Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
çocukluğum!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="topraktoprak" data-source="post: 191709" data-attributes="member: 11795"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong><em><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">Ve en çok seni özledim ben.</span></span></span></em></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Arial'"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">Karşı komşunun sokağa çıkacağı zamanı beklemeni.</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Arial'"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">her teyzeyi annen gibi sevmeni.</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Arial'"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">sanki ayıpmış gibi kimselere söylememeni.</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">ve o bisikleti ilk gördüğünde koşuşunu.</span></span></strong></em></span></span><span style="font-family: 'Arial'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">yağmurlu bir günde annenin elinden yediğin ekmeği.</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">ıslanan sokaklarda bakıp duygulanmanı.</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">yaz akşamlarında oturduğun kaldırımı.seni bir kez daha görmek isterdim...</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">hiç konuşmadan...</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">kısa pantolonlu siyah beyaz halini..</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">bir lokma boyunu..</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">diz çöküp yere sımsıkı..ama çok sıkı</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">sarılmak sana..</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">göz yaşlarımı omuzlarna bırakıp</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">gitmek istiyorum şimdi</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">sana kim olduğumu</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">söylemeden...arkama bakmadan</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">ağladığımı sana göstermeden</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">seni çok özledim</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">ama çok özledim</span></span></strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: black">ÇOCUKLUĞUM!!! </span></span></strong></em></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"></span></p><p> <span style="font-family: 'Arial'"></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial'"></p><p></span><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: #000000"><strong><em>Alıntı</em></strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="topraktoprak, post: 191709, member: 11795"] [CENTER][SIZE=5][B][I][FONT=Arial][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]Ve en çok seni özledim ben.[/COLOR][/FONT][/FONT][/I][/B][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Arial][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]Karşı komşunun sokağa çıkacağı zamanı beklemeni.[/COLOR][/FONT][/B][/I][/FONT][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Arial][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]her teyzeyi annen gibi sevmeni.[/COLOR][/FONT][/B][/I][/FONT][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Arial][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]sanki ayıpmış gibi kimselere söylememeni.[/COLOR][/FONT][/B][/I][/FONT][/SIZE] [FONT=Arial][SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]ve o bisikleti ilk gördüğünde koşuşunu.[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Arial] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]yağmurlu bir günde annenin elinden yediğin ekmeği.[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]ıslanan sokaklarda bakıp duygulanmanı.[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]yaz akşamlarında oturduğun kaldırımı.seni bir kez daha görmek isterdim...[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]hiç konuşmadan...[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]kısa pantolonlu siyah beyaz halini..[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]bir lokma boyunu..[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]diz çöküp yere sımsıkı..ama çok sıkı[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]sarılmak sana..[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]göz yaşlarımı omuzlarna bırakıp[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]gitmek istiyorum şimdi[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]sana kim olduğumu[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]söylemeden...arkama bakmadan[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]ağladığımı sana göstermeden[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]seni çok özledim[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]ama çok özledim[/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE] [SIZE=5][I][B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=black]ÇOCUKLUĞUM!!! [/COLOR][/FONT][/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER][FONT=Arial] [CENTER][/CENTER][/FONT][CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=5][COLOR=#000000][B][I]Alıntı[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
çocukluğum!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…