Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
İstek ve Şikayetleriniz
Bütün formdaki kardeşlerden özür dilerim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 122302" data-attributes="member: 157"><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>sevgili kardeşim...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ben o yazıyı değil emrivaki aksine rica babında yazdım...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>kaldı ki yazıda emir yada uyarı tarzı bir cümlede yoktur inşaAllah...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ben kimseye emir verecek konumda değilim...siz yada bir başkası asla zihniyetim bu olamaz...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>siz görmek istediğinizi görmüşsünüz mübarek...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ben kendi şahsıma bir konu ekleyeceğim zaman uzun vakit arama yapıyorsam...ve birleştirme olmasın diye itina gösteriyorsam diğer kardeşlerimden de bunu beklemek hakkımdır diye düşünüyorum...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>siz buna uyarsınız veya kâle almazsınız o sizin tasaruffunuzdadır...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ayrıca alıntı mevzusu tamamen forum geneline söylenmiş bir mevzudur..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>şahsınızla alakası yoktur...veya şöyle diyeyim ben şahsınızı hedef alarak yapmadım o uyarıyı...ki ; uyarı derken tekrar ediyorum ben kendi hassasiyetimi belirttim ve kardeşlerimden de aynısını rica ettim...buna riayet edip etmemek tamamen kişilerin tercihidir...ve ben beğendiğim her metnin yazarını nette yaptığım ufak bir aramayla bulabiliyorsam...sanıyorum ki bunu bütün kardeşlerimiz de yapabilir...biraz zaman ayırmaları yeterli olacaktır zannımca..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>kullandığım tüm kelimelerden vede uslubumdan yalnızca ben sorumluyum..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>konunun yönetimle veyahut yöneticilerle alakası yoktur...ve sizden ricam kişisel olarak yazdığım bir mesaja yönetim veya yöneticilerin fikridir diye bakmamanız...ebrar172 olarak yapılmış bir yorumdur sadece....</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>hak yada helallik durumu yoktur...hep söylediğimiz gibi tüm kardeşlerimize hakkımız daimen helaldir inşaAllah....</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>vesselam...</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 122302, member: 157"] [FONT=Georgia][I]sevgili kardeşim... ben o yazıyı değil emrivaki aksine rica babında yazdım... kaldı ki yazıda emir yada uyarı tarzı bir cümlede yoktur inşaAllah... ben kimseye emir verecek konumda değilim...siz yada bir başkası asla zihniyetim bu olamaz... siz görmek istediğinizi görmüşsünüz mübarek... ben kendi şahsıma bir konu ekleyeceğim zaman uzun vakit arama yapıyorsam...ve birleştirme olmasın diye itina gösteriyorsam diğer kardeşlerimden de bunu beklemek hakkımdır diye düşünüyorum... siz buna uyarsınız veya kâle almazsınız o sizin tasaruffunuzdadır... ayrıca alıntı mevzusu tamamen forum geneline söylenmiş bir mevzudur.. şahsınızla alakası yoktur...veya şöyle diyeyim ben şahsınızı hedef alarak yapmadım o uyarıyı...ki ; uyarı derken tekrar ediyorum ben kendi hassasiyetimi belirttim ve kardeşlerimden de aynısını rica ettim...buna riayet edip etmemek tamamen kişilerin tercihidir...ve ben beğendiğim her metnin yazarını nette yaptığım ufak bir aramayla bulabiliyorsam...sanıyorum ki bunu bütün kardeşlerimiz de yapabilir...biraz zaman ayırmaları yeterli olacaktır zannımca.. kullandığım tüm kelimelerden vede uslubumdan yalnızca ben sorumluyum.. konunun yönetimle veyahut yöneticilerle alakası yoktur...ve sizden ricam kişisel olarak yazdığım bir mesaja yönetim veya yöneticilerin fikridir diye bakmamanız...ebrar172 olarak yapılmış bir yorumdur sadece.... hak yada helallik durumu yoktur...hep söylediğimiz gibi tüm kardeşlerimize hakkımız daimen helaldir inşaAllah.... vesselam... [/I][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
İstek ve Şikayetleriniz
Bütün formdaki kardeşlerden özür dilerim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…