cantacı abi şinasi

T

Tarihci19

Misafir
hasret ' Alıntı:
ya iyiki bilmiyoruz ha siz daha doğmadan mı öğrendiniz abi,hayret ya...

lemalar size bir şey sölememiş, bilmiyorsunuz diye sitem de etmemiş,, ben ise evvelki videonuzu düzeltmiştim bu sefer baktımki lemalar benden erken davranmış bende lemalara eline sağlık dedim,, size bilmemenizle ilgili bir şey söylemedim siz yanlış eksik yapacaksınız bizde düzelteceğiz bu gayet normal.. ama siz insanları """""""doğmadan mı öğrendiniz abi"""""""" tiye almaya yer arıyorsunuz galiba..

T

Tarihci19

Misafir
hasret ' Alıntı:
abi öğrenmişin bi 'tiye almak lafını' heryerde kullanmaya yer arıyorsunuz,,
ben zaten lemalar abiye demedim...

iyi işte güzel kardeşim, ben de zaten lemalara söledim sen neden böle bişey yazdın anlamadım, ben sana hitab etmedimki lemalara eline sağlık dedim, bu lafımda seni ilgilendiren bişey yokki ! siz heryerde tiye alırsanız insanları doğduğundamı öğrendin vs.. diyerek bende bunu her yaptığınızda sölerim,, siz ektiğinizi biçiyorsunuz..

hasret

Well-known member
tamam abi yine özür diliyorum,kusura bakma biraz sinirliyim bugün,,
sizden cıkardım,hakkınızı helal edin...
kızdığım nokta ise zaten vidyo da olmasa zaten adresten acılıyo,vidyo görüntüsü şart mı?
aynı hesap değil mi? sizinde bu şekilde gönderdikleriniz var,ve ben gercekten pc ile alakalı hıc bir sey bilmiyorum,neyse...

T

Tarihci19

Misafir
hasret ' Alıntı:
tamam abi yine özür diliyorum,kusura bakma biraz sinirliyim bugün,,
sizden cıkardım,hakkınızı helal edin...
kızdığım nokta ise zaten vidyo da olmasa zaten adresten acılıyo,vidyo görüntüsü şart mı?
aynı hesap değil mi? sizinde bu şekilde gönderdikleriniz var,ve ben gercekten pc ile alakalı hıc bir sey bilmiyorum,neyse...

helal olsun, olabilir insanlık halidir,, video linktende açılıyor doğru, ama farklı pencere açıyor you tube ve google de ise bazen istemediğimiz görüntülerde o sayfalarda olabiliyor o nedenle burda bu forum sayfasında video olarak izlenmesi daha iyi oluyor kanaatindeyiz. bir zamanlar biz de pc ile alakalı hiçbirşey bilmiyorduk, bir zamanlar gelecek siz de pc ile ilgili birçok şey bileceksiniz