Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Bülbül-ü şeydaya döndürüp cezbeden o ülfetin!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 233282" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Şimdi gönlümü fetheden bir hissiyatın derinliklerinde asudeyim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne vakit vecdini ansam, insan kimliğinde ki irfanı sorgulasam sen çıkyorsun karşıma</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar suskunluğun didarında anlamlaşan ve meftun bırakan nazar ruhuma anlatsa da</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Boyun büküyorum, ibretle temaşa ediyorum, hal-i fakirliğim peşimi bırakmayıp ağlatsa da</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hangi torağın nüvesinde farklılaştın ve münbit kalbini niye açtın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yıllara meydan okuyan sessizliğimi neden sinemden alıp çıkarttın, gözyaşlarımı araladın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Vecdimde en manalı bir adımdın, ne kadar ihmal ettiğim letafet varsa sen karşıma çıkarttın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kısa bir zaman içinde yaşadığımı hatırtlattın, kifayetsiz olan ecrimi itminanınla artırmıştın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kimi zaman yalnız kalıyorum, ufkumun kuraklığını anıyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Benzer bir kalpbin sahibi olmamıza rağmen, umut ve emeği farklı algılıyoruz soruyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden gönlün umman gibi, azmin sanki nehrin timsali, vecdin sağanak yağmur bakıyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>O vakit nekadar fakirlik varsa şahit olduğum halime hucum ediyor idrakim neder şaşıyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sırtımdan soğuk bir ter boşalıyor, nefesim ne çok daralıyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nereye baksam ne aksanım yetiyor, ne de umutlarım kalbimin sahifelerini ayan eyliyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden susmak içimden geliyor, hasret deryası gönlümü ihta ediyor, umutlarım ne bekliyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar hissiyat varsa haydi durma kalk diye sesleniyor, kimi dostlar fakirliğimi yadediyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Beklemek umutta erktir, dirilmek için silkiniştir biliyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sabır gönül için bahşedilmiş zindeliktir diyor, micaç ruhla ilintili değil, nefisle bildiriyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nizama muhtaç olan nefsimdir, akıl ve izanla vuslata kol kanat açanda kalbimdir ekliyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gözyaşlarını umursa lakin duygusallık gerekçelidir sakın ihmale alma idrak içinde diyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 233282, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Şimdi gönlümü fetheden bir hissiyatın derinliklerinde asudeyim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne vakit vecdini ansam, insan kimliğinde ki irfanı sorgulasam sen çıkyorsun karşıma[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar suskunluğun didarında anlamlaşan ve meftun bırakan nazar ruhuma anlatsa da[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Boyun büküyorum, ibretle temaşa ediyorum, hal-i fakirliğim peşimi bırakmayıp ağlatsa da[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hangi torağın nüvesinde farklılaştın ve münbit kalbini niye açtın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yıllara meydan okuyan sessizliğimi neden sinemden alıp çıkarttın, gözyaşlarımı araladın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Vecdimde en manalı bir adımdın, ne kadar ihmal ettiğim letafet varsa sen karşıma çıkarttın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kısa bir zaman içinde yaşadığımı hatırtlattın, kifayetsiz olan ecrimi itminanınla artırmıştın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kimi zaman yalnız kalıyorum, ufkumun kuraklığını anıyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Benzer bir kalpbin sahibi olmamıza rağmen, umut ve emeği farklı algılıyoruz soruyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden gönlün umman gibi, azmin sanki nehrin timsali, vecdin sağanak yağmur bakıyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]O vakit nekadar fakirlik varsa şahit olduğum halime hucum ediyor idrakim neder şaşıyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sırtımdan soğuk bir ter boşalıyor, nefesim ne çok daralıyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nereye baksam ne aksanım yetiyor, ne de umutlarım kalbimin sahifelerini ayan eyliyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden susmak içimden geliyor, hasret deryası gönlümü ihta ediyor, umutlarım ne bekliyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar hissiyat varsa haydi durma kalk diye sesleniyor, kimi dostlar fakirliğimi yadediyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Beklemek umutta erktir, dirilmek için silkiniştir biliyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sabır gönül için bahşedilmiş zindeliktir diyor, micaç ruhla ilintili değil, nefisle bildiriyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nizama muhtaç olan nefsimdir, akıl ve izanla vuslata kol kanat açanda kalbimdir ekliyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gözyaşlarını umursa lakin duygusallık gerekçelidir sakın ihmale alma idrak içinde diyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Bülbül-ü şeydaya döndürüp cezbeden o ülfetin!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…