Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Bunlar Neyi Savunuyor ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Merih" data-source="post: 19930" data-attributes="member: 2"><p>Ergenekon kapsamında ne kadar gözaltına alınan sol görüşlü insan varsa dikkat ediniz ertesi gün hemen protestolar başlıyor suçsuz bişi yapmadı o diye akp oyunu deniliyor v.s ama iş doğu perinçek in evinden çıkan anayasa mahkemesinin krokilerine ve daha açıklanmayan bir çok belgeye gelince sus pus oluyor şu tvlerde çıkan Tuncay güney isimli Ergenekonun kapalı kutusu gazeteciyi ben yaklaşık 2 senedir tanıyorum vede devamlı konuşuruz bu konular üzerine ogün doğu perinçek in gerçek yüzünü gayet açık bir şekilde ortaya döktü 32. günde amerikan emperyalizmi diye bas bas bağıran adamın nasıl fransa üzerinden kurduğu şirket ile ihracaat yapdiğini doğu perinçek denen adam PKK kamplarına gidip APO denen vatan haininin elini sıkıp pozlar vermiştir. bugünde çıkmış insanlara ulusalcılık hikayeleri okuyorlar ve bu insanlara hala inanıp tama edenler var bazen diyorum ülkem nereye gidiyor diye ama herneyse bu komutanlarda aynı geminin yan mandalı atatürkçü düşünce derneği adı altında her türlü pisliği yapıyorlar işte vede ne yazıkki bunu atatürkün ismini kullanarak yapıyorlar. ben bugün hükümetin yerinde olsam o derneği anında kapatırım atatürkün isminin olduğu yeri bile pis işlerine alet ediyorlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Merih, post: 19930, member: 2"] Ergenekon kapsamında ne kadar gözaltına alınan sol görüşlü insan varsa dikkat ediniz ertesi gün hemen protestolar başlıyor suçsuz bişi yapmadı o diye akp oyunu deniliyor v.s ama iş doğu perinçek in evinden çıkan anayasa mahkemesinin krokilerine ve daha açıklanmayan bir çok belgeye gelince sus pus oluyor şu tvlerde çıkan Tuncay güney isimli Ergenekonun kapalı kutusu gazeteciyi ben yaklaşık 2 senedir tanıyorum vede devamlı konuşuruz bu konular üzerine ogün doğu perinçek in gerçek yüzünü gayet açık bir şekilde ortaya döktü 32. günde amerikan emperyalizmi diye bas bas bağıran adamın nasıl fransa üzerinden kurduğu şirket ile ihracaat yapdiğini doğu perinçek denen adam PKK kamplarına gidip APO denen vatan haininin elini sıkıp pozlar vermiştir. bugünde çıkmış insanlara ulusalcılık hikayeleri okuyorlar ve bu insanlara hala inanıp tama edenler var bazen diyorum ülkem nereye gidiyor diye ama herneyse bu komutanlarda aynı geminin yan mandalı atatürkçü düşünce derneği adı altında her türlü pisliği yapıyorlar işte vede ne yazıkki bunu atatürkün ismini kullanarak yapıyorlar. ben bugün hükümetin yerinde olsam o derneği anında kapatırım atatürkün isminin olduğu yeri bile pis işlerine alet ediyorlar. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Bunlar Neyi Savunuyor ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…