Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Çok...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayýp_gül" data-source="post: 83876" data-attributes="member: 3579"><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">" Geceleri yıldızları seyrettiğim penceremden ,her gördüğüm buluta ,yeni bir nisan ısmarlıyorum,kalbime yağsın diye..." </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: magenta">" Her doğan güne ,yeni bir bahar ısmarlıyorum,günbegün solan hayatıma renk katsın diye..." </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: magenta">"Her batan güneşe yeni bir sonbahar ısmarliyorum,ölümü hep hatırlatsın diye..." </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: magenta">"Her çaresizliğime,yeni bir ümit ısmarlıyorum,çaresiz kalmasın diye..." </span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: magenta">"Her dostuma,yeni bir <span style="color: #000000">vefa</span> ısmarlıyorum,sevdamız büyüsün diye...." </span></span></span><span style="color: magenta"></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">"Her baktığım aynaya yeni bir benlik ısmarlıyorum,yabancı maske takmasın diye..." </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">"HER KAPANDIĞIM SECDEYE YENİ BİR DUA ISMARLIYORUM,BENİ O' (c.c.) HİÇ YALNIZ BIRAKMASIN DİYE..." </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">"Her yazdığım cümleye yeni bir harf ısmarlıyorum,eksik kalmasın diye..." </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Birde açan çiçekleri olmasa bahçelerimizin, </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">uçan kelebekleri olmasa ,baharlarımızın... </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">sesleri uykularımızda yankılanan bülbülleri olmasa seherlerimizin, </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Beş vakitte,beş sefer ferahlatan ezanları olmasa semalarımızın... </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Daha çok kirleneceğiz... </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Daha çok çirkinleşeceğiz... </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Daha çok sağırlaşacağız... </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Daha çok yalnızlaşacağız... </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Keşkelerim,belkilerim,ölüm olmasa, </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Cümleleri sonlandıran nokta olmasa, </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ruhumuzu arındıran dua olmasa, </span></span></span></p><p><span style="color: magenta"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Daha çok bunalacağız,bunalacağız...! </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayýp_gül, post: 83876, member: 3579"] [COLOR=magenta][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]" Geceleri yıldızları seyrettiğim penceremden ,her gördüğüm buluta ,yeni bir nisan ısmarlıyorum,kalbime yağsın diye..." [/FONT][/SIZE][/COLOR] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]" Her doğan güne ,yeni bir bahar ısmarlıyorum,günbegün solan hayatıma renk katsın diye..." [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]"Her batan güneşe yeni bir sonbahar ısmarliyorum,ölümü hep hatırlatsın diye..." [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]"Her çaresizliğime,yeni bir ümit ısmarlıyorum,çaresiz kalmasın diye..." [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]"Her dostuma,yeni bir [COLOR=#000000]vefa[/COLOR] ısmarlıyorum,sevdamız büyüsün diye...." [/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=magenta] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]"Her baktığım aynaya yeni bir benlik ısmarlıyorum,yabancı maske takmasın diye..." [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]"HER KAPANDIĞIM SECDEYE YENİ BİR DUA ISMARLIYORUM,BENİ O' (c.c.) HİÇ YALNIZ BIRAKMASIN DİYE..." [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]"Her yazdığım cümleye yeni bir harf ısmarlıyorum,eksik kalmasın diye..." [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Birde açan çiçekleri olmasa bahçelerimizin, [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]uçan kelebekleri olmasa ,baharlarımızın... [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]sesleri uykularımızda yankılanan bülbülleri olmasa seherlerimizin, [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Beş vakitte,beş sefer ferahlatan ezanları olmasa semalarımızın... [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Daha çok kirleneceğiz... [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Daha çok çirkinleşeceğiz... [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Daha çok sağırlaşacağız... [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Daha çok yalnızlaşacağız... [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Keşkelerim,belkilerim,ölüm olmasa, [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Cümleleri sonlandıran nokta olmasa, [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Ruhumuzu arındıran dua olmasa, [/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]Daha çok bunalacağız,bunalacağız...! [/FONT][/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Çok...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…