;D
E Eyvàh! Well-known member 10 Mar 2007 #5 Samir ' Alıntı: Kimin bebesi bu yaww? MaşaAllah pek tatlıymış ;D Genişletmek için tıkla ... SAMIR KIME BENZIYO SA ONUN ;D
Samir ' Alıntı: Kimin bebesi bu yaww? MaşaAllah pek tatlıymış ;D Genişletmek için tıkla ... SAMIR KIME BENZIYO SA ONUN ;D
S Samir Member 10 Mar 2007 #6 HuSRaN ' Alıntı: SAMIR KIME BENZIYO SA ONUN ;D Genişletmek için tıkla ... Sana benziyosa senin mi olacak? ;D Hem insan insana benzer, kimin bebesi olduğunu nerden bilelim ;D
HuSRaN ' Alıntı: SAMIR KIME BENZIYO SA ONUN ;D Genişletmek için tıkla ... Sana benziyosa senin mi olacak? ;D Hem insan insana benzer, kimin bebesi olduğunu nerden bilelim ;D
S Samir Member 10 Mar 2007 #8 HuSRaN ' Alıntı: SAMIR NESIN SEN ;D Genişletmek için tıkla ... Sence? Müslüman müslümanın aynasıdır
E Eyvàh! Well-known member 10 Mar 2007 #9 HIMMMM YANI BENSIN ;D BUNCA LAFI ANCA BENIM GIBI OLAN SOYLER ;D
S Samir Member 10 Mar 2007 #11 HuSRaN ' Alıntı: HIMMMM YANI BENSIN ;D BUNCA LAFI ANCA BENIM GIBI OLAN SOYLER ;D Genişletmek için tıkla ... Hll olsun lo bi defa da anladın ;D
HuSRaN ' Alıntı: HIMMMM YANI BENSIN ;D BUNCA LAFI ANCA BENIM GIBI OLAN SOYLER ;D Genişletmek için tıkla ... Hll olsun lo bi defa da anladın ;D