Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Cuma namazında idik. Sağ tarafımda yaşlı bir adam, onun sağında ise tek kişilik boş yer vardı. Yaş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 233862" data-attributes="member: 1008315"><p><strong>Cuma namazında idik. Sağ tarafımda yaşlı bir adam, onun sağında ise tek kişilik boş yer vardı. Yaş</strong></p><p></p><p>[FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px"> Cuma namazında idik. Sağ tarafımda yaşlı bir adam, onun sağında ise tek kişilik boş yer vardı. Yaşlı adam, Cuma'nın farzına kalkarken arkaya döndü ve safın gerisinde duran 14-15 yaşlarındaki gence:</span>[/FONT] [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">- "Saf'ı doldur,gel yanıma evlâd," dedi. </span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Çocuk, mahcup bir ifâdeyle:</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">- "Mümkünse burada kılmak istiyorum," diye kekeledi. Oraya başkası geçse daha iyş olabilir.</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Yaşlı adam, çocuğun üzerinde bulunduğu uzun tüylü yeşil halıyı göstererek:</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">- "Ne o dedi. Yoksa orası daha yumuşak diye mi gelmiyorsun?"</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Ve öfkeyle devam etti:</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">- "Anne kuzusu, ne olacak..."</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Cuma namazı bittiğinde, yaşlı adamın Cuma'sını tebrik ettim. Arkadaki 14-15 yaşındaki genç de gelerek onun elini öptü. Adam, söylediklerine çoktan pişman olmuştu.</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Delikanlının nurlu yanaklarını okşarken:</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">- "Sana anne kuzusu, dediğim için kusura bakma yavrum,bir anda ağzımdan kaçtı işte..." dedi.</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px">Genç delikanlının ise gözleri dolu doluydu. Başını yere eğerken:</span>[/FONT]</p><p> [FONT=verdana,sans-serif]<span style="font-size: 15px"><em>- "Bu söylediklerinizde haklısınız efendim,üzerinde namaz kılmak için ısrar ettiğim o halı, vefât ettiğinde annemin tabutuna örtülmüştü. Orada secdeye kapandığımda, sanki beni kucaklamış gibi oluyor da..."</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 233862, member: 1008315"] [b]Cuma namazında idik. Sağ tarafımda yaşlı bir adam, onun sağında ise tek kişilik boş yer vardı. Yaş[/b] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4] Cuma namazında idik. Sağ tarafımda yaşlı bir adam, onun sağında ise tek kişilik boş yer vardı. Yaşlı adam, Cuma'nın farzına kalkarken arkaya döndü ve safın gerisinde duran 14-15 yaşlarındaki gence:[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]- "Saf'ı doldur,gel yanıma evlâd," dedi. [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Çocuk, mahcup bir ifâdeyle:[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]- "Mümkünse burada kılmak istiyorum," diye kekeledi. Oraya başkası geçse daha iyş olabilir.[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Yaşlı adam, çocuğun üzerinde bulunduğu uzun tüylü yeşil halıyı göstererek:[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]- "Ne o dedi. Yoksa orası daha yumuşak diye mi gelmiyorsun?"[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Ve öfkeyle devam etti:[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]- "Anne kuzusu, ne olacak..."[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Cuma namazı bittiğinde, yaşlı adamın Cuma'sını tebrik ettim. Arkadaki 14-15 yaşındaki genç de gelerek onun elini öptü. Adam, söylediklerine çoktan pişman olmuştu.[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Delikanlının nurlu yanaklarını okşarken:[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]- "Sana anne kuzusu, dediğim için kusura bakma yavrum,bir anda ağzımdan kaçtı işte..." dedi.[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4]Genç delikanlının ise gözleri dolu doluydu. Başını yere eğerken:[/SIZE][/FONT] [FONT=verdana,sans-serif][SIZE=4][I]- "Bu söylediklerinizde haklısınız efendim,üzerinde namaz kılmak için ısrar ettiğim o halı, vefât ettiğinde annemin tabutuna örtülmüştü. Orada secdeye kapandığımda, sanki beni kucaklamış gibi oluyor da..."[/I][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Cuma namazında idik. Sağ tarafımda yaşlı bir adam, onun sağında ise tek kişilik boş yer vardı. Yaş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…