Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
çenesini tutamamış
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 11708" data-attributes="member: 12"><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen sağa çekmiş ve </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57"><span style="font-size: 10px">polis gelmiş: </span></span></em></strong></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">"Buyrun memur bey?" </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">"Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">"Yok efendim sadece bip yaptı, ben de şarjı mi bitiyor diye baktım" </span></span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">Karisi lafa atlamış: </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">"Aaa yapma hayatim. yarim saattir ortağınla iş görüşmesi yapıyordun </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">telefonda" </span></span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş: </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">"Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???" </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">"Memur bey takmıştım ama sizin geldiğinizi görünce durduktan sonra çözdüm" </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">Karisi yine atlamış: "Aman sekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">mi acaba...." </span></span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">Adam kadına bir tane patlatmamak için kendini zor tutarken; polis bu sefer </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">de arabayı incelemeye başlamış vee... -"Beyefendi bakar misiniz sağ </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">sinyaliniz de kırık" </span></span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">"Aaaa.. kırık mi?? Sabah yola çıkarken kontrol ettim kırık diildi... yolda </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">oldu galiba, hiç de fark etmedik" </span></span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">Karisi çenesini tutamamış yine: </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">"Amma da attın kocacım, sana 3 haftadır söylüyorum artık su kırık sinyalin </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">icabına baktır diye....." </span></span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">Adam en sonunda dayanamamış bağırmış: </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">"BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN ÇAKICAM SIMDI SURATININ ORTASINA!!" </span></span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">Polis kadına sormuş: "Hanımefendi esiniz size hep böyle mi davranır?" </span></span></strong></em></p><p></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">Kadın cevap vermiş: </span></span></strong></em></p><p><em><strong><span style="font-size: 10px"><span style="color: seagreen">"Yok canim....sadece alkollü olduğu zaman"</span></span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 11708, member: 12"] [B][I][COLOR=#2e8b57]Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen sağa çekmiş ve [SIZE=2]polis gelmiş: [/SIZE][/COLOR][/I][/B] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]"Buyrun memur bey?" [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]"Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]"Yok efendim sadece bip yaptı, ben de şarjı mi bitiyor diye baktım" [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]Karisi lafa atlamış: [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]"Aaa yapma hayatim. yarim saattir ortağınla iş görüşmesi yapıyordun [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]telefonda" [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş: [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]"Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???" [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]"Memur bey takmıştım ama sizin geldiğinizi görünce durduktan sonra çözdüm" [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]Karisi yine atlamış: "Aman sekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]mi acaba...." [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]Adam kadına bir tane patlatmamak için kendini zor tutarken; polis bu sefer [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]de arabayı incelemeye başlamış vee... -"Beyefendi bakar misiniz sağ [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]sinyaliniz de kırık" [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]"Aaaa.. kırık mi?? Sabah yola çıkarken kontrol ettim kırık diildi... yolda [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]oldu galiba, hiç de fark etmedik" [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]Karisi çenesini tutamamış yine: [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]"Amma da attın kocacım, sana 3 haftadır söylüyorum artık su kırık sinyalin [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]icabına baktır diye....." [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]Adam en sonunda dayanamamış bağırmış: [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]"BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN ÇAKICAM SIMDI SURATININ ORTASINA!!" [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]Polis kadına sormuş: "Hanımefendi esiniz size hep böyle mi davranır?" [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]Kadın cevap vermiş: [/COLOR][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=2][COLOR=seagreen]"Yok canim....sadece alkollü olduğu zaman"[/COLOR][/SIZE][/B][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
çenesini tutamamış
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…