Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
Kullanıcılara Verilen Cezalar
Ceza nedeni: nizamülmülk: Mesajlarda kötü söz, uygunsuz uslub ve hakaret etme kuralı ihlali
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="saide nur" data-source="post: 203148" data-attributes="member: 1007026"><p><strong>Cevap: Ceza nedeni: nizamülmülk: Mesajlarda kötü söz, uygunsuz uslub ve hak</strong></p><p></p><p>selamun aleykum</p><p>'İkinci nükte: Fıtrat-ı beşeriyenin iktizasındandır ki, adi bir insan da olsa, hatta çocuk da olsa, hatta küçük bir kavim içinde de bulunsa, pek kıymetsiz bir dava hususunda cumhura muhalefet edip yalan söylemeye cesaret edemez.'(işaratul icaz)</p><p>burası geldi aklıma bu cezayı görünce..neyse... ben yazdıklarında bi yanlış göremiyorum ya da hakaretvari ifadeler...zaten yorumlardan da anlaşılacağı gibi '<em><span style="font-family: 'Georgia'">kendi kendine konuşan bir vatandaştı ya nizamulmulk Tarihci volumü kıstı iyice...</span></em>:005:' misalen...kötü söz,uygunsuz uslup ve hakaret etme kuralı ihlali bana daha çok uydurulmuş bi kılıfmış gibi geldi...sanki söyledikleri sizi rahatsız etmiş de göndermeye yer aramışsınız gibi...yeni kaydoldum ve benim müşahede ettiğim budur...aslını ALLAH bilir!</p><p>bari biz burda konuşmayalım bizimde volümü kısarsınız sonra!!</p><p>selametle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="saide nur, post: 203148, member: 1007026"] [b]Cevap: Ceza nedeni: nizamülmülk: Mesajlarda kötü söz, uygunsuz uslub ve hak[/b] selamun aleykum 'İkinci nükte: Fıtrat-ı beşeriyenin iktizasındandır ki, adi bir insan da olsa, hatta çocuk da olsa, hatta küçük bir kavim içinde de bulunsa, pek kıymetsiz bir dava hususunda cumhura muhalefet edip yalan söylemeye cesaret edemez.'(işaratul icaz) burası geldi aklıma bu cezayı görünce..neyse... ben yazdıklarında bi yanlış göremiyorum ya da hakaretvari ifadeler...zaten yorumlardan da anlaşılacağı gibi '[I][FONT=Georgia]kendi kendine konuşan bir vatandaştı ya nizamulmulk Tarihci volumü kıstı iyice...[/FONT][/I]:005:' misalen...kötü söz,uygunsuz uslup ve hakaret etme kuralı ihlali bana daha çok uydurulmuş bi kılıfmış gibi geldi...sanki söyledikleri sizi rahatsız etmiş de göndermeye yer aramışsınız gibi...yeni kaydoldum ve benim müşahede ettiğim budur...aslını ALLAH bilir! bari biz burda konuşmayalım bizimde volümü kısarsınız sonra!! selametle [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
Kullanıcılara Verilen Cezalar
Ceza nedeni: nizamülmülk: Mesajlarda kötü söz, uygunsuz uslub ve hakaret etme kuralı ihlali
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…