Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Canım Çoook Yanıyor Allah'ım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huseyni" data-source="post: 96865" data-attributes="member: 27"><p style="text-align: center"><span style="color: red"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Canım çok yanıyor Allah’ım</span></span></span></p><p></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px">Adı Nesim olan oğlum, adı Nisa olan kızım şehit edildi. Zalimane canlarına kıydılar. </span></span> </p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Adı Ahmet olan abim ve adı Rabia olan kızkardeşim şehit edildi. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Canım çok acıyor Allah’ım. </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Artık okulu yok kızımın, artık okunacak ne bir kitap, ne de onu okuyacak bir çocuk yok! </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Artık ne bir cami var, ne de orada Rabbe yönelecek kardeşlerimiz sağ bırakılıyor... </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Canım çok acıyor Allah’ım!</span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Anne babalarının şefkatli, emniyetli kollarında ölüm çocukları buluyor. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Anneler, babalar evlâtsız bırakılıyor, yürekleri kanatılıyor. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Şefkat, merhamet, cesaret sahibi anneler evlâtlarından alınıyor. </span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Ölüm onları çocuklarının gözleri önünde buluyor, </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Evlâtlar annesiz, babasız yetim kalıyor. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Canım çok acıyor Allah’ım! </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">En Sevgilinin (asm) ayak bastığı, peygamber memleketi olan mübarek topraklara zalimler saldırıyor. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Bir kız çocuğunun gözlerindeki korkuyu ve yaşları, </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Yüreğindeki acıyı, kulaklarındaki bomba seslerini, bedenindeki o acı titremeyi gördüm. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Canım çok acıyor Allah’ım. </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Ben silemem bunları, sen sil Allah’ım! </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Gözleri ışığa sürurla açılsın, gülsün, </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Yüreği sevgiye, mutluluğa bıraksın kendini. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kulakları artık ezan-ı Muhammedîyi, gülücükleri, anne babasının sesini duysun. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Bedeni artık huzur bulsun, </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Dinsin gözyaşları, bitsin ayrılıklar Allah’ım! </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">........... </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Ben suçluyum... </span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px">Bun</span></span><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">ların yanında olamadım. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Onları tanımaya, anlamaya çalışamadım. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Geç uyandım gafletten, duâlarımı çok geç gönderdim. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Canım çok acıyor Allah’ım! </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Hep beyhude peşinde koşup, boş şeylere üzüldüm. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Boş şeyleri önemsedim. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Onların dertleriyle dertlenemedim. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Onlarla nimetleri paylaşamadım. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Onlara kucak açamadım, sevgimi veremedim. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kendimden utanıyorum ve kendimi sana şikâyet ediyorum. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Canım çok acıyor Allah’ım! </span></span></p><p> </p><p> </p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Ne kadar güneş gülümsese de Filistin’imin üstüne, </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Bombaların dumanları gündüzü de gece yapıyor... </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Ne kadar yiyecek bir lokma ekmekleri olsa da, </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Yemek için huzurdan mahrumlar. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Ne kadar evleri olsa da, üstlerine ateş yağmuru yağıyor. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Uykuları olsa da uyumak için özgür değiller. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Canım çok acıyor Allah’ım! </span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Biz güneş altında sıcacık yuvalarımızda, her şeyin en güzeliyle nimetlendirilmişken, Şikâyet ediyoruz, şükretmiyoruz... </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Oysa kardeşlerimiz hepsinden mahrum karanlıkta, zulümat içinde, aç susuz. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Canım çok acıyor Allah’ım! </span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">“Komşusu açken tok yatan bizden değildir” unutuldu, </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">“Mü'minler birlikte olunuz” unutuldu Allah’ım.</span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Namazda saf durduk, zalimlere karşı da saf durmamızı nasip eyle Allah’ım! </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">“Müslümanlar tek bir vücuttur”, onların canı yanıyor, benimde canım acıyor Allah’ım. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Yeşil bir dünya yerine gri bir dünyaya bakıyorlar. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-size: 12px">Fa</span></span><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">krımı, acziyetimi sana şikâyet ediyorum. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kendimi onların yerine koydum da... </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">İrkildim! Ürperdim! Ağladım! Yüreğim yandı! Korktum! </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Canım çok acıyor Allah’ım! </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">İlk defa onlardan olduğumu gördüm, acılarını, sıkıntılarını yaşadım. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">İlk defa çocuklarımı Filistinli anneler için sevdim gözyaşlarımla. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">İlk defa babama yetim evlâtlarımız için sarıldım, sıkıca. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">İlk defa kendimi sana daha yakın hissettim, cihadı kendimde buldum. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">İlk defa bu denli canımı “onlar” için vermeyi istiyorum. </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Canım çook acıyor Allah’ım! </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kardeşlerim, evlâtlarım için yüreğim yanıyor, </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Mescid-i Aksa için acıyor içim. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Sen büyüksün, Sen Rabbü’l-Âlemînsin! </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Mescid-i Aksa’yı ve Filistin’imizi zâlimlere bırakma Allah’ım! </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Her şeyi bilen, gören Sensin, </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Sensin yardımcımız, Sen yardım et Allah’ım! </span></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Bütün niyazlarımız Filistin’imize... </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">ARZU KONAN </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">24.01.2009 </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huseyni, post: 96865, member: 27"] [CENTER][COLOR=red][SIZE=5][FONT=Trebuchet MS]Canım çok yanıyor Allah’ım[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Adı Nesim olan oğlum, adı Nisa olan kızım şehit edildi. Zalimane canlarına kıydılar. [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Adı Ahmet olan abim ve adı Rabia olan kızkardeşim şehit edildi. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Canım çok acıyor Allah’ım. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Artık okulu yok kızımın, artık okunacak ne bir kitap, ne de onu okuyacak bir çocuk yok! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Artık ne bir cami var, ne de orada Rabbe yönelecek kardeşlerimiz sağ bırakılıyor... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Canım çok acıyor Allah’ım![/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS] [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Anne babalarının şefkatli, emniyetli kollarında ölüm çocukları buluyor. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Anneler, babalar evlâtsız bırakılıyor, yürekleri kanatılıyor. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Şefkat, merhamet, cesaret sahibi anneler evlâtlarından alınıyor. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Ölüm onları çocuklarının gözleri önünde buluyor, [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Evlâtlar annesiz, babasız yetim kalıyor. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Canım çok acıyor Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]En Sevgilinin (asm) ayak bastığı, peygamber memleketi olan mübarek topraklara zalimler saldırıyor. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Bir kız çocuğunun gözlerindeki korkuyu ve yaşları, [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Yüreğindeki acıyı, kulaklarındaki bomba seslerini, bedenindeki o acı titremeyi gördüm. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Canım çok acıyor Allah’ım. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Ben silemem bunları, sen sil Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Gözleri ışığa sürurla açılsın, gülsün, [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Yüreği sevgiye, mutluluğa bıraksın kendini. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Kulakları artık ezan-ı Muhammedîyi, gülücükleri, anne babasının sesini duysun. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Bedeni artık huzur bulsun, [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Dinsin gözyaşları, bitsin ayrılıklar Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]........... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Ben suçluyum... [/FONT][/SIZE] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Bun[/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]ların yanında olamadım. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Onları tanımaya, anlamaya çalışamadım. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Geç uyandım gafletten, duâlarımı çok geç gönderdim. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Canım çok acıyor Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Hep beyhude peşinde koşup, boş şeylere üzüldüm. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Boş şeyleri önemsedim. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Onların dertleriyle dertlenemedim. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Onlarla nimetleri paylaşamadım. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Onlara kucak açamadım, sevgimi veremedim. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Kendimden utanıyorum ve kendimi sana şikâyet ediyorum. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Canım çok acıyor Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Ne kadar güneş gülümsese de Filistin’imin üstüne, [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Bombaların dumanları gündüzü de gece yapıyor... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Ne kadar yiyecek bir lokma ekmekleri olsa da, [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Yemek için huzurdan mahrumlar. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Ne kadar evleri olsa da, üstlerine ateş yağmuru yağıyor. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Uykuları olsa da uyumak için özgür değiller. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Canım çok acıyor Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Biz güneş altında sıcacık yuvalarımızda, her şeyin en güzeliyle nimetlendirilmişken, Şikâyet ediyoruz, şükretmiyoruz... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Oysa kardeşlerimiz hepsinden mahrum karanlıkta, zulümat içinde, aç susuz. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Canım çok acıyor Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]“Komşusu açken tok yatan bizden değildir” unutuldu, [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]“Mü'minler birlikte olunuz” unutuldu Allah’ım.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Namazda saf durduk, zalimlere karşı da saf durmamızı nasip eyle Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]“Müslümanlar tek bir vücuttur”, onların canı yanıyor, benimde canım acıyor Allah’ım. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Yeşil bir dünya yerine gri bir dünyaya bakıyorlar. [/FONT][/SIZE] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Fa[/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]krımı, acziyetimi sana şikâyet ediyorum. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Kendimi onların yerine koydum da... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]İrkildim! Ürperdim! Ağladım! Yüreğim yandı! Korktum! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Canım çok acıyor Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]İlk defa onlardan olduğumu gördüm, acılarını, sıkıntılarını yaşadım. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]İlk defa çocuklarımı Filistinli anneler için sevdim gözyaşlarımla. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]İlk defa babama yetim evlâtlarımız için sarıldım, sıkıca. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]İlk defa kendimi sana daha yakın hissettim, cihadı kendimde buldum. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]İlk defa bu denli canımı “onlar” için vermeyi istiyorum. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Canım çook acıyor Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Kardeşlerim, evlâtlarım için yüreğim yanıyor, [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Mescid-i Aksa için acıyor içim. [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Sen büyüksün, Sen Rabbü’l-Âlemînsin! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Mescid-i Aksa’yı ve Filistin’imizi zâlimlere bırakma Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Her şeyi bilen, gören Sensin, [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Sensin yardımcımız, Sen yardım et Allah’ım! [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]Bütün niyazlarımız Filistin’imize... [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]ARZU KONAN [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Trebuchet MS]24.01.2009 [/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Canım Çoook Yanıyor Allah'ım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…