çok acil tefriciye

HAFIZ

Well-known member
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
4444 adet tefriciye hatmi yapmam gerekiyor.bir din kardeşimiz çok zor durumda.bunu benden istedi.tek başına kaldıramayacağımdan sizden yardım talep ediyorum.Allah rızası için zor durumda olan kardeşimize bir tefriciye hatmi yapalım...20gün içinde tamamlasak iyi olur..
Hadi
بسم الله الرحمن الرحيم

nuriye 1500
hale sultan 1000
gülşah öztuna 500
Elif_Gibi 200
yeltegiyan 300
cehbeza 200
esma 100
HAFIZ 444
Tarihci 100
lebbeyk 100

tamamlandı..

Elif_Gibi

Well-known member
Cevap: çok acil tefriciyeye ihtiyacım var.Allah rızası için yardım edebilecek varmı

çok alamam ama 200 tanesini ben alayım kardeş

nuriye

Well-known member
Cevap: çok acil tefriciyeye ihtiyacım var.Allah rızası için yardım edebilecek varmı

kardesim ben 1000 tane alayim her ne niyet icin okunuyorsa allah kabul etsin .

HAFIZ

Well-known member

başka tefriciye almak isteyen yok mu?
daha çok var bitmesine :(

nuriye

Well-known member

kardes 500 daha yaz allah kabul etsin dua ile

TeFaNi1

Well-known member

varmı eksik kardeşim şimdilik 500 alsam olurmu bitireyim eksik kalırsa yine alırım inşaallah. Mevlam ne niyet için okutuluyorsa kabul eylesin inşaallah.sıkıntılarını gidersin.

HAFIZ

Well-known member

varmı eksik kardeşim şimdilik 500 alsam olurmu bitireyim eksik kalırsa yine alırım inşaallah. Mevlam ne niyet için okutuluyorsa kabul eylesin inşaallah.sıkıntılarını gidersin.

Amin Allah razı olsun kardeşim..sağolasın.senide kaydettim.200 tane kalmış

HAFIZ

Well-known member

ELHAMDULİLLAH tamamlandı.Allah hepinizden razı olsun..duası 10 gün sonra yapılacaktır.o zamana kadar alınan tefriciyelerde okunmuş olur sanırım..

HAFIZ

Well-known member
Cevap: çok acil tefriciyeye ihtiyacım var.Allah rızası için yardım edebilec

bitti bitti.sağol cehbeza.. hoş geldin aramıza :)

Bu alana bir cevap yazın...