Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Chat kullanan bütün kızlara
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hulusi" data-source="post: 13961" data-attributes="member: 32"><p>Bütün dualarınıza amin..Allah sizlerdende razı olsun.Müslüman şunu hiç bir zaman unutmamalı her anın bi hesabı var..Ayetinde dedigi gibi insan agzıdan bi söz çıkmaya versiin yazılıyor ve her sözün bi hesabı var..</p><p>Genel olarak her eşyanın iki yönu var burda kullanmaya bağlı..Ama bizim toplumuzda genel olarak gördügüm menfi olarak çok daha fazla kullanıyoruz neti..Tam iradeli kullanıcılar agır bassa aslında müsbet olarak çok yarar verebilir...Ebrar kardeşim iyi yönle deyip kendınızı kandırmayınız yazmışsınız evet belki nefsim için öyle fakat sayıca azda olsa bu yönden kullanan büyüklerimizle tanıştım.netice msnde bi iletişim aracı ve çok hızla yayılıyor..chat ortamı ise yüzde bir kazandırıyorsa yüzde 99 kaybetriyor bu her yönden hiç bi kayıb olmazsa kısa olan ömür sermayesini hızla tüketiyor..<belkide en büyük zarar..bir yıl önce islami sohbet sitelerine bende giriyordum belli başlı bi kaç kardeşlerimiz ve hocalarımızla öncede konu belirleyip risale dersi işliyorduk azda olsa güzel insanlarla dostlugum oldu ..Ama kaybetiiklerim çok fazla..ayrıca sohbet sitelerinde bazen elmas altun degerinde sözler yazılıp çiziliyor o degerli kelimler havalarda uçuyor ama sukut ederek benı en çok üzen durumların başında bu geliyor..burda bitir hulusi diyorum kendıme yoksa bitmiyecek..Rabbim ayaklarımızı kaydırmasın..kadın olsun erkek olsun haram haramdır ama bilhasda kız kardeşlerimiz daha fazla dikkat edin her ne olursa olsun yaşadıgımız toplumde ve ölcülerimizde bu mevzularda beylerin bi canı yanıp bi zarar ediyorsa kız kardeşlerimizin bin yanar..Rabbim sizleri ve bizleri korusun iffet abidesi annelerimizden olan Meryem annemınıze yakın edecek derecede haya ve iffet versin amin dua ile</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hulusi, post: 13961, member: 32"] Bütün dualarınıza amin..Allah sizlerdende razı olsun.Müslüman şunu hiç bir zaman unutmamalı her anın bi hesabı var..Ayetinde dedigi gibi insan agzıdan bi söz çıkmaya versiin yazılıyor ve her sözün bi hesabı var.. Genel olarak her eşyanın iki yönu var burda kullanmaya bağlı..Ama bizim toplumuzda genel olarak gördügüm menfi olarak çok daha fazla kullanıyoruz neti..Tam iradeli kullanıcılar agır bassa aslında müsbet olarak çok yarar verebilir...Ebrar kardeşim iyi yönle deyip kendınızı kandırmayınız yazmışsınız evet belki nefsim için öyle fakat sayıca azda olsa bu yönden kullanan büyüklerimizle tanıştım.netice msnde bi iletişim aracı ve çok hızla yayılıyor..chat ortamı ise yüzde bir kazandırıyorsa yüzde 99 kaybetriyor bu her yönden hiç bi kayıb olmazsa kısa olan ömür sermayesini hızla tüketiyor..<belkide en büyük zarar..bir yıl önce islami sohbet sitelerine bende giriyordum belli başlı bi kaç kardeşlerimiz ve hocalarımızla öncede konu belirleyip risale dersi işliyorduk azda olsa güzel insanlarla dostlugum oldu ..Ama kaybetiiklerim çok fazla..ayrıca sohbet sitelerinde bazen elmas altun degerinde sözler yazılıp çiziliyor o degerli kelimler havalarda uçuyor ama sukut ederek benı en çok üzen durumların başında bu geliyor..burda bitir hulusi diyorum kendıme yoksa bitmiyecek..Rabbim ayaklarımızı kaydırmasın..kadın olsun erkek olsun haram haramdır ama bilhasda kız kardeşlerimiz daha fazla dikkat edin her ne olursa olsun yaşadıgımız toplumde ve ölcülerimizde bu mevzularda beylerin bi canı yanıp bi zarar ediyorsa kız kardeşlerimizin bin yanar..Rabbim sizleri ve bizleri korusun iffet abidesi annelerimizden olan Meryem annemınıze yakın edecek derecede haya ve iffet versin amin dua ile [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Chat kullanan bütün kızlara
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…