydı!</em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Sonra yollar uzaktan bir haykırış işitti;</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Her yanı parçalanmış bir köylü geçti,gitti....</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Dinledim bir ağızdan bin açın türküsünü.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Sırma saçlım,süzerek kat kat ipek süsünü</span></span></p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-size: 12px">Dedi:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><em>-Gönlüm karardı bu sürünen yığından,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><em>Görünüyor; bir başka yeri her yırtığından!</em></span></span></p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-size: 12px">Dedim:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><em>-Ko;sürte dursun kendi elemleriyle,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><em>Bu kadar giyinilir ancak, alın teriyle.</em></span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Bahtı açık olmalı yolun ki dertten yana,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Gördük bir ayaksızın çıktığını meydana.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Son cenkten arta kalmış bir adsız olsa gerek....</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Sırma saçlım bir onu, bir kendini süzerek</span></span></p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-size: 12px">Dedi:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><em>-Yandım bu işe,daha pek çok yanarım,</em></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><em>İnsan ölüm dururken,yaşar mı böyle yarım?</em></span></span></p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-size: 12px">Dedim ki:</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><em>-Ona değil kendi hayatına yan,</em></span></span></p><p><span style="color: darkred"><em><span style="font-size: 10px">EY GÖĞSÜNÜN ALTINDA KALBİ YOKKEN YAŞAYAN!!!</span></em></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">FARUK NAFİZ ÇAMLIBEL</span> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NİSANUR, post: 243100, member: 1011595"] [B][SIZE=4][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=darkred][SIZE=3]Son gülün karşısında son bülbül ah ederken[/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=darkred]Sırma saçlım bu sabah bahçeme geldi erken.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Taş oluktan dökülen bir su başında durdu;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Her geçen yolcu için başka bir söz bulurdu.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]O,her dalı bir başka meyve veren bir ağaç,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Ben onun gölgesinde göğüs geçiren bir aç![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Önce yorgun bir âmâ çıktı yolun ucundan,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Değneğiyle tutarak toprağın avucundan,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Köye varan yokuşun aştı; en dik yerini....[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Sırma saçlım;süzerek ışıklı gözlerini,[/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkred][SIZE=3]Dedi ki:[/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]-Kaldı gönlüm ebedî bir hüzünde......[/I][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]Yaşamaktan kastı ne bu körün yer yüzünde?[/I][/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkred][SIZE=3]Dedim:[/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]-Ne aşka erme ne gönül verme kaydı,[/I][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]Daha berbad olurdu seni görmüş olaydı![/I][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Sonra yollar uzaktan bir haykırış işitti;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Her yanı parçalanmış bir köylü geçti,gitti....[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Dinledim bir ağızdan bin açın türküsünü.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Sırma saçlım,süzerek kat kat ipek süsünü[/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkred][SIZE=3]Dedi:[/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]-Gönlüm karardı bu sürünen yığından,[/I][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]Görünüyor; bir başka yeri her yırtığından![/I][/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkred][SIZE=3]Dedim:[/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]-Ko;sürte dursun kendi elemleriyle,[/I][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]Bu kadar giyinilir ancak, alın teriyle.[/I][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Bahtı açık olmalı yolun ki dertten yana,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Gördük bir ayaksızın çıktığını meydana.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Son cenkten arta kalmış bir adsız olsa gerek....[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Sırma saçlım bir onu, bir kendini süzerek[/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkred][SIZE=3]Dedi:[/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]-Yandım bu işe,daha pek çok yanarım,[/I][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]İnsan ölüm dururken,yaşar mı böyle yarım?[/I][/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkred][SIZE=3]Dedim ki:[/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=darkred][I]-Ona değil kendi hayatına yan,[/I][/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkred][I][SIZE=2]EY GÖĞSÜNÜN ALTINDA KALBİ YOKKEN YAŞAYAN!!![/SIZE][/I][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=darkred]FARUK NAFİZ ÇAMLIBEL[/COLOR] [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
BugÜn yoldan geÇenler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…