Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Dini Gün ve Geceler
Cuma Günü Tebrikleri
Cumanız Mübarek Olsun..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="DeVa1" data-source="post: 181063" data-attributes="member: 1002674"><p><span style="color: navy">"Dedim:çok yalnızım,Dedin:Ben sana çok yakınım.(Bakara 168)</span></p><p><span style="color: #000080"> Dedim:bunca günahım var hangisinin tövbesini yapayım...Dedin:Allah bütün günahları bağışlayandır(Zümer 53)</span></p><p><span style="color: #000080"> Dedim:Yine bağışlar mısın?Dedin :Allah'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur.(Al-i İmran135)</span></p><p><span style="color: #000080"> Dedim:Rabbim benim senden başka kimim var? Dedin : Allah kuluna kafi değil mi?(Zümer 36)</span></p><p><span style="color: #000080"> Evet Allah kuluna kafi.Duanın gücüne inanıp dualarda buluşmak ümidiyle... </span></p><p><span style="color: #000080"> HAYIRLI CUMALAR...=)</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DeVa1, post: 181063, member: 1002674"] [COLOR=navy]"Dedim:çok yalnızım,Dedin:Ben sana çok yakınım.(Bakara 168)[/COLOR] [COLOR=#000080] Dedim:bunca günahım var hangisinin tövbesini yapayım...Dedin:Allah bütün günahları bağışlayandır(Zümer 53)[/COLOR] [COLOR=#000080] Dedim:Yine bağışlar mısın?Dedin :Allah'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur.(Al-i İmran135)[/COLOR] [COLOR=#000080] Dedim:Rabbim benim senden başka kimim var? Dedin : Allah kuluna kafi değil mi?(Zümer 36)[/COLOR] [COLOR=#000080] Evet Allah kuluna kafi.Duanın gücüne inanıp dualarda buluşmak ümidiyle... [/COLOR] [COLOR=#000080] HAYIRLI CUMALAR...=)[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Dini Gün ve Geceler
Cuma Günü Tebrikleri
Cumanız Mübarek Olsun..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…