Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Tasavvuf
Ehli Sünnet Tarikat ve Cemaatler
Cevaplıyoruz-Şia'ya Sorulan Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ümmüebiha" data-source="post: 199759" data-attributes="member: 1006580"><p><strong>selam aleykum kardeşim </strong></p><p><strong>Öncelikle belirtmek isterimki ben ne rafiziyim nede zeydi ben şiaya mensup caferiyim başka bir sitede zeydiye meshabine mensup kardeşimi,z de aynı şeyi söylemişti zeydiyelere göre kılıçla kıyam eden fatımi evlatları imamdır ama caferiler aynı görüşü savunmaz bizler imametin Allah tarafından seçilen bir makam olduğunu savunuruz bunuda yine Alllashın kelamı ile ve Rasulun buyruğu ile savunuruz Allah Bakara124. ayette suresinde Hz. İbrahimi bir takım sınamalardan geçirdikten sonra "seni imam seçtim" buyuryor ve hz. ibrahim imamet makamının yüce bir makaqm olduğunun bilinci ile Rabbim soyumdanda imam kıl diyor" Özelliklede bu ayetle imamların Allah tarafından seçildiğine inanırız </strong></p><p> </p><p><strong>imamet konusu çok uzun ama değineceğiz Allahın izni ile </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ümmüebiha, post: 199759, member: 1006580"] [B]selam aleykum kardeşim [/B] [B]Öncelikle belirtmek isterimki ben ne rafiziyim nede zeydi ben şiaya mensup caferiyim başka bir sitede zeydiye meshabine mensup kardeşimi,z de aynı şeyi söylemişti zeydiyelere göre kılıçla kıyam eden fatımi evlatları imamdır ama caferiler aynı görüşü savunmaz bizler imametin Allah tarafından seçilen bir makam olduğunu savunuruz bunuda yine Alllashın kelamı ile ve Rasulun buyruğu ile savunuruz Allah Bakara124. ayette suresinde Hz. İbrahimi bir takım sınamalardan geçirdikten sonra "seni imam seçtim" buyuryor ve hz. ibrahim imamet makamının yüce bir makaqm olduğunun bilinci ile Rabbim soyumdanda imam kıl diyor" Özelliklede bu ayetle imamların Allah tarafından seçildiğine inanırız [/B] [B]imamet konusu çok uzun ama değineceğiz Allahın izni ile [/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Tasavvuf
Ehli Sünnet Tarikat ve Cemaatler
Cevaplıyoruz-Şia'ya Sorulan Sorular
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…