Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Bunları Biliyormusunuz
Tarihden Bir Yaprak
Cennet Köşkü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ent" data-source="post: 183751" data-attributes="member: 13914"><p><strong><span style="color: #053b61"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 22px"><em><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 22px"><span style="color: #053b61"><em>Cennet Köşkü</em></span></span></span></strong></em></span></span></span></strong><span style="color: #053b61"><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 22px"><em>Halife Harun Reşid döneminin ermişlerinden Behlül Dana bir gün düzgünce</em></span></span></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">kesilmiş tahta parçalarından eve benzer birşey yapıyordu.Bunu Harun Reşidin</span></span></em></p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">hanımı Zübeyde görüp ne yaptığını sordu</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Behlül:</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Cennet köşkü yapıyorum efendim, diye cevap verdi</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Dindar bir kadın olan Zübeyde köşke müşteri çıktı:</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Bu köşkü bana satar mısın?</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- İsterseniz satarım</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Kaç paraya satarsın?</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Sana bir akçeye veririm</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Halifenin hanımı hemen bir akçeyi verip köşkü satın aldı</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Harun Reşid ve hanımı o gece rüyalarında kendilerini cennette gördüler.</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Zübeyde lüks bir köşkte oturuyordu Harun Reşid sordu:</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Hanım, sen bu köşke ne zaman sahip oldun?</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Dün bir akçeye Behlül'den satın almıştım</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Sabah oldu, hükümdar hemen Behlül'ü çağırttı</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Dün hanıma sattığın köşkten bir tane de bana yapsana, dedi</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Olur, yaparım, dedi Behlül</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Kaça yapacaksın?</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Bin akçeye yaparım</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Ama hanıma bir akçeye vermişsin</span></span></em></p><p></span></p><p style="text-align: left"><span style="color: #053b61"><em><span style="font-size: 22px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">- Evet bir akçeye verdim Ama o köşkün değerini bilmeden aldı Sen ise dün gece onun nasıl görkemli bir köşk olduğunu gördün Ben buna göre fiyat istiyorum. </span></span></em></p><p></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ent, post: 183751, member: 13914"] [B][COLOR=#053b61][FONT=Book Antiqua][SIZE=6][I][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=6][COLOR=#053b61][I]Cennet Köşkü[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#053b61][LEFT][FONT=Book Antiqua][SIZE=6][I]Halife Harun Reşid döneminin ermişlerinden Behlül Dana bir gün düzgünce[/I][/SIZE][/FONT] [I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]kesilmiş tahta parçalarından eve benzer birşey yapıyordu.Bunu Harun Reşidin[/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]hanımı Zübeyde görüp ne yaptığını sordu[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]Behlül:[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Cennet köşkü yapıyorum efendim, diye cevap verdi[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]Dindar bir kadın olan Zübeyde köşke müşteri çıktı:[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Bu köşkü bana satar mısın?[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- İsterseniz satarım[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Kaç paraya satarsın?[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Sana bir akçeye veririm[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]Halifenin hanımı hemen bir akçeyi verip köşkü satın aldı[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]Harun Reşid ve hanımı o gece rüyalarında kendilerini cennette gördüler.[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]Zübeyde lüks bir köşkte oturuyordu Harun Reşid sordu:[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Hanım, sen bu köşke ne zaman sahip oldun?[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Dün bir akçeye Behlül'den satın almıştım[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]Sabah oldu, hükümdar hemen Behlül'ü çağırttı[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Dün hanıma sattığın köşkten bir tane de bana yapsana, dedi[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Olur, yaparım, dedi Behlül[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Kaça yapacaksın?[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Bin akçeye yaparım[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Ama hanıma bir akçeye vermişsin[/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [LEFT][I][SIZE=6][FONT=Book Antiqua]- Evet bir akçeye verdim Ama o köşkün değerini bilmeden aldı Sen ise dün gece onun nasıl görkemli bir köşk olduğunu gördün Ben buna göre fiyat istiyorum. [/FONT][/SIZE][/I][/LEFT] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Bunları Biliyormusunuz
Tarihden Bir Yaprak
Cennet Köşkü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…