Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Çok kuvvetli ilim duası (Allahdan ilim isteme ve öğrenme)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="jingamin" data-source="post: 516048" data-attributes="member: 1037311"><p style="text-align: center"><span style="color: #b22222"><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'arial narrow'">Çok kuvvetli ilim duası (Allahdan ilim isteme ve öğrenme)</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'arial narrow'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'arial narrow'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #b22222">Allah ve yardımcılarından ilim kazanıp öğrenmek için okumanız gereken dua aşağıdadır. En yatkın yeteneğiniz neyse kısa zamanda etkilerini farkedeceksiniz bir çok arkadaş rüya yorumlama, havas ilmi ve 3. göz açma gibi yetenekler kazandı etkisi kısa sürede görüldü için sizle paylaşmak istedim günün istedi vakitte günde 32 kez okuycaksınız fazlada okuyabilirsiniz size kalmış fakat bana öğretilen buydu 32 kez okuncak ve okumadan önce üç kez Allaha şükür için, üç kez peygamber efendimiz Hz Muhammed sav ve bu duayı bize öğreten ülkiyye bin muhammedin oğuz hazretlerinin ruhuna dua edip başlıyoruz duaya </span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'arial narrow'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'arial narrow'"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></span></span><span style="color: #008000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'calibri'">Besmele ile</span></span></span></p><p><span style="color: #008000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'calibri'">Fe teâlâllâhul melikul hakku. Rabbenâ, ic’al ulkiye bin elûguz ve lenâ min ledunke nasîran ve veliyyen ve vezîren.</span></span></span></p><p><span style="color: #008000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'calibri'">Rabbi, zidni ve ulkiye bin elûguz ilmen ve allem min te’vîlil ehâdîs ilmen.</span></span></span></p><p><span style="color: #008000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'calibri'">Elhamdu lillâhillezî faddalenâ alâ kesîrin min ibâdihil mu’minîn. Amin.</span></span></span></p><p><span style="color: #008000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'calibri'"></span></span></span></p><p><span style="color: #008000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'calibri'">Anlamı:</span></span></span></p><p><span style="color: #008000"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'calibri'">İşte Hakk ve Melik olan Allah, ne Yüce’dir. Ey Rabbimiz!, bize senin katından bir yardımcı gönder yükümüzü hafifletsin. Ey Rabbimiz! ilmimi artır Mü’min kullarının çoğundan bize yardım eden Allah’a hamdolsun.</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jingamin, post: 516048, member: 1037311"] [CENTER][COLOR=#b22222][SIZE=5][FONT=arial narrow]Çok kuvvetli ilim duası (Allahdan ilim isteme ve öğrenme)[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [FONT=arial narrow][SIZE=4] [B][SIZE=3][COLOR=#b22222]Allah ve yardımcılarından ilim kazanıp öğrenmek için okumanız gereken dua aşağıdadır. En yatkın yeteneğiniz neyse kısa zamanda etkilerini farkedeceksiniz bir çok arkadaş rüya yorumlama, havas ilmi ve 3. göz açma gibi yetenekler kazandı etkisi kısa sürede görüldü için sizle paylaşmak istedim günün istedi vakitte günde 32 kez okuycaksınız fazlada okuyabilirsiniz size kalmış fakat bana öğretilen buydu 32 kez okuncak ve okumadan önce üç kez Allaha şükür için, üç kez peygamber efendimiz Hz Muhammed sav ve bu duayı bize öğreten ülkiyye bin muhammedin oğuz hazretlerinin ruhuna dua edip başlıyoruz duaya [/COLOR] [/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][COLOR=#008000][SIZE=4][FONT=calibri]Besmele ile Fe teâlâllâhul melikul hakku. Rabbenâ, ic’al ulkiye bin elûguz ve lenâ min ledunke nasîran ve veliyyen ve vezîren. Rabbi, zidni ve ulkiye bin elûguz ilmen ve allem min te’vîlil ehâdîs ilmen. Elhamdu lillâhillezî faddalenâ alâ kesîrin min ibâdihil mu’minîn. Amin. Anlamı: İşte Hakk ve Melik olan Allah, ne Yüce’dir. Ey Rabbimiz!, bize senin katından bir yardımcı gönder yükümüzü hafifletsin. Ey Rabbimiz! ilmimi artır Mü’min kullarının çoğundan bize yardım eden Allah’a hamdolsun.[/FONT][/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Çok kuvvetli ilim duası (Allahdan ilim isteme ve öğrenme)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…