çantacı necmi abee:)

illailayh

Active member
dün akşam sevgili necmi abimiz elazizde,ihl mizin mescidinde bizlere doyumsuz,sıradışı bir sohbet yaptı(edebiyat hocamızın deyimi,necmi abinin çok hoşuna gitti:)bu akşamda başka bi yerde yaptı sanırım..çok üzgünüm gidemedim:( ama yarın ve pazar günü gene burda sohbetleri olcakmış..nasıl bilirsiniz necmi abiyi ben yeni tanıyorum ya o bakımdan...?

Huseyni

Müdavim
necmi abi yaklaşık bi 3 yıl önce ankaraya bizim olduğumuz beldeye geldi. o güne kadar dinlediğim en farklı insandı,yaklaşık 50 60 kişiydik bizi gülme krizine soktu burda.işinin ehli bi insan,risaleleri çok şahane anlatıyor ve hiç sıkmıyor hatta insan dinlemeye doyamıyor desem yeri var.Allah cc.kendilerine uzun ömürler versin.ta izmirden kalkıp buralara kadar geldiği içinde Allah kendilerinden razı olsun.

Sergerdan

Well-known member
illailayh ' Alıntı:
dün akşam sevgili necmi abimiz elazizde,ihl mizin mescidinde bizlere doyumsuz,sıradışı bir sohbet yaptı(edebiyat hocamızın deyimi,necmi abinin çok hoşuna gitti:)bu akşamda başka bi yerde yaptı sanırım..çok üzgünüm gidemedim:( ama yarın ve pazar günü gene burda sohbetleri olcakmış..nasıl bilirsiniz necmi abiyi ben yeni tanıyorum ya o bakımdan...?
Ne güzel bir nimet,keşke bende dinleseydim canlı abimi :-[