cevap dedigin böyle olur:)

Eyvàh!

Talebe
illailayh ' Alıntı:
BAŞÖRTÜLÜ BİR GENÇKIZ ÜNİVERSTE DE OKUYORMUŞ.TABİ O ZAMANLAR SERBEST.

BİR GÜN BİR BAYAN HOCA ONUN BU HALİNİ GÖRÜYOR VE SİNDİREMİYOR.
TAHMİN EDERSİNİZ...VE ÇIKIYOR ORTAYA BAŞLIYOR BAĞIRMAYA... BİSSÜRÜ ÜNİVERSTELİ GENÇ SUSMUŞ PÜR DİKKAT DİNLİYOR...

-SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU HALLAERDEYİZ.., GERİ KAFALILARIN YÜZÜNDEN İLERLEYEMİYORUZ....

VESAYRE VESAYRE....

O ZAMANA KADAR SUSKUN DURAN KIZIN O MÜTHİŞ CEVABI İSE ŞÖYLE OLUYOR:

-HOCAM !! TÜRKLER MARSA UZAY GEMİSİ GÖNDERDİ DE BENİM BAŞÖRTÜME Mİ TAKILDI?

acaba onlar yarin ahirette ..o laf ettikleri ile yuzlesmekten korkmazlarmi ^o)
yuce rabbim kur`an in nurunu rasulullahin sefaatini , evliyasinin himmetini
basortusu takan bacilarimiz sabrini ve onlara yardimini eksik etmesin aminnnnn

heyyyyy hocaaaa unutmaki gece kara karincayi kara tasin uzerinde goren var _________________________________________________
Şualar ' Alıntı:
yaw bu uzaylı zekiyeyi cok merak ettim kimdir bu:)
kim olcek bakin kisaca anlatim ;D

bir keresinde bakkal dalga geCmek icin cok zor bir matematik sorusu sormustu ve zekiye bunu cevaplamis onla dalga gecen bakkal o gittikten sonra hesap makinasinda carpmis ve dumura ugramisti tabiki zekiyenin cig tavugu utulemeside hic unutulmaz ;D

Sergerdan

Well-known member
Hüsran saol zekiye yi bize hatırlattıgın için.Ben bir ayrı severdim zekiyeyi, sanki adeta özdeşleştirmiştim kendimi onunla :)

T

Tarihci19

Misafir
açıkçası çokta tokat gibi bi cevap değil,, lakaal şöle diyebilirdi, benim gibi başı örtülülerin zihniyeti ülkeyi yönetirken milletimiz dünyayı titretiyordu en ileri medeniyet bizimkiydi, şimdi ise senin gibi başı açıkların zihniyeti yönetiyor(olayın olduğu zamanlar için) ve halimiz ortada... kimin zihniyeti daha ileri götürüyormuş milleti?

veya şöle diyebilirdi, dinliyorum da ki stand up çı sölüyordu: yahu ölümden ötesini ahiretini bile şimdiden düşünen insan nasıl gerici olabilir? :)

Tarihci ' Alıntı:
veya şöle diyebilirdi, dinliyorum da ki stand up çı sölüyordu: yahu ölümden ötesini ahiretini bile şimdiden düşünen insan nasıl gerici olabilir? :)

helal olsun stand up ci ya, duymadim ama bircok (muhtemelen) ma-la-yani sozun arasina boyle bir soz katilmissa.. helal olsun demek lazim..

Ama ablada karsisindaki kisinin zaten yetmeyen kapasitesine uygun, hafif cevap secmis.. ona da Helal olsun :)

HuSRaN ' Alıntı:
_________________________________________________kim olcek bakin kisaca anlatim ;D

bir keresinde bakkal dalga geCmek icin cok zor bir matematik sorusu sormustu ve zekiye bunu cevaplamis onla dalga gecen bakkal o gittikten sonra hesap makinasinda carpmis ve dumura ugramisti tabiki zekiyenin cig tavugu utulemeside hic unutulmaz ;D

ben hayal meyal hatirliyorum zekiyeyi, kucuktuk o zamanlar... pek yasli olmaya gerek yok aslinda... :angel:
gelen goruculerin kahvesine seker yerine tuz koymustu, gariban hinliginden miydi safligindanmi koymustu, orasini hatirlamiyorum... :)