Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Canım yanıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="NuruAhsen" data-source="post: 30099" data-attributes="member: 857"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Canım yanıyor içimde bir sızı nedenini bilmiyorum</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Yada ulaşamamak, ağlayamamak derinden.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Kıyamdayken başka yerde, secdedeyken başka yerde olmak</span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Yönelememek sana içten bir aşkla</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Canım yanıyor ya Rabbel alemin</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Bir sızı var anlayamadığım,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Canım yanıyor Ya Erhamerrahimin</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Adını koyamadığım,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Bugün gitmek istedim buralardan</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Sana yakın olmak için,uzakları yakın yapabilmek için,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Çıktım viran şehrimden; daha fazla gidemedim nedense,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Bir yağmur başladı sessizce,ER-RAHİM diye fısıldadı paramparça olan yüreğime,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">İrkildim Ya Rabbelalemin,rahmetine kavuştur beni,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Sonra yürüdüm içimde bir ses anlayamadığım,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Bir güvercin gördüm sırılsıklam; EL-CELİL dedi içimdeki sese,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Ne büyük.ne yücesin; yüceliğinle derman ol derdime,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Islandım,yorgunum birde acı var içimde nereye baksam seni gördüm ALLAHIM</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Bir çocuk tebessümünde,bir yaprağın vedasında mevsime,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">MALİKÜL-MÜLK tecellisini gördüm kara bulutların içinden doğan güneşte</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Sen her şeyin tek sahibi ALLAHIM,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">İçimde bir uçurumken hayat,üstelik çıkmazdayken dar sokaklarım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">EL-MÜHEYMİN sesi kulağımda,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Sen aciz kullarını unutmayan hep gözeten ALLAHIM,yardım et bu kuluna,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Savruluyorum nereye gitsem bilmiyorum,bir dağa bakıyorum bir mahlukata</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Hepsi rükuda hepsi kıyamda</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Çiçekler,otlar,toprak secdede</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">En küçük mahlukat zikirde,insanlık ise gaflette</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">YA HALIK diyor tabiat; adem ise hüsranda,azapta</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Ey incelik,lütuf sahibi EL-LATİF</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Ey kusurlardan münezzeh KUDDÜS</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">EY adalet sahibi EL-ADL</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">EY büyüklük sahibi EL-AZİM</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">EY merhamet sahibi ER-RAHMAN</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Nereye baksam,nereye dönsem sen tecelli ettin,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Bir tek insanlıkta görmedim huşu ile yakarış,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">her şey sende yaşarken; İnsanlık nefsinde ölmüş</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Her yer sende iken,insanlık her yerde viran olmuş,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Bu viran şehirde,divane dünyada yalnız bırakma bizi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">UTANIYORUZ RAHMETİ GENİŞ ALLAHIM</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Bizi bize bırakma ALLAHIM</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">BİZİ BİZE BIRAKMA! ! !</span></span></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: darkred">Amin...Amin...Amin... </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NuruAhsen, post: 30099, member: 857"] [CENTER][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=darkred]Canım yanıyor içimde bir sızı nedenini bilmiyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Yada ulaşamamak, ağlayamamak derinden.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Kıyamdayken başka yerde, secdedeyken başka yerde olmak[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Yönelememek sana içten bir aşkla[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Canım yanıyor ya Rabbel alemin[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Bir sızı var anlayamadığım,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Canım yanıyor Ya Erhamerrahimin[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Adını koyamadığım,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Bugün gitmek istedim buralardan[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Sana yakın olmak için,uzakları yakın yapabilmek için,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Çıktım viran şehrimden; daha fazla gidemedim nedense,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Bir yağmur başladı sessizce,ER-RAHİM diye fısıldadı paramparça olan yüreğime,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]İrkildim Ya Rabbelalemin,rahmetine kavuştur beni,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Sonra yürüdüm içimde bir ses anlayamadığım,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Bir güvercin gördüm sırılsıklam; EL-CELİL dedi içimdeki sese,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Ne büyük.ne yücesin; yüceliğinle derman ol derdime,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Islandım,yorgunum birde acı var içimde nereye baksam seni gördüm ALLAHIM[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Bir çocuk tebessümünde,bir yaprağın vedasında mevsime,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]MALİKÜL-MÜLK tecellisini gördüm kara bulutların içinden doğan güneşte[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Sen her şeyin tek sahibi ALLAHIM,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]İçimde bir uçurumken hayat,üstelik çıkmazdayken dar sokaklarım[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]EL-MÜHEYMİN sesi kulağımda,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Sen aciz kullarını unutmayan hep gözeten ALLAHIM,yardım et bu kuluna,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Savruluyorum nereye gitsem bilmiyorum,bir dağa bakıyorum bir mahlukata[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Hepsi rükuda hepsi kıyamda[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Çiçekler,otlar,toprak secdede[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]En küçük mahlukat zikirde,insanlık ise gaflette[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]YA HALIK diyor tabiat; adem ise hüsranda,azapta[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Ey incelik,lütuf sahibi EL-LATİF[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Ey kusurlardan münezzeh KUDDÜS[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]EY adalet sahibi EL-ADL[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]EY büyüklük sahibi EL-AZİM[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]EY merhamet sahibi ER-RAHMAN[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Nereye baksam,nereye dönsem sen tecelli ettin,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Bir tek insanlıkta görmedim huşu ile yakarış,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]her şey sende yaşarken; İnsanlık nefsinde ölmüş[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Her yer sende iken,insanlık her yerde viran olmuş,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Bu viran şehirde,divane dünyada yalnız bırakma bizi[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]UTANIYORUZ RAHMETİ GENİŞ ALLAHIM[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Bizi bize bırakma ALLAHIM[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]BİZİ BİZE BIRAKMA! ! ![/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][FONT=Book Antiqua][COLOR=darkred]Amin...Amin...Amin... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Canım yanıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…