Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Cehenneme Gitmiyorum!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Livza" data-source="post: 124736" data-attributes="member: 8422"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Corbel'"><span style="color: navy">Emeviler döneminde vezir olan Ebu'l Hüseyin,kendini hicveden şair İbni Rumi'yi ziyafet çağırır ve şairin yemeğine zehir koydurarak, onu zehirletir. Zehirlendiğini anlayan şair ayağa kalkar ve kapıya doğru yürümeye başlar, Vezir sanki bilmiyormuş gibi sorar:</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Corbel'"><span style="color: navy"></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Corbel'"><span style="color: navy">-Nereye gidiyorsun?</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Corbel'"><span style="color: navy"></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Corbel'"><span style="color: navy">-Gönderdiğin yere gidiyorum.</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Corbel'"><span style="color: navy"></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Corbel'"><span style="color: navy">-Babama selâm söyle.</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Corbel'"><span style="color: navy"></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Corbel'"><span style="color: navy">Şair ölüme giderken bile hicvetmeyi ihmal etmez:</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Corbel'"><span style="color: navy"></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Black"><span style="font-family: 'Corbel'"><span style="color: navy">-Yok, cehenneme gitmiyorum</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Livza, post: 124736, member: 8422"] [SIZE=4][COLOR=Black][FONT=Corbel][COLOR=navy]Emeviler döneminde vezir olan Ebu'l Hüseyin,kendini hicveden şair İbni Rumi'yi ziyafet çağırır ve şairin yemeğine zehir koydurarak, onu zehirletir. Zehirlendiğini anlayan şair ayağa kalkar ve kapıya doğru yürümeye başlar, Vezir sanki bilmiyormuş gibi sorar: -Nereye gidiyorsun? -Gönderdiğin yere gidiyorum. -Babama selâm söyle. Şair ölüme giderken bile hicvetmeyi ihmal etmez: -Yok, cehenneme gitmiyorum[/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Cehenneme Gitmiyorum!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…