Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Canimiz Niye Sıkılıyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="deli_poyraz" data-source="post: 15829" data-attributes="member: 284"><p>ben şu söze hep hayter ederim. Allah için ahiretten iki söz etmeye duralım hemen adan başlar sana bu sözü söylemey. herkes hadis der. ben o kadar hadis araştırdım böyle bir hadise rastlamadım. sonra hz. ömerin sözüdür dediler.onuda şimdilik bulamadım. son versiyonu burdaymış. dinimiz böyle bir ölçü koymuş.</p><p> </p><p>halbuki iki tafsiye, birbirine tam zıttır. bir müslüman hiç bir zaman ölmüyecekiş gibi düşünemez düşündüğü takdirde gaflete muptela olur.</p><p> </p><p>.dünya işlerinde bile her zaman ahireti düşünerek yaşayın denilmiş.günde en az 24 defa ölümü hatırlayanı hadiste övmüştür.</p><p> </p><p> </p><p>. olüm yokmuş gibi düşünmek doğru değildir.</p><p> </p><p>bu söz nerden geldi, kim getirdi ,ben hala rastlayamadım. bu manaya gelen bir hadis ve ayette görmedim.</p><p> </p><p>Allah rızası için bu sözü: kim, niçin,hangi maksat,hangi gayede, hangi makamda söylemiş onu bulup getirsin.</p><p> </p><p>acib oluyor.islam dinimize bile dayatıldı en sonunda.</p><p> </p><p>bu gidişle itikada dahil edilirse hiç şaşırmayacam.</p><p> </p><p>canımızın sıkıntısı giderelim derkem dahada sıkıldı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="deli_poyraz, post: 15829, member: 284"] ben şu söze hep hayter ederim. Allah için ahiretten iki söz etmeye duralım hemen adan başlar sana bu sözü söylemey. herkes hadis der. ben o kadar hadis araştırdım böyle bir hadise rastlamadım. sonra hz. ömerin sözüdür dediler.onuda şimdilik bulamadım. son versiyonu burdaymış. dinimiz böyle bir ölçü koymuş. halbuki iki tafsiye, birbirine tam zıttır. bir müslüman hiç bir zaman ölmüyecekiş gibi düşünemez düşündüğü takdirde gaflete muptela olur. .dünya işlerinde bile her zaman ahireti düşünerek yaşayın denilmiş.günde en az 24 defa ölümü hatırlayanı hadiste övmüştür. . olüm yokmuş gibi düşünmek doğru değildir. bu söz nerden geldi, kim getirdi ,ben hala rastlayamadım. bu manaya gelen bir hadis ve ayette görmedim. Allah rızası için bu sözü: kim, niçin,hangi maksat,hangi gayede, hangi makamda söylemiş onu bulup getirsin. acib oluyor.islam dinimize bile dayatıldı en sonunda. bu gidişle itikada dahil edilirse hiç şaşırmayacam. canımızın sıkıntısı giderelim derkem dahada sıkıldı. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Canimiz Niye Sıkılıyor?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…