Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
CENNETTEN GELİYORUM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="imported_çiðdem" data-source="post: 46316" data-attributes="member: 2206"><p>CENNETTEN GELİYORUM</p><p></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Geç olmuş yatıyordum</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Fakat uyku tutmadı</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Ve kalkıp</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Yakıverdim şamdanı</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Gecenin zülüfleri</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Seccademin püskülleri</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Yatıverdim pusuya</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Vakit gelmiş tavına</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Tecelliyet avına</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Kur’an dinliyordum Davut A.S.’dan</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Canım nasılda istiyordu zaten</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Zerrelerimin ihtiyacı kulaklarımı deliyordu</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">İşte sesler geliyor</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Hani birde ağlamasam</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Ağlama canım ağlama</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Ne kaldı o bayrama dedim de durdum</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Kur’ an sesi gel diyordu peşinden</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Ben de gittim</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Seyyah oldum o alemi gezerim</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Ve peşpeşe neler neler sezerim</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Ufkum gitti yücelerin katına</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Ne güzelmiş binmek hayal atına</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Sanki canım kuş idi</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Seyahatin başlangıcı birazcık yokuş idi</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Öyle bir yol ,yeşillikler rahiyalar peşpeşe</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Mızrak boyu yakıncaydı selam verdim güneşe</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Çayır çimen kilim sermiş geçiyorken piyade</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Ilık rüzgar,bülbül sesi, Kur’an daha ziyade</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">Duygularım şahlanıyor kalben inlemek gibi</span></strong></p><p><strong><span style="color: #c40000">“olmaya cihanda devlet” Kur’an dinlemek gibi</span></strong></p><p>_________________________________________________</p><p><strong>Şimdi ise nideyim</strong></p><p><strong>Düşündüm ki cennetlere gideyim</strong></p><p><strong>Gittim de gittim</strong></p><p><strong>Yaklaşınca nihayet</strong></p><p><strong>Kulağımda şu ayet</strong></p><p><strong>“have mevla küm” </strong></p><p><strong>Bekçilerle karşılaştık “essalamü aleyküm “</strong></p><p><strong>“Ebedi kalıcılar olarak girin cennete” dediler</strong></p><p><strong>Tevhid çekip ilerledim bakınıp şaşkın şaşkın</strong></p><p> <strong>Dünyanın hiç tadı yokmuş ,ne leyla’nın ne aşkın</strong></p><p><strong>Anlatması mümkün değil,cennete ayak izim</strong></p><p><strong>Tarifinden acizim </strong></p><p><strong>Her taraf ışıl ışıl</strong></p><p><strong>Cam göbeği ve yeşil</strong></p><p><strong>Saf,şeffaf</strong></p><p><strong>Aman ya Rab ne tuhaf</strong></p><p><strong>Aklımdan Belkıs geçti</strong></p><p><strong>Gezdiği saray hiçti</strong></p><p><strong>Binler kere yüzbinleri misli misli kar</strong></p><p><strong>Her bireri ayrı renkte yıldız var</strong></p><p><strong>Bu ne güzel bir koku</strong></p><p><strong>Her şey var yoktur “yok”u</strong></p><p><strong>Geziniyor müminler</strong></p><p><strong>Selamı yayıyor </strong></p><p><strong>Göğüslerde yetmiş kokulu güller</strong></p><p><strong>Sinelerde zahir olmuş,görünmeyen gönüller</strong></p><p><strong>Kullar mesrur,her taraf nur her köşe şehr-i ayin</strong></p><p><strong>Hurilerin terennümü köpüklerden mulayim</strong></p><p>_________________________________________________</p><p>[<strong>color=#0027ff<span style="color: #00a6ff">]<strong>İşte gelen bir dilber </strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Üstünde tüller</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Yaklaştı durdu</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Hatırımı sordu</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Elinde kadeh var –sunuyor</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Hem içirdi hem içti</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Ne kadar gençti</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Ceylan gözlü derler ya</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Evet öyle</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Hem iri iri</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Hem kuzgunu</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Hem meftun</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Yürüdükçe ince mercan döküyor</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>İliği gözüküyor</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Endam akıyor</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Boyun büküyor</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Yürek söküyor</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Yürüdükçe etrafına inci mercan döküyor</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Sanki düşmüş gökkuşağı kipriğine takılmış</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Yanağında gamzeleri şu’le şu’le yakılmış</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Hele ki tebessümü</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Unutturur ölümü</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Azel takmış zeberceden ışıldar</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Çevresinde pırlanta var ,zümrütte var,elmas var,</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Gönül ya bu,sevdalandı</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Aklım dolandı</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Arzum sevgim koşuştu</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Müşterekte buluştu</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Arzu ev se sevgi ona tavandır</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Sevgi yoksa arzu zaten yavandır</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Dedim ona:Tutalım mı elele?</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Dedi bana:cenneti bir gez hele</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Dedi ve gitti</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Oradan seyretti</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Yürüyordum ileri</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Görecektim neleri</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Ayağım çıplak</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Kadife toprak</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>İşte irem bağları</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>İşte güller bülbüller</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Lal kesiliyor diller</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Ağaçlar meyva yüklü</strong></span></strong></p><p><strong><span style="color: #00a6ff"><strong>Tarü taze her yemiş</strong>[/</span>color]</strong></p><p></p><p>_________________________________________________</p><p><strong>Kat’iyyen beklememiş</strong></p><p><strong>Tanışıklık veriyordu dünyadan</strong></p><p><strong>Fakat çok farklı </strong></p><p><strong>Tatlı mı tatlı</strong></p><p><strong>Mayhoş mu mayhoş</strong></p><p><strong>Anlatamam boş</strong></p><p><strong>Güneş vardı,gölge vardı,birbirinden hoş</strong></p><p><strong>Ağaçların sesi </strong></p><p><strong>Kuşların sesi</strong></p><p><strong>Ve yolun cazibesi yürütüyordu beni</strong></p><p><strong>Ayak izleri çoktu</strong></p><p><strong>Ne güzel tozda yoktu</strong></p><p>_________________________________________________</p><p></p><p></p><p>[<strong>color=#ff0000][color=#00ff1d[color=#ff9300]]<strong>Selsebilden su içtim</strong></strong></p><p><strong><strong>Sonra bir yere geçtim</strong></strong></p><p><strong><strong>Üç baş arşın aralıklı nehirler</strong></strong></p><p><strong><strong>Kenarında sedirler</strong></strong></p><p><strong><strong>Şarap akar,su akar</strong></strong></p><p><strong><strong>Süt akar</strong></strong></p><p><strong><strong>Biri bal</strong></strong></p><p><strong><strong>İstediğin kadar al</strong></strong></p><p><strong><strong>Ne bıktırır ne yakar</strong></strong></p><p><strong><strong>Hep akar</strong></strong></p><p><strong><strong>Birisine NİL dediler</strong></strong></p><p><strong><strong>Birisi Seyhun </strong></strong></p><p><strong><strong>Bir diğeri Fırat imiş öbürü ceyhun</strong></strong></p><p> <strong><strong>Etrafında müminler</strong></strong></p><p><strong><strong>Hüdhüdleri dinler</strong></strong></p><p><strong><strong>Uzanınca eller</strong></strong></p><p><strong><strong>Çekirdeksiz meyveler iner </strong></strong></p><p><strong><strong>Bir meltem üfül üfül</strong></strong></p><p><strong><strong>Rengarenk gül</strong></strong></p><p><strong><strong>Süslü süslü koltuklar var iskeleti altun</strong></strong></p><p><strong><strong>Bir güzel ki yaşayışı cennetteki halkın</strong></strong></p><p><strong><strong>Kimi şarkı okuyor kimi gergef dokuyor </strong></strong></p><p><strong><strong>Kimi çelenk takıyor </strong></strong></p><p><strong><strong>Kına kokuyor</strong></strong></p><p><strong><strong>Biri dalmış bakıyor o da ben,</strong>[/color][/[/color]color]</strong></p><p></p><p></p><p>_________________________________________________</p><p><strong>Soğuk ta yok sıcak ta</strong></p><p><strong>Uçar gibi ayakta yürüyordum</strong></p><p><strong>Ve köşkler görüyordum çevrede,</strong></p><p><strong>Hem ne kadar muazzam</strong></p><p><strong>Dedim şimdi nideyim?</strong></p><p><strong>Tefe’ül en birisine gideyim</strong></p><p><strong>Bahçesinde ilerledim</strong></p><p><strong>Haşmetinden terledim</strong></p><p><strong>Yaklaşınca merak ettim acep kimedir nasip?</strong></p><p><strong>Kapısında yazıyordu” Ya Hz. Culeybib”</strong></p><p><strong>Altın kapı açılınca geriye</strong></p><p><strong>Destur geldi “giriniz içeriye”</strong></p><p><strong>Merdivenler kırmızı tüylü halı</strong></p><p><strong>Kimbilir ne pahalı</strong></p><p><strong>Duvarların yüzeyleri pür ışık</strong></p><p><strong>Gözlerim kamaşık </strong></p><p><strong>Ayaklarım dolaşık</strong></p><p><strong>Yeşil ışık kırmızı ışık lamiane birbirine karışık</strong></p><p><strong>Pencereler gümüş camlı sırça</strong></p><p><strong>Bir ayet yazılı her yere bakınca</strong>- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - -- - - - - - - - - - -</p><p></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Yükselmiş döşekler var ,çevresi</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">İncilerle müzeyyendi perdesi</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Süslü süslü koltuklar </span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">İhtişamlı tahtı var</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Hemen gittim Cüleybinin yanına</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Huriler var ta girecek canına</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Gözlerini yalnız ona hasretmiş </span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Sayılar,iki fazlası yetmiş</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Bir elinde kitap</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Hurilere hitap</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Hikmet söz ediyordu</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Allah diyordu</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">O yüzümün ziyasını güneş görse kıskanır</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Kamer görse kendini üvey evlatmış sanır</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Bir elinde yetmiş kokulu güldü</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Bana da güldü</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Dedim ona:Ya Cüleybib ne kadar güzel</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Dedi bana:İhlas varsa cennetlerden de güzeldir</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Dedim ona: Ya Cüleybib bu köşk ne kadar güzel</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Dedi bana:Sohbet varsa köşkten daha da güzeldir</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Dedim ona:Ya Cüleybib sen ne kadar güzelsin</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Dedi bana:Hamza var ya benden daha güzeldir</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Dedim ona:Hamza nerde? Hangi köşkte yaşıyor?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Dedi bana:Burda değil.Afgan’da savaşıyor</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff"> Ne zaman gelir?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff"> Allah bilir</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff"> Canım ister ki görsün</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Dedim ona:Ammar nerde?Çok isterim göreyim</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Dedi ki:Söyleyeyim,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Annesi ve babasıyla nasıl karşılaştılar</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Geldiği gün sarıldılar hala ayrılmadılar</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Ne yüzünü gören oldu ne duyuldu sesi</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Cennetlerden tatlıcaymış ebeveynin sinesi</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">öyleyse söyler misin İbn-i Erkam nerde?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Sohbet varmış”gidiyorum” demişti şakirtlerde</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Nerelerde bulunur</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Her sohbette bulunur,çayın şekeri olur</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Ne zaman gelir?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Allah bilir</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Ya Ebuzer?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Ha o mu:O hala yalnız gezer</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Görmem nasıl olacak ?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Meydan da bulunacak</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Peki dedim;Üstad nerde? hani o piri fani,</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Gördüğünde şaşırırsın niye öyledir hani</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Yaa niye?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Rabbi onu öyle seviyor diye</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Dedim:Görmek istiyorum nerde Ebu Kureyre</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">O da gitti bir yere</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Oaralarda işi ne</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Kedilerden biri kayıp gitti onun peşine</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Acep şimdi ne yanda</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Görüşürsün meydanda</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Meydan dediğin nedir?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Şu yoldan ötededir</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Bir meydan ki yemyeşil</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Nasıl anlatasın dik</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Ortasında Ruhullahtan bir ağaç;</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Çevresinde ağaçları nur sırraç;</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Hafif ak yamaç </span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Bir agaç ki namelerin ahengi;</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">En güzel ağaç ne ki</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Bam teline geliyor sine deliyor;</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Etrafını dolanmaya ne zaman ki başlanır;</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Devenin yavrusu olsa bitiremez yaşlanır.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Etrafında sahabeler</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Musiki dinler</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Mest olur başlar</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Gezinir kuşlar</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Kim olsa yavaşlar</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Sende yavaşla</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Huriler dolaşır elinde bade</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Aklından geçene geçmiyor vade</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Sen şimdi yürürsün</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Gidince görürsün</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Kimler vardı.Lütfen yine der misin ya Cüleybib?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Herkes orda hatta Rabbi ona demişti “Habib”</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Ne diyorsun?</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Daha mı duruyorsun</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Selamün Aleyküm </span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Aleyküm selam.Görüşürüz orda</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Huşu içinde seyrederek her yeri</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">İlerledim ileri</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Bir şehra ki kenarları çiçeklerle müzeyyen</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Geçene selam diyen</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Ayağım çıplak</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Kadife toprak</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">İnciden çakıl taşları</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Ne tümsek var ne yokuşlar</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Ağaçlardan birisiydi eğildi</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Yedim de ilerledim</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Hafifi güneşti</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Bir meltem esti</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Sarığım düştü</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Kuşlar gülüştü</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Kokuyordu buram buram zencefil</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Yürüdükçe gelincikler laleler</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Bana yüzünü döner</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">Aynısıyla nilüfer</span></strong></p><p><strong><span style="color: #3a00ff">_________________________________________________</span></strong></p><p><strong>Sağ cenahtan bir güvercin “gu” dedi</strong></p><p><strong>Yaklaşınca “su” dedi</strong></p><p><strong>Verdim içti “hu” dedi</strong></p><p><strong>İsteseydim su gelirdi.istediğim bu dedi</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>O sırada bir zat gördüm nurani </strong></p><p><strong>Sanki tanıdım hani</strong></p><p><strong>Yolun sağında</strong></p><p><strong>Ağacın yanında</strong></p><p><strong>Fakat özgün ve süzgün</strong></p><p><strong>Ağaca yaslanmış</strong></p><p><strong>Kirpikleri ıslanmış</strong></p><p><strong>Dedim:Nedir kaygınız?</strong></p><p><strong>Fakat o durgun</strong></p><p><strong>Dedim:ey dost burada ağlamak var mı?</strong></p><p><strong>O yine suskun</strong></p><p><strong>Hemi de yorgun</strong></p><p><strong>Anladım ki bu nurani gönülden vurgun</strong></p><p><strong>Ben sustum o sustu</strong></p><p><strong>Sonra kendi konuştu</strong></p><p><strong>Dedi: Neyana?</strong></p><p><strong>Gidiyorum meydana</strong></p><p><strong>İlk defa mı?</strong></p><p><strong>Evet</strong></p><p><strong>Ne mutlu sana</strong></p><p><strong>Sen de gel</strong></p><p><strong>Yine sustu sonra konuştu</strong></p><p><strong>Bu kaçıncı buraya dek gelişim</strong></p><p><strong>Fakat gidemeyişim</strong></p><p><strong>Sayısını unuttum</strong></p><p><strong>Hevesimi hep yuttum</strong></p><p><strong>Cesaretim olmadı geldiğim yolu tuttum</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>İçimden çok şeyler duyarım</strong></p><p><strong>Çok heyecanlanırım</strong></p><p><strong>Fakat içimdeki bu heyecanları dile getirmeye muktedir değilim</strong></p><p><strong>Ben o nağmeden mütebeyyicim ki</strong></p><p><strong>Yoktur ihtimali terennümüm</strong></p><p><strong>Ağlarım ağlatamam</strong></p><p><strong>Söylerim dinleyemem</strong></p><p><strong>Dili bağlı kalbimin bundan pek bizarım</strong></p><p><strong>Şehidim yok gömleğini hediyelik sarayım</strong></p><p><strong>Hizmetim hangi yüzle huzuruna varayım</strong></p><p><strong>Ben bir bahtı karayım</strong></p><p><strong>Sine hanem şerha şerha ezfirak</strong></p><p><strong>Ta be güyem şerhi derdi iştiyak</strong></p><p><strong>Parça parça olmuş sine isterim</strong></p><p><strong>(isterim ki) esas derdimi anlasın </strong></p><p><strong>Esas derdi dertli olan anlar</strong></p><p><strong>Serha serha sine isterim.</strong></p><p><strong>İsterim ki anlasın</strong></p><p><strong>Ah Rabbim</strong></p><p><strong>Üç asırdan beri köşede bucakta </strong></p><p><strong>Hür yol ayrımında san küfürler savruldu</strong></p><p><strong>Seni temsil eden maarif çoktan hak ile</strong></p><p><strong>Yeksan oldu yerle bir edildi</strong></p><p><strong>Ah rabbim biz sana zahiren sahip çıkıyor gibi</strong></p><p><strong>Olduk ama sövüldüğün yerde ürpermedik</strong></p><p><strong>Hakaret edildiğin yerde kükremedik ayaklanmadık</strong></p><p><strong>Verdiğimiz şeyleri sadece zekat ölçüsü içerisinde</strong></p><p><strong>Verdik,şahlanamadık,küheylanlar gibi şahlanamadık</strong></p><p><span style="color: #c40000"> </span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>_________________________________________________</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Rabbim dedi ağladı </strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Sözü böyle bağladı</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Çömeldi yere yine ağladı</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Çok bekledim bitmedi</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Eliyle “sen git”dedi</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong></strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong></strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Söz dinlemem gerekti</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Bu yolculuk benim için erek’ti</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Başladım yürümeye</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Muradımı görmeye</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Kadife toprak</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Ayağım çıplak</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Bu yol ne kadar güzel</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Bir kamçı kadar yeri dünyaya bedel</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Sümbül açmış iki cenah ,hu çekiyor goncalar</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Ritm tutmuş sallanıyor hep yapraklı yoncalar</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Uhuvveti var güneşle meltemin</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Huzur veriyor,(g)surur veriyor</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Misk-i amber kokuyor her yan</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Acaba çok mu uzaktı meydan</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>İlerlerken ileri</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Neler sezdim neleri</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Bütün sahabeleri</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Zübeyr’i görecektim,Huzeyfe’yi,Bilal’i</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Asım bin Hilal’i</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Hanzala’yı,Talha’yı,Ebu Derda’yı</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Sad bin Ebi Vakkas’ı,İbn-i Abbas’ı</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Muaz bin Cebel’i</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Enes’i,Cendel’i</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong></strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong></strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Abdurrahman bin Avf’ı görecektim</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Ve Kaab’ı,Musab’ı</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Selamn-ı Farisin’i,ve cümlesini (R.anhüm)</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Terenümle anmak bile yadigar adlarını</strong></span></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong><span style="color: #eb0000"><strong>Çok merak ediyorum Cafer’in kanatlarını</strong>_________________________________________________[/color</span>]</strong><strong></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Bir tahayyül geçiyor ki gözlerimin önünden</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Göz kapalı seyretmesi gönülden</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Aynı birlik,aynı dirlik</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Mübarek beşibirlik</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Ebubekir,ÖmerOsman ve Ali’nin</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Aman Allah’ım aman,aralarında ki kim</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>O’na denmiş”habibim”</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Ne güzelmiş “nasibim”</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Ki onu göreceğim</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Ve şöyle diyeceğim</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Elfu elfu salatin ve elfu elfu selamin aleyka ya Resulallah</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Anam babam sana feda olsun</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Seni</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Gördüğün şu cennetten</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Boşa koşan devletten</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Yığın yığın servetten</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Kesrat ile hürmetten,</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>İzzetten lezzetten</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Ve en güzel suretten</strong></span></p><p><span style="color: #c40000"><strong>Ve en güzel siretten,daha daha güzelsin ya Resulallah</strong>_________________________________________________</span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Canım sana feda olsun</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Sen</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Size püryan sevkatten</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>İnsan üstü kuvvetten</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Müjdeli son nefesten</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Borcumu ödemekten</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Arzı tutan melekten</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Yanındaki yemekten</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Yemekten,içmekten</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>“oğlum oldu”demekten daha güzelsin</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Ciğerparem sana feda olsun</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Sen</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Kerdeşiniz Yusuf’tan</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Kucak dolu yakuttan</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Memleketim Bayburt’tan</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Nağriften makripten</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>içi dolu beşikten</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Ağladığı geceden</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Daha daha niceden,daha daha güzelsin ya Resulallah</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Gelecek zürriyetim sana feda olsun</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Diyeceğim</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Evet öyle diyeceğim</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Ne kaldı ki işte şurada görüşeceğim</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>O sırada önüm gözüm biraz daha aklaştı</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Anladım ki yaklaştım</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Anladım ki gelecekti o meydan</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Ne müthiş bir heyecan</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Zemin henüz gözükmemişti ama</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Üzerindeki sema</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Tasviri gayri Cabil</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Fakat yine bu cahil</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Birkaç soru ediversin</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Atmosfer tamamen nur</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Büyük mü büyük </strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Nur dolu büyük sanki</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>Oralar da solunum nur mu olsa gerektir?akıl göremiyecektir</strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong>_________________________________________________</strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Ne talihli bir kulum</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Var mıyım,yok muyum düşünüyorum</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Melekler sema da sema ediyor</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Halka halka dönüyor</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Ne kallavi halkalar</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Yan yana,dizi dizi ve saf saf</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Sevgilileri tavaf</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Pırıl pırıl parlıyorlar,sevinç yıldızı gibi</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Demek ki şimdi onlar görüyorlar Habibi</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Üstlerinde bir taç var</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Meleklerin üstünde</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Ve semanın üstünde</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Nur üstünde nur</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Direksiz bir sur sanki</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Bu gördüğüm bir ayet</span></span></strong></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong><strong><strong><span style="color: #1d0000"><span style="color: #007fff">Okuyordum nihayet</span>[/</span></strong><span style="color: #1d0000">color]_________________________________________________</span></strong></strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff">[<strong>color=#1300ff]Geçtiğim yerleri unuttum</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Ceylan gözlü hurileri unuttum</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Cennetleri unuttum,</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Fakat;</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Unutmadığım bir şey var</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Nedir içimdeki bu nükte</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Sevincim büyüklükte</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Neden baştan beri bu yarı sevinç</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Aklımdan çıkmadı ki hiç</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Niçin üzülüyordum?</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Sorumun cevabını ben biliyordum</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Her sözünü hatırladım heyhat!</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>ne demişti o nurani zat?</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Parça parça olmuş sine isterim</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>İsterim ki esas derdimi anlasın</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Ah Rabbim!ayaklanamadık</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Küheylanlar gibi şahlanamadık</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Hizmetim hangi yüzle o huzura varayım</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Demişti</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Evet öyle demişti</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Peki ya ben?ya ben ne yapmıştım ki?</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Ve şimdi ne yapıyordum</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Birden durdum</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Vuruldum sanki</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Ne kadar akılsızmışım</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Parmaklarım ağzımda</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Çoktandır böyle ağlamamıştım</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Ne yapayım şimdi</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><span style="color: #0062ff"><strong>Karşımda cennetin en güzel yeri</strong></span></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong>[<strong><strong>color=#6bff00]Nasıl döneyim geri</strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Nasıl döneyim</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Bırakıp Peygamberi,sahabeleri</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">“ama yol bu,erkan bu”</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Eli boş gidilmez ki</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Yakıştıramam kendime</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">O kadar yüzsüz değilim Kani</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Ah beni gidi beni</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Ne yapsınlar seni</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Boyunduruk yerde</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Düşmanlar içerde</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Yiğitler seferde</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Sen şimdi nerde</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">“aç gözümü Allah’ım”</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Aç gözlerimizi Allah’ım</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Görelim hakikati</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Şeytan çarptığı zaman hemen aklımızı başımıza alalım</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Yooo diyelim</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Olmaz bu iş böyle</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Bizim yerimiz cephedir ve mevzidir.</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000"></span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Anladım dönmelidir</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Daha durmakta nedir</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Ve döndüm</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Başladım seyirtmeye</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Attan hızlı gitmeye</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Hızlı hızlı büyük büyük adımlar atıyordum</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Yetişeyim diyordum</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">Gitmemişse o zaten</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000"></span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000">_________________________________________________</span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #b000ff">Geldim ki ağaç yalnız</span></strong></span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #b000ff">Ve dönmüş kırık dökük gariban</span></strong></span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #b000ff">Arkasından seyrettim</span></strong></span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #b000ff">Yani boşuna gittim</span></strong></span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #b000ff">Eteğini tuttum</span></strong></span></strong></strong></strong></span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"><strong><strong><strong><span style="color: #ff0000"><strong><span style="color: #b000ff">Gittiği yolu tuttum</span></strong><span style="color: #b000ff">[/</span>color][/</span></strong><span style="color: #ff0000">color]</span></strong></strong><span style="color: #ff0000"> </span> 22.04/22.05 1988 / ramazan</span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"> saat:04-05</span></span></p><p><span style="color: #c40000"><span style="color: #cd0000"> şehit namzedi Bayburt’lu</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imported_çiðdem, post: 46316, member: 2206"] CENNETTEN GELİYORUM [b] [color=#c40000]Geç olmuş yatıyordum Fakat uyku tutmadı Ve kalkıp Yakıverdim şamdanı Gecenin zülüfleri Seccademin püskülleri Yatıverdim pusuya Vakit gelmiş tavına Tecelliyet avına Kur’an dinliyordum Davut A.S.’dan Canım nasılda istiyordu zaten Zerrelerimin ihtiyacı kulaklarımı deliyordu İşte sesler geliyor Hani birde ağlamasam Ağlama canım ağlama Ne kaldı o bayrama dedim de durdum Kur’ an sesi gel diyordu peşinden Ben de gittim Seyyah oldum o alemi gezerim Ve peşpeşe neler neler sezerim Ufkum gitti yücelerin katına Ne güzelmiş binmek hayal atına Sanki canım kuş idi Seyahatin başlangıcı birazcık yokuş idi Öyle bir yol ,yeşillikler rahiyalar peşpeşe Mızrak boyu yakıncaydı selam verdim güneşe Çayır çimen kilim sermiş geçiyorken piyade Ilık rüzgar,bülbül sesi, Kur’an daha ziyade Duygularım şahlanıyor kalben inlemek gibi “olmaya cihanda devlet” Kur’an dinlemek gibi[/color][/b][color=#c40000][/color] _________________________________________________ [b]Şimdi ise nideyim Düşündüm ki cennetlere gideyim Gittim de gittim Yaklaşınca nihayet Kulağımda şu ayet “have mevla küm” Bekçilerle karşılaştık “essalamü aleyküm “ “Ebedi kalıcılar olarak girin cennete” dediler Tevhid çekip ilerledim bakınıp şaşkın şaşkın Dünyanın hiç tadı yokmuş ,ne leyla’nın ne aşkın Anlatması mümkün değil,cennete ayak izim Tarifinden acizim Her taraf ışıl ışıl Cam göbeği ve yeşil Saf,şeffaf Aman ya Rab ne tuhaf Aklımdan Belkıs geçti Gezdiği saray hiçti Binler kere yüzbinleri misli misli kar Her bireri ayrı renkte yıldız var Bu ne güzel bir koku Her şey var yoktur “yok”u Geziniyor müminler Selamı yayıyor Göğüslerde yetmiş kokulu güller Sinelerde zahir olmuş,görünmeyen gönüller Kullar mesrur,her taraf nur her köşe şehr-i ayin Hurilerin terennümü köpüklerden mulayim[/b] _________________________________________________ [[b]color=#0027ff[color=#00a6ff]][b]İşte gelen bir dilber Üstünde tüller Yaklaştı durdu Hatırımı sordu Elinde kadeh var –sunuyor Hem içirdi hem içti Ne kadar gençti Ceylan gözlü derler ya Evet öyle Hem iri iri Hem kuzgunu Hem meftun Yürüdükçe ince mercan döküyor İliği gözüküyor Endam akıyor Boyun büküyor Yürek söküyor Yürüdükçe etrafına inci mercan döküyor Sanki düşmüş gökkuşağı kipriğine takılmış Yanağında gamzeleri şu’le şu’le yakılmış Hele ki tebessümü Unutturur ölümü Azel takmış zeberceden ışıldar Çevresinde pırlanta var ,zümrütte var,elmas var, Gönül ya bu,sevdalandı Aklım dolandı Arzum sevgim koşuştu Müşterekte buluştu Arzu ev se sevgi ona tavandır Sevgi yoksa arzu zaten yavandır Dedim ona:Tutalım mı elele? Dedi bana:cenneti bir gez hele Dedi ve gitti Oradan seyretti Yürüyordum ileri Görecektim neleri Ayağım çıplak Kadife toprak İşte irem bağları İşte güller bülbüller Lal kesiliyor diller Ağaçlar meyva yüklü Tarü taze her yemiş[/b][/[/color]color][/b] _________________________________________________ [b]Kat’iyyen beklememiş Tanışıklık veriyordu dünyadan Fakat çok farklı Tatlı mı tatlı Mayhoş mu mayhoş Anlatamam boş Güneş vardı,gölge vardı,birbirinden hoş Ağaçların sesi Kuşların sesi Ve yolun cazibesi yürütüyordu beni Ayak izleri çoktu Ne güzel tozda yoktu[/b] _________________________________________________ [[b]color=#ff0000][color=#00ff1d[color=#ff9300]][b]Selsebilden su içtim Sonra bir yere geçtim Üç baş arşın aralıklı nehirler Kenarında sedirler Şarap akar,su akar Süt akar Biri bal İstediğin kadar al Ne bıktırır ne yakar Hep akar Birisine NİL dediler Birisi Seyhun Bir diğeri Fırat imiş öbürü ceyhun Etrafında müminler Hüdhüdleri dinler Uzanınca eller Çekirdeksiz meyveler iner Bir meltem üfül üfül Rengarenk gül Süslü süslü koltuklar var iskeleti altun Bir güzel ki yaşayışı cennetteki halkın Kimi şarkı okuyor kimi gergef dokuyor Kimi çelenk takıyor Kına kokuyor Biri dalmış bakıyor o da ben,[/b][/color][/[/color]color][/b] _________________________________________________ [b]Soğuk ta yok sıcak ta Uçar gibi ayakta yürüyordum Ve köşkler görüyordum çevrede, Hem ne kadar muazzam Dedim şimdi nideyim? Tefe’ül en birisine gideyim Bahçesinde ilerledim Haşmetinden terledim Yaklaşınca merak ettim acep kimedir nasip? Kapısında yazıyordu” Ya Hz. Culeybib” Altın kapı açılınca geriye Destur geldi “giriniz içeriye” Merdivenler kırmızı tüylü halı Kimbilir ne pahalı Duvarların yüzeyleri pür ışık Gözlerim kamaşık Ayaklarım dolaşık Yeşil ışık kırmızı ışık lamiane birbirine karışık Pencereler gümüş camlı sırça Bir ayet yazılı her yere bakınca[/b]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - -- - - - - - - - - - - [b] [color=#3a00ff]Yükselmiş döşekler var ,çevresi İncilerle müzeyyendi perdesi Süslü süslü koltuklar İhtişamlı tahtı var Hemen gittim Cüleybinin yanına Huriler var ta girecek canına Gözlerini yalnız ona hasretmiş Sayılar,iki fazlası yetmiş Bir elinde kitap Hurilere hitap Hikmet söz ediyordu Allah diyordu O yüzümün ziyasını güneş görse kıskanır Kamer görse kendini üvey evlatmış sanır Bir elinde yetmiş kokulu güldü Bana da güldü Dedim ona:Ya Cüleybib ne kadar güzel Dedi bana:İhlas varsa cennetlerden de güzeldir Dedim ona: Ya Cüleybib bu köşk ne kadar güzel Dedi bana:Sohbet varsa köşkten daha da güzeldir Dedim ona:Ya Cüleybib sen ne kadar güzelsin Dedi bana:Hamza var ya benden daha güzeldir Dedim ona:Hamza nerde? Hangi köşkte yaşıyor? Dedi bana:Burda değil.Afgan’da savaşıyor Ne zaman gelir? Allah bilir Canım ister ki görsün Dedim ona:Ammar nerde?Çok isterim göreyim Dedi ki:Söyleyeyim, Annesi ve babasıyla nasıl karşılaştılar Geldiği gün sarıldılar hala ayrılmadılar Ne yüzünü gören oldu ne duyuldu sesi Cennetlerden tatlıcaymış ebeveynin sinesi öyleyse söyler misin İbn-i Erkam nerde? Sohbet varmış”gidiyorum” demişti şakirtlerde Nerelerde bulunur Her sohbette bulunur,çayın şekeri olur Ne zaman gelir? Allah bilir Ya Ebuzer? Ha o mu:O hala yalnız gezer Görmem nasıl olacak ? Meydan da bulunacak Peki dedim;Üstad nerde? hani o piri fani, Gördüğünde şaşırırsın niye öyledir hani Yaa niye? Rabbi onu öyle seviyor diye Dedim:Görmek istiyorum nerde Ebu Kureyre O da gitti bir yere Oaralarda işi ne Kedilerden biri kayıp gitti onun peşine Acep şimdi ne yanda Görüşürsün meydanda Meydan dediğin nedir? Şu yoldan ötededir Bir meydan ki yemyeşil Nasıl anlatasın dik Ortasında Ruhullahtan bir ağaç; Çevresinde ağaçları nur sırraç; Hafif ak yamaç Bir agaç ki namelerin ahengi; En güzel ağaç ne ki Bam teline geliyor sine deliyor; Etrafını dolanmaya ne zaman ki başlanır; Devenin yavrusu olsa bitiremez yaşlanır. Etrafında sahabeler Musiki dinler Mest olur başlar Gezinir kuşlar Kim olsa yavaşlar Sende yavaşla Huriler dolaşır elinde bade Aklından geçene geçmiyor vade Sen şimdi yürürsün Gidince görürsün Kimler vardı.Lütfen yine der misin ya Cüleybib? Herkes orda hatta Rabbi ona demişti “Habib” Ne diyorsun? Daha mı duruyorsun Selamün Aleyküm Aleyküm selam.Görüşürüz orda Huşu içinde seyrederek her yeri İlerledim ileri Bir şehra ki kenarları çiçeklerle müzeyyen Geçene selam diyen Ayağım çıplak Kadife toprak İnciden çakıl taşları Ne tümsek var ne yokuşlar Ağaçlardan birisiydi eğildi Yedim de ilerledim Hafifi güneşti Bir meltem esti Sarığım düştü Kuşlar gülüştü Kokuyordu buram buram zencefil Yürüdükçe gelincikler laleler Bana yüzünü döner Aynısıyla nilüfer _________________________________________________[/color][/b] [b]Sağ cenahtan bir güvercin “gu” dedi Yaklaşınca “su” dedi Verdim içti “hu” dedi İsteseydim su gelirdi.istediğim bu dedi O sırada bir zat gördüm nurani Sanki tanıdım hani Yolun sağında Ağacın yanında Fakat özgün ve süzgün Ağaca yaslanmış Kirpikleri ıslanmış Dedim:Nedir kaygınız? Fakat o durgun Dedim:ey dost burada ağlamak var mı? O yine suskun Hemi de yorgun Anladım ki bu nurani gönülden vurgun Ben sustum o sustu Sonra kendi konuştu Dedi: Neyana? Gidiyorum meydana İlk defa mı? Evet Ne mutlu sana Sen de gel Yine sustu sonra konuştu Bu kaçıncı buraya dek gelişim Fakat gidemeyişim Sayısını unuttum Hevesimi hep yuttum Cesaretim olmadı geldiğim yolu tuttum İçimden çok şeyler duyarım Çok heyecanlanırım Fakat içimdeki bu heyecanları dile getirmeye muktedir değilim Ben o nağmeden mütebeyyicim ki Yoktur ihtimali terennümüm Ağlarım ağlatamam Söylerim dinleyemem Dili bağlı kalbimin bundan pek bizarım Şehidim yok gömleğini hediyelik sarayım Hizmetim hangi yüzle huzuruna varayım Ben bir bahtı karayım Sine hanem şerha şerha ezfirak Ta be güyem şerhi derdi iştiyak Parça parça olmuş sine isterim (isterim ki) esas derdimi anlasın Esas derdi dertli olan anlar Serha serha sine isterim. İsterim ki anlasın Ah Rabbim Üç asırdan beri köşede bucakta Hür yol ayrımında san küfürler savruldu Seni temsil eden maarif çoktan hak ile Yeksan oldu yerle bir edildi Ah rabbim biz sana zahiren sahip çıkıyor gibi Olduk ama sövüldüğün yerde ürpermedik Hakaret edildiğin yerde kükremedik ayaklanmadık Verdiğimiz şeyleri sadece zekat ölçüsü içerisinde Verdik,şahlanamadık,küheylanlar gibi şahlanamadık[/b] [color=#c40000] [b]_________________________________________________ [color=#eb0000][b]Rabbim dedi ağladı Sözü böyle bağladı Çömeldi yere yine ağladı Çok bekledim bitmedi Eliyle “sen git”dedi Söz dinlemem gerekti Bu yolculuk benim için erek’ti Başladım yürümeye Muradımı görmeye Kadife toprak Ayağım çıplak Bu yol ne kadar güzel Bir kamçı kadar yeri dünyaya bedel Sümbül açmış iki cenah ,hu çekiyor goncalar Ritm tutmuş sallanıyor hep yapraklı yoncalar Uhuvveti var güneşle meltemin Huzur veriyor,(g)surur veriyor Misk-i amber kokuyor her yan Acaba çok mu uzaktı meydan İlerlerken ileri Neler sezdim neleri Bütün sahabeleri Zübeyr’i görecektim,Huzeyfe’yi,Bilal’i Asım bin Hilal’i Hanzala’yı,Talha’yı,Ebu Derda’yı Sad bin Ebi Vakkas’ı,İbn-i Abbas’ı Muaz bin Cebel’i Enes’i,Cendel’i Abdurrahman bin Avf’ı görecektim Ve Kaab’ı,Musab’ı Selamn-ı Farisin’i,ve cümlesini (R.anhüm) Terenümle anmak bile yadigar adlarını Çok merak ediyorum Cafer’in kanatlarını[/b]_________________________________________________[/color[/color]][/b][b] Bir tahayyül geçiyor ki gözlerimin önünden Göz kapalı seyretmesi gönülden Aynı birlik,aynı dirlik Mübarek beşibirlik Ebubekir,ÖmerOsman ve Ali’nin Aman Allah’ım aman,aralarında ki kim O’na denmiş”habibim” Ne güzelmiş “nasibim” Ki onu göreceğim Ve şöyle diyeceğim Elfu elfu salatin ve elfu elfu selamin aleyka ya Resulallah Anam babam sana feda olsun Seni Gördüğün şu cennetten Boşa koşan devletten Yığın yığın servetten Kesrat ile hürmetten, İzzetten lezzetten Ve en güzel suretten Ve en güzel siretten,daha daha güzelsin ya Resulallah[/b]_________________________________________________ [color=#cd0000][b]Canım sana feda olsun Sen Size püryan sevkatten İnsan üstü kuvvetten Müjdeli son nefesten Borcumu ödemekten Arzı tutan melekten Yanındaki yemekten Yemekten,içmekten “oğlum oldu”demekten daha güzelsin Ciğerparem sana feda olsun Sen Kerdeşiniz Yusuf’tan Kucak dolu yakuttan Memleketim Bayburt’tan Nağriften makripten içi dolu beşikten Ağladığı geceden Daha daha niceden,daha daha güzelsin ya Resulallah Gelecek zürriyetim sana feda olsun Diyeceğim Evet öyle diyeceğim Ne kaldı ki işte şurada görüşeceğim O sırada önüm gözüm biraz daha aklaştı Anladım ki yaklaştım Anladım ki gelecekti o meydan Ne müthiş bir heyecan Zemin henüz gözükmemişti ama Üzerindeki sema Tasviri gayri Cabil Fakat yine bu cahil Birkaç soru ediversin Atmosfer tamamen nur Büyük mü büyük Nur dolu büyük sanki Oralar da solunum nur mu olsa gerektir?akıl göremiyecektir [color=#0062ff][b][b]_________________________________________________ [b][color=#1d0000][color=#007fff]Ne talihli bir kulum Var mıyım,yok muyum düşünüyorum Melekler sema da sema ediyor Halka halka dönüyor Ne kallavi halkalar Yan yana,dizi dizi ve saf saf Sevgilileri tavaf Pırıl pırıl parlıyorlar,sevinç yıldızı gibi Demek ki şimdi onlar görüyorlar Habibi Üstlerinde bir taç var Meleklerin üstünde Ve semanın üstünde Nur üstünde nur Direksiz bir sur sanki Bu gördüğüm bir ayet Okuyordum nihayet[/color][/[/color][/b][color=#1d0000]color]_________________________________________________[/color][/b][color=#1d0000][/color][/b][color=#1d0000][/color] [[b]color=#1300ff]Geçtiğim yerleri unuttum Ceylan gözlü hurileri unuttum Cennetleri unuttum, Fakat; Unutmadığım bir şey var Nedir içimdeki bu nükte Sevincim büyüklükte Neden baştan beri bu yarı sevinç Aklımdan çıkmadı ki hiç Niçin üzülüyordum? Sorumun cevabını ben biliyordum Her sözünü hatırladım heyhat! ne demişti o nurani zat? Parça parça olmuş sine isterim İsterim ki esas derdimi anlasın Ah Rabbim!ayaklanamadık Küheylanlar gibi şahlanamadık Hizmetim hangi yüzle o huzura varayım Demişti Evet öyle demişti Peki ya ben?ya ben ne yapmıştım ki? Ve şimdi ne yapıyordum Birden durdum Vuruldum sanki Ne kadar akılsızmışım Parmaklarım ağzımda Çoktandır böyle ağlamamıştım Ne yapayım şimdi Karşımda cennetin en güzel yeri[/b][/color][b][/b] [[b][b]color=#6bff00]Nasıl döneyim geri [color=#ff0000]Nasıl döneyim Bırakıp Peygamberi,sahabeleri “ama yol bu,erkan bu” Eli boş gidilmez ki Yakıştıramam kendime O kadar yüzsüz değilim Kani Ah beni gidi beni Ne yapsınlar seni Boyunduruk yerde Düşmanlar içerde Yiğitler seferde Sen şimdi nerde “aç gözümü Allah’ım” Aç gözlerimizi Allah’ım Görelim hakikati Şeytan çarptığı zaman hemen aklımızı başımıza alalım Yooo diyelim Olmaz bu iş böyle Bizim yerimiz cephedir ve mevzidir. Anladım dönmelidir Daha durmakta nedir Ve döndüm Başladım seyirtmeye Attan hızlı gitmeye Hızlı hızlı büyük büyük adımlar atıyordum Yetişeyim diyordum Gitmemişse o zaten _________________________________________________ [b][color=#b000ff]Geldim ki ağaç yalnız Ve dönmüş kırık dökük gariban Arkasından seyrettim Yani boşuna gittim Eteğini tuttum Gittiği yolu tuttum[/color][/b][color=#b000ff][/[/color]color][/[/color][/b][color=#ff0000]color][/color][/b][color=#ff0000][/color][/b][color=#ff0000] [/color] 22.04/22.05 1988 / ramazan saat:04-05 şehit namzedi Bayburt’lu[/color][/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
CENNETTEN GELİYORUM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…