Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sahabe-i Kiram
Ciğer Kebabı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hubbuuhra" data-source="post: 215391" data-attributes="member: 15236"><p><span style="color: black">Bir gün Eshab-ı kiramdan bazıları Resulullah`a, H.z Ebu Bekir (r.a) Efendimizi şikayete geldiler.</span></p><p><span style="color: black">-Ya Resulullah, Ebu Bekir, odasında yalnız başına ciğer kebaı yer, kokusunu duyarız, bizi hiç davet etmez dediler.Efendimiz:</span></p><p><span style="color: black">-“Bir daha böyle yaptığında bana haber verin beraber evine gidelim!” buyurdu.Bir gün haber verdiler.Resul-i Ekrem, hemen kalkıp, H.z Ebu Bekir (r.a) Efendimiz`in evine gitti.Ateş ve kebap yoktu.</span></p><p><span style="color: black">-“Ya Eba Bekir, sen ciğer kebabı yiyormuşsun, bize de var mıdır?” buyurdu.</span></p><p><span style="color: black">-Ya Resulullah, ben ciğer kebabı yemiyorum, pişen kendi ciğerimdir, dedi.Resulullah, bunun nasıl olduğunu sorunca:</span></p><p><span style="color: black">-“Hak Teala, bana İslam dinini nasip etti.Habibine dost eyledi.Eshab-ı kiram arasında büyük yer verdi.Acaba kıyamet günümde halim ne olur, bu kadar nimetin şükrünü yapabilir miyim, diye korktuğumdan, ciğerim yanıyor.” Cevabını verdi.</span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hubbuuhra, post: 215391, member: 15236"] [COLOR=black]Bir gün Eshab-ı kiramdan bazıları Resulullah`a, H.z Ebu Bekir (r.a) Efendimizi şikayete geldiler. -Ya Resulullah, Ebu Bekir, odasında yalnız başına ciğer kebaı yer, kokusunu duyarız, bizi hiç davet etmez dediler.Efendimiz: -“Bir daha böyle yaptığında bana haber verin beraber evine gidelim!” buyurdu.Bir gün haber verdiler.Resul-i Ekrem, hemen kalkıp, H.z Ebu Bekir (r.a) Efendimiz`in evine gitti.Ateş ve kebap yoktu. -“Ya Eba Bekir, sen ciğer kebabı yiyormuşsun, bize de var mıdır?” buyurdu. -Ya Resulullah, ben ciğer kebabı yemiyorum, pişen kendi ciğerimdir, dedi.Resulullah, bunun nasıl olduğunu sorunca: -“Hak Teala, bana İslam dinini nasip etti.Habibine dost eyledi.Eshab-ı kiram arasında büyük yer verdi.Acaba kıyamet günümde halim ne olur, bu kadar nimetin şükrünü yapabilir miyim, diye korktuğumdan, ciğerim yanıyor.” Cevabını verdi. [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sahabe-i Kiram
Ciğer Kebabı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…