Bütün formdaki kardeşlerden özür dilerim

bardak

Well-known member
selamun aleykum arkadaşlar...

Öncelikle daha önce gönderilmiş yazıları çok gönderdiğim için ÖZÜR DİLERİM...Biliyorum bunu çok yapıyorum ama;;;

Arama yapmayı ne zaman denesem en az 10 sayfa çıkıyor...Bunun daha kolay yolu varda benmi yanlış yapıyorum bilmiyorum bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...((arama yazan yere başlığı yazdığımda bu oluyor))

çoğu zamanda o kadar çok sayfa çıktığından bakmadan paylaşım yapıyorum çünkü bu kontrol işi gerçekten sıkıcı..

Ne yapmam gerek???

NuruAhsen

Sonsuz Temâþâ
bardak yakaladim seni dustun elime hadi bakalim is basina :p tum forumu sen temizleyeceksin ceza olarak
15f4d20503c0704fc683e2509f5c6eb4.gif

Huseyni

Müdavim
tavsiyem; ekliyeceğiniz yazıdan kısa bir alıntıyı google arama çubuğuna yazıp, sonuna da tevhid diye ilavede bulunursanız ve aynı konudan açılmış ise ilk 1-2 sayfa içerisinde genelde gösteriyor.

Mesela sizin bu sayfadaki yazınızın içinden bir alıntı. Yazdığınız şu yazı Öncelikle daha önce gönderilmiş yazıları çok tevhid

Aynen bu şekilde aratın, ben arattım ilk başta çıktı hemen. Kolay gelsin.

bardak

Well-known member
yardımlarınız için teşekkür ederim huseyni kardeş...inşaallah daha dikkatli olmaya çalışacam ama hatam olursa affola;);)

NuruAhsen, abine temizlik yaptırmaya gönlün elvermiyordur bence ammada güldüm bu latifene..(((latife değilsede ben öyle anladım:D))

ebrar172

Talebe
selamun aleykum arkadaşlar...

Öncelikle daha önce gönderilmiş yazıları çok gönderdiğim için ÖZÜR DİLERİM...Biliyorum bunu çok yapıyorum ama;;;

Arama yapmayı ne zaman denesem en az 10 sayfa çıkıyor...Bunun daha kolay yolu varda benmi yanlış yapıyorum bilmiyorum bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim...((arama yazan yere başlığı yazdığımda bu oluyor))

çoğu zamanda o kadar çok sayfa çıktığından bakmadan paylaşım yapıyorum çünkü bu kontrol işi gerçekten sıkıcı..

Ne yapmam gerek???

bardak kardeşim...
evet sıkıcı amenna...ama külfetsiz nimetinde bir lezzeti yok...
aynı konu defalarca eklenince ve birleştirilince konuların tüm güzelliği gölgeleniyor...ve daha evvel emek sarf edip konu ekleyen kardeşlerimizin emeğine yazık oluyor...

velhasıl paylaşım yapmanız çok çok güzel...teşekkür ederiz...
ama lütfen başka kardeşlerin hakkını gözetip daha dikkatli olalım bu konuda...
ki eklenen her konu kendi içinde ekleyen şahsın emeğini ve hatta şahsiyetinide taşır bir anlamda....

ve bir uyarıda size değil genel manada bir uyarı üzerinize alınmayınız inş...

daha evvelde forumda söylediğim gibi...lütfen eklediğimiz konuların altına mümkün mertebe alıntı yazmayalım...özellikle edebi metinlerse konu hiç yapmayalım...kişilerin kelimeleri bir nevi kimlikleridir...alıntı diye geçiştirmek kişinin emeğine ve yüreğine saygıda kusurdur...

selamlar...

bardak

Well-known member
teşekkürler ebrar172..

bence eğer yazının kime ait olduğunu bilmiyorsak alıntı diye yazmak en uygunu ki bu gerçektir yazı alıntıdır bunda sorun olacak bi durum yoktur..

ben kanal genelinde yapılan uyarıdan dolayı buraya yazmadım yazılarımın çift olanlarını gördüğüm için yazdım ve bunun önüne nasıl geçebilirim diye sordum..Allah razı olsun kardeşler yardım etmiş...

eğer hakka dikkat etmesem ve etmesek emin olun burda olmazdık demekki buna dikkat etmek isteyenlerdeniz...

Hakkınızı hakkınızı helal edin ama ben uyarı şeklinizi çok emrivaki buldum...

Yönetim bukadar sert olacaksa eğer ok kardeşim ben okuyucu grupta olmayı tercih ediyorum...

Tekrar söylüyorum eğer yanlış bi cümlem olduysa hakkınızı helal edin...

ebrar172

Talebe
teşekkürler ebrar172..

bence eğer yazının kime ait olduğunu bilmiyorsak alıntı diye yazmak en uygunu ki bu gerçektir yazı alıntıdır bunda sorun olacak bi durum yoktur..

ben kanal genelinde yapılan uyarıdan dolayı buraya yazmadım yazılarımın çift olanlarını gördüğüm için yazdım ve bunun önüne nasıl geçebilirim diye sordum..Allah razı olsun kardeşler yardım etmiş...

eğer hakka dikkat etmesem ve etmesek emin olun burda olmazdık demekki buna dikkat etmek isteyenlerdeniz...

Yönetim bukadar sert olacaksa eğer ok kardeşim ben okuyucu grupta olmayı tercih ediyorum...

sevgili kardeşim...
ben o yazıyı değil emrivaki aksine rica babında yazdım...
kaldı ki yazıda emir yada uyarı tarzı bir cümlede yoktur inşaAllah...
ben kimseye emir verecek konumda değilim...siz yada bir başkası asla zihniyetim bu olamaz...

siz görmek istediğinizi görmüşsünüz mübarek...
ben kendi şahsıma bir konu ekleyeceğim zaman uzun vakit arama yapıyorsam...ve birleştirme olmasın diye itina gösteriyorsam diğer kardeşlerimden de bunu beklemek hakkımdır diye düşünüyorum...
siz buna uyarsınız veya kâle almazsınız o sizin tasaruffunuzdadır...

ayrıca alıntı mevzusu tamamen forum geneline söylenmiş bir mevzudur..
şahsınızla alakası yoktur...veya şöyle diyeyim ben şahsınızı hedef alarak yapmadım o uyarıyı...ki ; uyarı derken tekrar ediyorum ben kendi hassasiyetimi belirttim ve kardeşlerimden de aynısını rica ettim...buna riayet edip etmemek tamamen kişilerin tercihidir...ve ben beğendiğim her metnin yazarını nette yaptığım ufak bir aramayla bulabiliyorsam...sanıyorum ki bunu bütün kardeşlerimiz de yapabilir...biraz zaman ayırmaları yeterli olacaktır zannımca..

kullandığım tüm kelimelerden vede uslubumdan yalnızca ben sorumluyum..
konunun yönetimle veyahut yöneticilerle alakası yoktur...ve sizden ricam kişisel olarak yazdığım bir mesaja yönetim veya yöneticilerin fikridir diye bakmamanız...ebrar172 olarak yapılmış bir yorumdur sadece....

hak yada helallik durumu yoktur...hep söylediğimiz gibi tüm kardeşlerimize hakkımız daimen helaldir inşaAllah....

vesselam...

Tövbekar1

Well-known member
teşekkürler ebrar172..

emrivaki felan olmamış, gayette güzel rica olmuş...
tekrar okuyun:)