Normal
Bu yaşta böyle oluyorlar çoğunlukla kardeşim.Sanırım öğle uykusunada yatıyordur. veya geç kalkıyordur.Sabah erken kalkarsa ve öğle uykusuna da yatmazsa akşamlarıda erken uyuyacaktır.Benim ufaklık abisiyle erken uyuyup erken kalkıyor.Oda 4ü doldurdu 5in içinde, günlerde kısa artık öğle uyumadığı için akşamda 9 a kadar zor dayanıyor.Özellikle okula gitmeden kısa bir zaman önce erken yatmaya alışırlarsa öyle gider diye düşünüyorum.Bir çok kişide gördüğüm çocukları geç vakte kadar tv başında ve sonra okulda hep uykuları varmış gibi uyukluyorlarmış.Sanırım anne baba olarak onlara tavizsiz bir uyku saati koyduğumuzda onlarda alışıyorlar.Ama sizinki biraz küçük daha diye düşünüyorum.
Bu yaşta böyle oluyorlar çoğunlukla kardeşim.Sanırım öğle uykusunada yatıyordur. veya geç kalkıyordur.Sabah erken kalkarsa ve öğle uykusuna da yatmazsa akşamlarıda erken uyuyacaktır.Benim ufaklık abisiyle erken uyuyup erken kalkıyor.Oda 4ü doldurdu 5in içinde, günlerde kısa artık öğle uyumadığı için akşamda 9 a kadar zor dayanıyor.Özellikle okula gitmeden kısa bir zaman önce erken yatmaya alışırlarsa öyle gider diye düşünüyorum.Bir çok kişide gördüğüm çocukları geç vakte kadar tv başında ve sonra okulda hep uykuları varmış gibi uyukluyorlarmış.
Sanırım anne baba olarak onlara tavizsiz bir uyku saati koyduğumuzda onlarda alışıyorlar.Ama sizinki biraz küçük daha diye düşünüyorum.