Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
cumanız hayırlı olsun kardeşler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="alanyacan" data-source="post: 1868" data-attributes="member: 38"><p><span style="font-size: 18px"><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: #ff0000">Mevlid Kandilinizi Kutlarim.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="color: #ff0000">Bu da benim sizlere hediyem olsun.</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Cuma Sohbetleri...Sevinin O doğuyor S.a.v...</span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">sevgili kardeşlerim iki cihanın en güzeli Güllerin efendisinin </span></p><p><span style="font-size: 15px">Doğum günleri olan rabiülevvel 12 günü yaklaşmakta... </span></p><p><span style="font-size: 15px">miladi takvimle 19 mart 2008 çarşamba günü akşam namazından</span></p><p><span style="font-size: 15px">20 mart perşembe günü akşam namazına kadar olan günü </span></p><p><span style="font-size: 15px">Efendimizin doğum günü mevlidi olarak kutlayacağız.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Onu sevmek farzdır.Onu ittiba etmek,Onun varlığı ile sevinmek..</span></p><p><span style="font-size: 15px">Madem ki iman etmiş gönülleriz onun yeryüzüne şeref verdiği günü </span></p><p><span style="font-size: 15px">aynı yeniden geliyormuş gibi kutlayalım.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Bakınız Güllerin efendisi bizlere nasıl sesleniyor...</span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">"Beni seven Cennette benimle beraber olacaktır."</span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Onun doğuşuna sevinmek,sadece bizleri sevindiren bir hadise de değidir.</span></p><p><span style="font-size: 15px">Bizzat Rasülüllah efendimiz bu tür bir sevinmeye bizde memnun oluruz buyurmuştur.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Bir sözlerinde</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Men feriha bina</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">ferihna bihi</span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">"Kim bizimle sevinirse bizde onunla seviniriz "</span></span></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Çok dikkatli olalım kardeşlerim. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Hani pazarın bereketli ve hareketli olduğu günleri esnaf nasıl kollarsa </span></p><p><span style="font-size: 15px">bizde Rabbimizin şefkatinin,Rasülüllah efendimizin</span></p><p><span style="font-size: 15px">merhametinin zirveye çıktığı özel günleri sıkı takip edip en iyi şekilde ihya edelim.</span></p><p><span style="font-size: 15px">O günlerden en büyük kazançla ayrılalım.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Mevlid gününü ihya nasıl olur. </span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Tabi ki dua etme ,Kuran-ı kerim okuma,mevlid okuma ve okutturma,salavat okuma,</span></p><p><span style="font-size: 15px">insanlara yemek yedirme,sadaka verme,</span></p><p><span style="font-size: 15px">güzel elbiseler giyinip kokular sürme,kardeşlerle tebrikleşme,sohbetlere katılma ve </span></p><p><span style="font-size: 15px">en önemlisi peygamberinden haberi olmayanlara haberdar etmekle olur.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Bugünün ihyası hakkında büyüklerimizİn sözleri ile devam edeyim İNŞA</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Hazreti Ebubekir efendimiz </span></p><p><span style="font-size: 15px">"Efendimizin doğuşuna sevinip O gün Onun hayatını anlatan dinleyen </span></p><p><span style="font-size: 15px">cennette benim komşumdur inşaAllah"</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Hazreti Ömer </span></p><p><span style="font-size: 15px">"o geceyi ihya eden islami yaşatmışolur."</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Hazreti osman efendimiz </span></p><p><span style="font-size: 15px">"Mevlid günü Rasülüllahın doğuşuna sevinip hediye olarak </span></p><p><span style="font-size: 15px">bir küçük para harcayan Bedir ve Huneyn gazasında bulunmuş gibi gibidir."</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Hazreti Ali efendimiz</span></p><p><span style="font-size: 15px">Mevlid günü Oun hayatını okuyan okutturan O güne hürmet eden,imansz ölmez,</span></p><p><span style="font-size: 15px">Cennete hesapsız gider."</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Sırrı sakati hazretleri</span></p><p><span style="font-size: 15px">"Mevlid okunacak yere giden Cennet bahçelerine gitmiştir."</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Cüneydi Bağdadi hazretleri</span></p><p><span style="font-size: 15px">Efendimizn doğduğu güne hürmet için bir müslüman kardeşine azıcık bir yemek ikram ederse</span></p><p><span style="font-size: 15px">yeni elbiseler giyip,kokular sürerse,Allahü Teala bu kişiyi kabrinden peygamberlerle kaldırıp onlarla beraner haşr eder.</span></p><p><span style="font-size: 15px">Derecesi illiyyin de olur. En büyük mertebeler ulaşır."</span></p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Değerli kardeşlerim unutmayalım.</span></p><p><span style="font-size: 15px">İnsanlar Peygamberini tanımamakta,bundan sebepte sevememekte</span></p><p><span style="font-size: 15px">Mevlid günü ikramlarımıla insanlara aynı zamanda Peygamber sevgisinide aşılamış olacağız.</span></p><p><span style="font-size: 15px">İkramlarımızı özellikle dinine uzak,dine karşıt,elinden tutulmamış kardeşlerimize yapalım.</span></p><p><span style="font-size: 15px">Ben peygamberimin doğduğuna çok seviniyorum.Sevincimi seninle paylaşmak istiyorum diyelim.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Düşünün Kafir Ebu leheb cehennemde her pazartesi günü parmaklarından serin su içecek.</span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">neden ?</span></span></p><p><span style="font-size: 15px">Rasülüllah onun yiğeniydi ve onun doğum haberi üzerine kölesi suveybeyi azad etmişti.</span></p><p><span style="font-size: 15px">Allah en azılı düşmanı cehennemde olmasına rağmen Onun sevincine böyle karşılık veriyor </span></p><p><span style="font-size: 15px">ya bizler nasıl karşılık bulacağız ,siz düşünün...</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">sözlerimi Gül Sultanın bir sözüyle tamamlıyorum...</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">"Ümmetimden bir müslüman benim doğuşuma sevinipte bu sevincinden dolayı bir dirhem hediye olarak harcarsa</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Allah yolunda som altından bir dağ harcamış sayılır ve Benim doğuşuma sevinen mümine kıyamet günü şefaat edeceğim..."</span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Bu vesileyle Cennetyolu.org üyesi ve misafiri kardeşlerimin mevlid kandilini kutlar,</span></p><p><span style="font-size: 15px">içimizdeki peygamber aşkının zirvelere tırmandığı bugünlerde hepimize </span></p><p><span style="font-size: 15px">Onun sevgisinin ve şefaatinin kavuşmasını temenni ederim.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Ne mutlu Ona peygamberim diyenlere...</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">Ne mutlu Onun ümmetim dediklerine....</span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px">Hepinizi</span></p><p><span style="font-size: 15px">Bizleri seçip Dinini emanet eden,</span></p><p><span style="font-size: 15px">Bizi seven ve kendisini sevdiren,</span></p><p><span style="font-size: 15px">gönüllerimizi imanla süsleyen</span></p><p><span style="font-size: 15px">Güzeller güzeli Muhammed Mustafamıza ümmet eden</span></p><p><span style="font-size: 15px">Kırık kalplerin Sahibi Allahımıza Emanet Ediyorum....</span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Esselamü Aleyküm Ve Rahmetüllah</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alanyacan, post: 1868, member: 38"] [SIZE=5][B][FONT=Book Antiqua][COLOR=#ff0000]Mevlid Kandilinizi Kutlarim. Bu da benim sizlere hediyem olsun.[/COLOR][/FONT][/B] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=darkgreen]Cuma Sohbetleri...Sevinin O doğuyor S.a.v...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4]sevgili kardeşlerim iki cihanın en güzeli Güllerin efendisinin [/SIZE] [SIZE=4]Doğum günleri olan rabiülevvel 12 günü yaklaşmakta... [/SIZE] [SIZE=4]miladi takvimle 19 mart 2008 çarşamba günü akşam namazından[/SIZE] [SIZE=4]20 mart perşembe günü akşam namazına kadar olan günü [/SIZE] [SIZE=4]Efendimizin doğum günü mevlidi olarak kutlayacağız.[/SIZE] [SIZE=4]Onu sevmek farzdır.Onu ittiba etmek,Onun varlığı ile sevinmek..[/SIZE] [SIZE=4]Madem ki iman etmiş gönülleriz onun yeryüzüne şeref verdiği günü [/SIZE] [SIZE=4]aynı yeniden geliyormuş gibi kutlayalım.[/SIZE] [SIZE=4]Bakınız Güllerin efendisi bizlere nasıl sesleniyor...[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]"Beni seven Cennette benimle beraber olacaktır."[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4]Onun doğuşuna sevinmek,sadece bizleri sevindiren bir hadise de değidir.[/SIZE] [SIZE=4]Bizzat Rasülüllah efendimiz bu tür bir sevinmeye bizde memnun oluruz buyurmuştur.[/SIZE] [SIZE=4]Bir sözlerinde[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]Men feriha bina[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]ferihna bihi[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]"Kim bizimle sevinirse bizde onunla seviniriz "[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4]Çok dikkatli olalım kardeşlerim. [/SIZE] [SIZE=4]Hani pazarın bereketli ve hareketli olduğu günleri esnaf nasıl kollarsa [/SIZE] [SIZE=4]bizde Rabbimizin şefkatinin,Rasülüllah efendimizin[/SIZE] [SIZE=4]merhametinin zirveye çıktığı özel günleri sıkı takip edip en iyi şekilde ihya edelim.[/SIZE] [SIZE=4]O günlerden en büyük kazançla ayrılalım.[/SIZE] [SIZE=4]Mevlid gününü ihya nasıl olur. [/SIZE] [SIZE=4]Tabi ki dua etme ,Kuran-ı kerim okuma,mevlid okuma ve okutturma,salavat okuma,[/SIZE] [SIZE=4]insanlara yemek yedirme,sadaka verme,[/SIZE] [SIZE=4]güzel elbiseler giyinip kokular sürme,kardeşlerle tebrikleşme,sohbetlere katılma ve [/SIZE] [SIZE=4]en önemlisi peygamberinden haberi olmayanlara haberdar etmekle olur.[/SIZE] [SIZE=4]Bugünün ihyası hakkında büyüklerimizİn sözleri ile devam edeyim İNŞA[/SIZE] [SIZE=4]Hazreti Ebubekir efendimiz [/SIZE] [SIZE=4]"Efendimizin doğuşuna sevinip O gün Onun hayatını anlatan dinleyen [/SIZE] [SIZE=4]cennette benim komşumdur inşaAllah"[/SIZE] [SIZE=4]Hazreti Ömer [/SIZE] [SIZE=4]"o geceyi ihya eden islami yaşatmışolur."[/SIZE] [SIZE=4]Hazreti osman efendimiz [/SIZE] [SIZE=4]"Mevlid günü Rasülüllahın doğuşuna sevinip hediye olarak [/SIZE] [SIZE=4]bir küçük para harcayan Bedir ve Huneyn gazasında bulunmuş gibi gibidir."[/SIZE] [SIZE=4]Hazreti Ali efendimiz[/SIZE] [SIZE=4]Mevlid günü Oun hayatını okuyan okutturan O güne hürmet eden,imansz ölmez,[/SIZE] [SIZE=4]Cennete hesapsız gider."[/SIZE] [SIZE=4]Sırrı sakati hazretleri[/SIZE] [SIZE=4]"Mevlid okunacak yere giden Cennet bahçelerine gitmiştir."[/SIZE] [SIZE=4]Cüneydi Bağdadi hazretleri[/SIZE] [SIZE=4]Efendimizn doğduğu güne hürmet için bir müslüman kardeşine azıcık bir yemek ikram ederse[/SIZE] [SIZE=4]yeni elbiseler giyip,kokular sürerse,Allahü Teala bu kişiyi kabrinden peygamberlerle kaldırıp onlarla beraner haşr eder.[/SIZE] [SIZE=4]Derecesi illiyyin de olur. En büyük mertebeler ulaşır."[/SIZE] [SIZE=4]Değerli kardeşlerim unutmayalım.[/SIZE] [SIZE=4]İnsanlar Peygamberini tanımamakta,bundan sebepte sevememekte[/SIZE] [SIZE=4]Mevlid günü ikramlarımıla insanlara aynı zamanda Peygamber sevgisinide aşılamış olacağız.[/SIZE] [SIZE=4]İkramlarımızı özellikle dinine uzak,dine karşıt,elinden tutulmamış kardeşlerimize yapalım.[/SIZE] [SIZE=4]Ben peygamberimin doğduğuna çok seviniyorum.Sevincimi seninle paylaşmak istiyorum diyelim.[/SIZE] [SIZE=4]Düşünün Kafir Ebu leheb cehennemde her pazartesi günü parmaklarından serin su içecek.[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]neden ?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4]Rasülüllah onun yiğeniydi ve onun doğum haberi üzerine kölesi suveybeyi azad etmişti.[/SIZE] [SIZE=4]Allah en azılı düşmanı cehennemde olmasına rağmen Onun sevincine böyle karşılık veriyor [/SIZE] [SIZE=4]ya bizler nasıl karşılık bulacağız ,siz düşünün...[/SIZE] [SIZE=4]sözlerimi Gül Sultanın bir sözüyle tamamlıyorum...[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]"Ümmetimden bir müslüman benim doğuşuma sevinipte bu sevincinden dolayı bir dirhem hediye olarak harcarsa[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Allah yolunda som altından bir dağ harcamış sayılır ve Benim doğuşuma sevinen mümine kıyamet günü şefaat edeceğim..."[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4]Bu vesileyle Cennetyolu.org üyesi ve misafiri kardeşlerimin mevlid kandilini kutlar,[/SIZE] [SIZE=4]içimizdeki peygamber aşkının zirvelere tırmandığı bugünlerde hepimize [/SIZE] [SIZE=4]Onun sevgisinin ve şefaatinin kavuşmasını temenni ederim.[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]Ne mutlu Ona peygamberim diyenlere...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]Ne mutlu Onun ümmetim dediklerine....[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4]Hepinizi[/SIZE] [SIZE=4]Bizleri seçip Dinini emanet eden,[/SIZE] [SIZE=4]Bizi seven ve kendisini sevdiren,[/SIZE] [SIZE=4]gönüllerimizi imanla süsleyen[/SIZE] [SIZE=4]Güzeller güzeli Muhammed Mustafamıza ümmet eden[/SIZE] [SIZE=4]Kırık kalplerin Sahibi Allahımıza Emanet Ediyorum....[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Esselamü Aleyküm Ve Rahmetüllah[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
cumanız hayırlı olsun kardeşler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…